Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
27.3.06 13:05

Mischiino
i tvoje bříško je krásné. Holky, no nejme my šťastné osůbky?
Venku začíná svítit sluníčko, bříškům je hned veseleji a nám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.3.06 13:06

MATULIENKO: děkuji, naše kočenka si v něm pěkně hoví :) Jojo hned mám lepší náladu, když je tam tak krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 13:08

Matulienko tak to treba bude holka 8O :D treba se spletli :lol: ale asi ne :roll: uvidim ve ctvrtek.....ty mas fotku v albu????jdu to tam omrknout :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 13:10

Mischiina, také jsem byla na tzv. „sulivanuv test“, ale vím, že se můžeš domluvit s Dr., že tu glukozu pít nebudeš. Já jsem tam přišla ráno v 6hod. poprvé, píchla mě do prstu, pak jsem tam šla v 9hod. a nakonec ve 12hod. Mezitím jsem se procházela po městě:-)
U Pitrýska jsem tu glukozu pila a trochu jsem jim to tam „zasmradila“ :lol: , fakt ta chuť byla pěkně hnusná. Gratuluji k holčičce, já bych chtěla takýýýý:-)

Matulienko, už mu lezou stoličky? A jak to snáší? Téééda, to jsem zvědavá na tu kontrolu, fakt:-), je to strašpytel po mě, já se zubaře bojím jak čert kříže:-)

Jitko81, kamarádka porodila 22.3. holčičku Verunku s mírami 50cm a 3,95kg, ale TP měla 17.3. (dělala jsem si z ní srandu, že čeká na duben, na to vyšší porodný:-)). Docela jí to závidím, už bych chtěla to štěstíčko také držet v náručí, i když si pupík vychutnávám, tak přece jen:-)

Teď jsem manžílka donutila vyfotit bříško, tak to hned pošlu do galerky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 13:11

Matulienko a holky vy mate tak krasne briska 8O :D a ja jsem jak SLON :oops: to moje bricho uz ani neprojde dverma snad 8O :oops: vecer se pokusim dat fotku taky......tak se me neleknete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.3.06 13:16

MONALISO: MNO já to asi odmítat nebudu, zkusím to vydržet, vypiju to.. uvidíme co to se mnou udělá… Mám tam jít ráno na 7.30, na lačno :)
Taky se naše holčička bude jmenovat Verunka :)
Sup sem s fotečkou, at se muzem kouknout na další pupánek :)
CINQ: Máš moc pěkné bříško,že je větší to nevadí,hlavně že miminko je zdravé ä v pohodě.

Mischiina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 13:20

Tak jsem poslala fotečku do galerky:-)

Holky, máte moc pěkný pupíky :-), Matulienko, sluší Ti to… vlastně vám všem. Ono se říká, že těhulky v těhu jenom kvetou:-)

Kdopak poslal do galerky tu fotku přebalovacího pultu? Je moc pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
27.3.06 13:20

MONALISO: uz jsem okoukla tvuj pupánek, moc pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 13:21

Monaliso
no, ještě nelezou, ale dásně má nateklé a zubařka říkala, že už jsou nachystané:-))

Cinq ,
děkuju za pochvalu, no, bříško mám jen dole tu kuličku, tak zatím to není ještě ten pořádnej pupík, ale taky bude. A ty mne nezlob, bříško máš podle mne suverénně nejkrásnější a hrozně ti to sluší. tak nezlob, jasný? :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.3.06 13:22

Ahoj holčiny a bříška!

Ještě jsem sice nečetla co jste stihly napsat přes víkend, ale vše napravím. Chci vás jen pozdravit do dnešního zamračeného dne :roll:

Včera jsem pře:,–(ila kvítka, Tom přestěhovával držáky na CD ke Kulíškovi do pokojíčku, přitom jsem vařila a prala a večer jsem toho měla plné kecky.

Dneska mě děsně bolí hlava, ale fakt příšerně. Takže jsem tak trochu mimoň, ale reagovat na vaše zprávičky myslím už budu schopná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 13:23
Mischiina píše:
MONALISO: uz jsem okoukla tvuj pupánek, moc pěkný :)

Děkuju za pochvalu:-) Z profilu to vypadá větší, ale pořád si říkám, že to jsou špeky:-), hodně čilé špeky:-)

S těma bříškama, holky, za chvíli budeme mít před sebou menší balony, nebo větší… pamatuju si u Pitrýska, že jsem už neměla sílu to bříško ani tahat. Najdu někde fotku, když jsem byla pár dní před porodem, a pošlu ji do galerky:-), to už potom nejsou maličký pupíčky, ale… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 13:28

Wodoo
když tě bolí hlavinka, zmáčkni si silně palcem a ukazovákem kořen nosu mezi očima, několik vteřin silně drž, pak uvolni a několikrát za sebou opakuj, uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 13:33

Tak jak jsem v poledne psala, že je tu počasí „nic moc“, tak teď vykouklo sluníčko. Je krásně:-), hřích sedět doma.

Dnes jdeme s Peťulkou plavat, tak pak půjdeme do cukrárny na palačinku s marmeládou a šlehačkou. Můžu se po tom teď utlouct.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.3.06 13:43

Tak jsem konečně poslala taky fotečku sebe a mimi do galerky. Až budu moct pošlu aktuální foto miminka ze zítřejšího ulz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 13:44

Nykam, Ty jsi ale hubeňoučká:-), a bříško máš moc pěkný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie