Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
27.3.06 12:23

No, tak u nás… já bych raději holčičku, a manžel také:-), to je snad první chlap, který touží po holčičce a ne chlapečkovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 12:24

Nykam, uvidíš, že to chvilkové zklamání hned vystřídá radost ze zdravého miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 12:47

Cinq
budu držet pěstičky na holčičku:-))

Monalisa24
tak to nám vypadly skoro stejně, ale náš Peťulka je myslím o půl roku mladší, že? No, soused tvrdí, že je to moc brzy, sem ho sprdla, lumpa. :lol:
DanielkoT ,
moc moc na tebe budu myslet a všechny holčinky taky, miminečko bude zdravé jako řípa, neboj se. Já takové věci poznám, že Bambulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 12:51

Monaliza tak ja bych chtela straaaasne holcicku a pritel taky :D a moooc…ale hlavne at je to zdrave :wink:

Matulienko ty vis,ze budes mit kluka :wink: co ti vychazi podle toho kalendare :?: :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.3.06 12:51

Tak se také hlásím po delší odmlce. Měla jsem dovolenou a doma jsme zatím bez internetu.
Ve čtvrtek jsem byla nejdříve ráno na kontrole u mé doktorky, která mě trošku vystrašila s tím, že mám ztuhlou dělohu, ale že to může být tím, že v tomto období rychle roste. Napsala mi magnesium a objednala mě zase za 14 dní. Nevěděla jsem, co si mám myslet, byla jsem z toho trošičku mimo. No, ale odpoledne jsem byla objednaná na velký UTZ a tam mě uklidnili, že je všechno v naprostém pořádku. Mimnko je zdravé, slyšeli jsme, jak mu tluče srdíčko…bylo to nádherné. Manžel tam byl se mnou a když jsem na něj koukla, co na to říká, tak jsem jen viděla, jak kouká na monitor s otevřenou pusou :D Pana doktora jsme upozornili, že nechceme vědět, co to bude, ale manžel mi tvrdí, že tam pindíka neviděl, takže to bude holka. No, nevím, jestli si nevymýšlí..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 12:55

Jitka81 tak gratuluji k prohlidce :wink: .....a co by jste chteli vic???Holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.3.06 12:55

Jinak podle toho čínského kalendáře mi taky vychází hočička, tak jsem zvědavá… :)
Taky mám docela nízký tlak, občas se mi motá hlava, když jsem někde, kde je hodně vydýchaný vzduch. Dneska jsem dokonce při cestě autobusem (do práce musím dojíždět) sprdla jednoho studentíka, který mi tvrdil, že to místo vedle něj není volné, držel to pro kamaráda. Tak jsem mu řekla, že si potřebuju sednout, protože jsem těhotná a jeho tašku jsem mu mrskla na klín. Klučina začal koktat, to jako že jo..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 12:56

Jitka81, já beru také Magnesium, ale na tvrdnutí bříška. Je super, že je mimísek v pořádku!!!

Matulienko, ano, Peťulka je lednový:-). On se mu ten zoubek začal kývat a zároveň mu za ním rostl už nový. Byla jsem z toho docela mimo, ještě jsem to neviděla. Asi ten nový začal vytlačovat starý. Říká se, že dětem vypadne první zoubek v 6-ti letech, takže si s tím moc hlavu nelámu. Uvidím, co nám řekne paní zubařka.

Cinq, já bych také moooc chtěla holčičku, přece jen chlapečka doma máme. Podle toho čínského kalendáře mi teď vychází, ale u Peťulky také:-), takže uvidíme. Nejdřív jsem byla rozhodnutá, že to bude překvapení, ale asi měním názor, přece jen jsem ženská zvědavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.3.06 12:57

Cinq
Manžel tvrdí, že je mu to jedno, ale vidím na něm, že by raději kluka, no, a já zase holčičku..... :roll:
Ale jak říkáš, hlavně že mimčo bude zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.3.06 12:57

JITKO81: Gratuluji ke zdravému miminku. My už jsme na velkem utz byli minulý týden v utery, i na to echokardiograf. vyštření-srdíčko má zdravé, výv. vady vyloučeny a velký utz, taky v poradku a budeme mit holku, nic ji tam netrčí :)

Mischiina + Verunka 21 tt +2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 13:00

Cinq
tak u mne to nevyšlo, podle čínského jsem měla mít holčičku :lol:
Jinak holky, znásilnila jsem velkýho a vyfotil mi pupík a tak je v galerce.
jsem ho vyvalovala jak jsem mohla, jinak není tak hezky vidět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130

Jinak dneska jsem skvěle naladěná, kamarádka porodila zdravého klučinu. Měla termín na 2. dubna, tak se těšila, že už si užije vyšší porodné, ale malému se na to nějak nechtělo čekat..... :lol: A myslím, že jí už je to teď jedno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372

13.4. jdu na tzv. „sulivanuv test“, budu pít na lačno glukózu a bude se zjištovat, cukr v krvi, prostě test na cukrovku. Prý se to dělá normálně těhulkám, aby vyloučili těhu cukrovku :)
Nastesti vim, že cukr mám v krvi v pořádku, norm. hladina, není zvýšený, tak se toho nějak nebojím, jen to bude hnusné to pít :)
Mischiina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.3.06 13:02

MATULIENKO: Mas krasne brisko, taky jsem dneska vložila, nejaktualnější fotku pupku..

mischiina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 13:03

Monaliso
no, i nám už kouká ten druhý zoubek. U zubařky jsme byli v lednu a říkala, že už se začnou klubat i stoličky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí