Poradna duly
Jana Čurdová
Mati , děkuji, už tam jsou 2 nové fotečky. Jen jsem tu jednu šoupla omylem i do „bříšek“, nevšimla jsem si rozdělení. Ale naštěstí tam i tematicky patří, tak to snad neva.
Janey , tak to máš možná ty stejné kalhoty jako já. Mám je vidět na fotce ve fotogalerii.
Monikob ,
není vůbec zač, bříško je krásné a miminek taky:-))
Babulky,
vy ste vážne všetky viac ako poklad. Dakujem za útechu. Bola som dnes zase na kardiologii, dali mi dole už EKG Holter, srdiečko bije rýchlejšie ako by malo, takžo musím lieky užívať ďalej. Našťastie sa nijaká vážna arytmia neobjavila, tak snáď to tehotenstvo prebehne v poriadku. Lekárka mi robilo aj sono srdca, tak som sa jej opýtala, či sa dokáže pozrieť aj na prcka. Sa mi zdá, že bola zvedavšia ako ja. Tak som videla ako sa drobček mrví, srdiečko len tak poskakovalo. Padol mi tááááák veľký kameň zo srdca. Zle mi je ale stále, dnes som si dala akurát slepačí vývar, nič iné nedokážem zjesť, ale budem musieť. Až mi nebude zajtra lepšie, zájdem k lekárovi, lebo dnes už neviem koľkokrát stvrdlo brucho. A najhoršie je, že to magnézium, čo mi nato predpísal mi asi nerobí dobre. Prvýkrát som po jeho užití mala strašnú hnačku, potom som si ho nedávala a dala som si ho včera večer, už som potom nič nejedla a nadránom začali problémy. Tak neviem. Uvidím do rána.
Mimulíku , je fajn, že víš, že je mimi v pořádku. Mě když není dobře, tak jím dětské přesnídávky. Přinejhorším jdou dobře zpátky ![]()
Mimulik vidis vse je v poradku
hlavne se moc nestresuj…
Monikab ty jsi pekna hubenina
brisko pekne ![]()
Yoursun jeeee to muselo byt mooooc pekne
tesime se na fotecky ![]()
Byla jsem venku s dcerkou,na hristi
ale zacalo prset,tak jsme doma,udelali jsme si kakao a mame domaci susenky
dcerka chtela pustit MADAGASKAR
tak ho ma,ve skole ji to slo velmi dobre,tak odmena
.....ale,ja uz tu pohadku snad videla milionkrat
vzdy kdyz se muze koukat na DVD tak jedine tuto pohadku…
Tak jsem z DVD udelala devadesat fotek, vybrala devet nejhezcich a jdu je dat do galerie ![]()
Tak jsem tam soupla tri fotky
snad se vam budou libit, me se libi hrozne moc a uz se tesim, az ho uvidim i ve skutecnosti
![]()
Yoursun fotecky jsou moooc hezke
a hlavne ta s tema nozickama ![]()
yoursun
nádherné miminko, je krásné vidět ten obličejíček, malé šlapečky, prstíky, fakt nádhera
nooo, neco na tom bude, mamca mela doma knizku o jmenech a ke kazdemu jmenu byla napsana charakteristika a filip ma mit sexappel
(krom spousty dalsich uzasnych vlastnosti
) bylo zajimave, jak ty charakteristiky dooost sedely na lidi, ktere znam, dokonce tam bylo, ze nektera jmena by se vubec nemela davat
![]()
Monikob
najeď si na fotogalerii novou, tam klikni na upload obrázku a pak už je to všechno jasně napsané.
Jinak Yoursun , gratuluji ke krásnému zážitku:-)