Poradna duly
Jana Čurdová
No ja som sa učila francúzštinu dobrovoľne, mne sa ten jazyk taaaaak páči. Ale ťažký ako s.v.i.ň.a. Neviem, či by som sa dohovorila.
MonaLisa ten kočík je na www.deltim.cz v kolonke kočáre kombinované a volá sa Ligero. Ja mám doma katalóg z výstavy a tam je obrázok v športovom prevedení, aj ako hlboký. Na internete majú len jeden obrázok. Inak ja som tiež pozeral ten Dorjan, sú podobné, ale poťah má jednoznačne krajším Deltim Ligero. Je taký hladký, jemný.
Na tejto adrese je vo všetkých prevedeniach: http://www.deltim.com.pl/…erligero.htm ale sú tam iné rozmery ako v katalogu. Tuším som to mala premerať. Ale mne sa taaaaak páčil.
A babulky ďakujem za podporu a tiež dúfam, že všetko bude OK.
Monaliza jojo pri intimnich romantickych chvilkach se mi taky libi,kdyz mluvi FJ…ale reknu ti,ze kdyz jsem ji jeste nerozumela,tak se mi libila ta franina vic
byla vic tajemna ![]()
Já nevím, ale mě přijdou ty kočárky všechny skoro stejný… Deltim, DorJan, FreeLine… je tam vždy jen nepatrný rozdíl ![]()
No, já zatím zůstávám věrná tomu DorJan Cross Country, líbí se mi:-)
Berušky, pro dnešek se loučím, přeji všem krásný večer!!! A hlaďte bříška, ty naše fazolky to cítí ![]()
Mimulíku
moc moc držím pěstičky, aby bylo všechno v pořádku. Přístup lékařů mne poslední dobou zaríží víc a víc. Já bych mnohé nechala tak maximálně dláždit chodníky…a to ještě po psych. testech.
Cinq ,
fotečky kelendáře určitě pošli, já jsem zvědavka a když mne něco nadchne, tak to udělám:-)) Já po večerech neumím jen tak sedět a tak musím zaměstnant ruce a hlavu:-))
Tak holky přeji krásnou dobrou noc, pohlaďte pupíky a sebe taky:-))
No a já zkusím znásilnit manžela
![]()
Matulienko tak ja to nafotim a zitra vecer to sem vlozim(teda pritel
ja jsem leva na toto)
Tak uz te rusit nebudu
![]()
Hezke rano
Dneska jdeme na 3D utrazvuk a uz se mooooc tesime, budeme mit desetiminutovy zaznam mimca na DVD
doufam, ze se na nas bude hezky usmivat ![]()
A taky jsem se rozhodla zmenit doktora, uz jsem se objednala k jine pani doktorce ![]()
Mejte krasny den ![]()
Krásné ráno všem maminečkám i vetřelečkům:-))
Tak u nás byla první bouřka, v půl dvanácté mne to vzbudilo…a miminko taky, mlelo sebou skoro hodinu, chudáček, bude strašpytel po mamince, která se bála jít i vyčůrat ![]()
Cinq ,
jen se nehoň a až to vyjde, tak to vyjde, ju?
A jinak, manžela jsem včera nějak nezneužila
byl utahanej.ha ha, kdy ho začne bolívat hlava ![]()
Yoursun
tak si UTZ krásně užij:-))
Ahoj holky,
teda včera bylo krásně co? Odpoledne jsem přesazovala kytičky, konečně už trošku jarní práce ![]()
Nykam - já jsem na EKG taky nebyla a doktor o tom ani nemluvil, takže buď v klidu asi to záleží na každém doktorovi. Já mám jít akorát k zubaři (to mě čeká v dubnu) a ke svému obvoďákovi, jinak nic.
Monalisa24 - teda ta cena 3000 Kč za komplet, to je moc pěkný, to se ti nedivím, že sis to koupila. Já budu mít normální postýlku v ložnici, máme tam místo, jinak pokojíček ještě nezařizujeme, zatím na to nejsou penízky a myslím, že to není ještě potřeba, nicméně přebal. pult tam mít budu, protože se mi nikam jinam nevejde. Co se týče postýlky, teprve si ji musím koupit, protože tu starší co máme doma, to si nechají rodiče, takže nezbývá než si koupit novou. Naštěstí povlečení i prostěradýlka mám od švagrové, je to švadlena, takže si všechno ušila, mám toho spousty. Jsem ráda, protože si neumím představit to všechno kupovat ![]()
Mimulík - ten Deltim vypadá moc pěkně, taky jsem ně něj na veletrhu koukala, nevíš kolik stojí? U mě zatím pořád vede ta Inglesina Magnum, tak uvidíme, ještě je dost času, tak si to třeba ještě rozmyslím ![]()
Mějte se dneska všechny krásně, já musím jít pracovat
![]()
Dobré ráno všem,
taky je u vás tolik vody? My máme hned vedle domečku jindy neškodně vyhlížející potůček, kterej teda v současný době vypadá dost hrozivě
Čekám, kdy mi zavolá manžel, abych přijela z práce sbalit pár nejnutnějších věcí a připravila se na evakuaci
No, teď to zase trošku přeháním, doufám, že to dopadne jako každý rok na jaře a odnese to akorát zahrada.....
U mě stále vede kočárek Deltim Ekonomik. Jinak Inglesina Magnum je nádherná, ale cenově je pro mě už dost náročná, takže se budu kochat jen obrázkem.
Dobre ranko tehulinky jak se mate dneska
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/4.gif
Matulienko tak u vas byla bourka?U nas taky
okolo 22.00hodiny a to poradna,az to vzbudilo dcerku a spala s nama
to se ji moooc libilo.....(ale ja mam taky strach,kdyz mam byt sama doma a je bourka ![]()
Ted tu je zatazeno,ale teploucko......
Yoursun tak si uzij 3D UTZ ![]()
Cinq
tady je takly krásně teplo, ale zataženo, ale ani mi to nevadí, hlavní je teplo a že můžu mít otevřená okna.
Jinak manžel mi dnes ráno zaběhl koupit snídani..koblížky, tak mne dostal, akorát je mi ho líto, jelikož je mi na zvracení, jeden jsem do sebe 1 nasoukala, ale asi půjde na vyhlídkouvou plavbu kanalizací. ![]()
No a já musím ještě na poštu pro 500 kolek..registrace sester je vážně úžasná pakárna, jen z člověka tahají peníze ![]()
Matulienka, Cinq : to kazdopadne
doufam, ze bude Filípek aktivni a neco hezkeho bude predvadet ![]()
Yoursun
on to ježdění sondou i spací miminko většinou probere, tak se neboj, určitě předvede něco úžasného:-))