Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
29.3.06 11:51

Ahoj těhulky. Tak vás taky moc zdravím. V práci toho máme hrozně moc, tak ani nestíhám číst, psát, nic…včera jsem přišla domů tak hrozně unavená, že jsem si říkala, jestli já to mám zapotřebí se takhle honit, no a dneska to jde nanovo. A už to trvá celý březen, tak kdybychom nepotřebovali ještě vydělat nějaké peníze, tak bych byla raději doma v klidu.
Někdo se tu ptal na3D ultrazvuk v Praze, tak já jsem to zjišťovala v Podolské porodnici, protože tam bych chtěla i našeho broučka přivést na svět, ale paní mě odbyla, že si mám zavolat po ukončeném 25.týdnu, že to dělají v týdnu 28-32. Navíc to stojí 1200.- Kč, tak docela vážně začínám uvažovat o tom, že si to asi odpustíme a raději něco mimískovi koupíme navíc.

Koukám, že už skoro všechny víte, co budete mít, to vám hrozně moc závidím, protože my se to asi nedozvíme, poslední šance je příští týden a potom si budeme muset počkat až do léta. :o((
holčinky, držím všem palečky na kontroly a pozdravujte mimísky. papa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 11:52

Ahoj maminy,

najskôr blahoželám všetkým vám, čo ste sa včera dozvedeli pohlavie. Inak, Yoursun, nádherné obrázky toho vášho drobca.

Musím si zaklopať, dnes mi je docela OK. Včera som síce ešte telefonovala so záchodovou misou, takže určite je nejaké kilo dole, ale čo už. Snáď už budem dnes normálne jesť. Lebo ja jem strašne rada, aj keď mi to nikto neverí (pri výške 173cm som vážila 54 kg pred otehotnením). A neviem si predstaviť, že by som sa musela v jedení obmedzovať.

Ešte k tým detským izbám čo ste včera pozerali, sú krásne. Bohužiaľ ja detskú izbu zatiaľ nemám kde zariadiť, bývame u rodičov a čakáme na byt, tie ale budú hotové asi až za rok a pol, takže si ešte počkám. Ale také veci ako napr. nebesá a tie postranné vankúše asi pošijem. Šila som si aj večerné šaty na ples, tak zvládnem aj toto. A moc sa teším, až začnem pliesť niečo pre drobca, také maličké veci pôjdu jedna radosť. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 11:58

Ještě jsem se holky chtěla zeptat, jestli vás některou taky berou různé chutě. Já už mám pár dní pocit, že bych pořád něco jedla, ale vůbec nevím, na co bych měla chuť a žádné jídlo mě „neuspokojí“…přijde mi to hrozně divné a vůbec se mi to nelíbí. Do teď to bylo všechno v pohodě a teď asi začnu příšerně tloustnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
29.3.06 12:04

Ahoj těhulky, jsem z červenčátek (TP 29.7.), ale dle UTZ mi termín vychází na 5.8., tak k vám občas jukám, doufám, že to nevadí :)

Ptali jste se na 3D ultrazvuk, tak doporučuji GENNET www.gennet.cz, je to tam mnohem levnější než v Podolí a navíc tam dělají i 4D ultrazvuk.

Mějte se krásně a pohlaďte bříška.

Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 12:08

saary mě chutě začaly asi před 3týdny - vím to protože v tu dobu jsem byla u rodičů. No a pořád jsem něco uždibovala a stejně jsem měla pořád chuť na něco - neidentifikovatelnýho. Takže jsem zobala co bylo po ruce a chutě stejně neuspokojila. ˇ
Myslela jsem si, že je to tím, že jsem u rodičů a že doma zase najedu na svůj zdravý režim, bohužel to se mnou jde z kopce. Taky jsem psala, že jsem pěkně přibrala za ty 3týdny. No a teď mě chytaj chutě hlavně na sladký, což je teda pohroma. Snažim se držet zkrátka, jenže rodina mi to ztěžuje, protože mě neustále něčim zásobuje a já prostě když vím, že to mam ve špajzu, tak dřív nebo později jdu a něco si ulovim.
Takže kilům zdar. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 12:11

holky jsem neinformovaná, jakej je rozdíl mezi 3D a 4D utz 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 12:14

taky mi není jasný, jaký je rozdíl mezi 3D a 4D uzv…můžete nám to někdo vysvětlit. :D
Nykam - ty chutě jsi popsala úplně báječně. Ta zdravá strava se mi právě taky trochu zvrhává…před chvílí jsem byla na obědě a už tu na mě čeká bageta a mám hroznou chuť na kolu, ach jo…teď se raději nevážím, až příští týden před kontrolou a to nechci vidět. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 12:15

jo a ještě jsem zapomněla, že jsem celý svůj život nebyl vůbec na sladký a teď se můžu utlouct… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 12:15

Nykam ,
jó chutě na sladký tak ymám, pořád bych něco mlsala. A manžel potvora pořád něco nosí domů…včera věnečky a karamelovou čokoládu. Al eje fakt, že si vždy jen uďobnu a moc toho nejím. Stále mám svoje - 3 kila :lol:

Cinq ,
no, já bych chtěla olivově zelený s oranžovým, tady v té nabídce je jen nějaká šedá s oranž., ale sestřenka ho má právě v těch mých barvách.
Navíc je super, že je hodně široká korbička, kočárek dobře péruje a navíc má spoustu větracích otvůrků, což se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 12:16

Nelo_M… jasně, že nevadí, že nakukuješ. jen pokračuj a klidně se připoj do pokecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 12:19

Matulienka - ty mas chute na sladky a budes mit chlapecka…to bychom taky mohli mit klucika. :o)
Nykam - co budete mit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 12:21

saary …a jaký chutě, na buchty, koláčky, koblihy…jé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 12:23

já mám chutě úplně na všechno, ale na to sladký hodně moc. pekla jsem koláč a snědla jsem ho půlku sama nebo plněný knedlíky s jahodama…mnam :o) drive jsem jedla hlavne slane, tak to se ted zmenilo, ale aspon me nechytaji silene kombinace jako sladke, slane a kysele dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
29.3.06 12:24

Holky,

ukázka 3D ultrazvuku zde:
http://www.upmd.cz/?…

4D zde: http://www.gennet.cz/…ltrazvuk.htm

Tak musíte zjistit rozdíly samy :D, ale ten 4D je asi lépe vidět:-)

Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
29.3.06 12:25

Matulienka děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...