Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
29.3.06 14:10

Matulienko, ještě že Tě tu máme :wink:
My jsme se o mimi snažili skoro 3 roky, a pak jsme se smířili s CAR. Takže jsme „záměrně“ nedělali nic :lol: , doufám, že to teda bude holčička… ale i když to bude chlapeček, tak to nevadí, hlavně, že bude zdravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 14:14

Mostule promiň, zapomněla jsem započítat tvojí holčičku, hm takže holky v našem seznámku vedou.
Monalisa24 jojo, už mam domluvenou doktorku, co nevidět jí musim zavolat a objednat se na ty testy na cukrovku. U mě to dělají, protože mám cukrovku v rodině já i přítel, jinak nevím, jestli na to posílají všechny.
saary já čekám na přítele (je chudák zrovna u zubaře) a chci mu ukázat ten 4D a 3D utz co na to bude říkat. Když vidět fotky, tak říkal „co to je, to vypadá jak nějaký oblaka a né jak mimino“ - no neprožívá to tolik, ale myslim, že až mu ukážu to video, tak na to bude chtít jít.
Já jsem původně nevěděla, ale teď co jsem viděla to video tak jsem rozhodnutá, akorát nevim, jestli do toho Podolí nebo do Gennetu. Ono v tom Podolí to nevyjde zase o tolik dráž. V podolí to je za 1200,– video a fotografie, což vyjde v Gennetu na 1000,.
To prodiskutujem s přítelem.

Já nevim co s tim kočárkem, taky to budu muset nejdřív pořádně skonzultovat, o víkendu se pojedeme podívat do Polska, tak uvidim co tam mají a za kolik. Dorjan je taky polskej tak uvidim o kolik by tam vyšel levnější a pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
29.3.06 14:14

To s tím 3D a 4D … mám ten pocit, že jsem někde četla, že je to to samé, jenom někde tomu říkají 3D a někde 4D, jako že ta 4. dimenze je čas … protože to mimčo není jen vyfocené, ale sledujete to živě v tom daném čase.
Logicky, prostorově více než 3 dimenze stejně neexistují :?

No, snad jsem to pochopila správně a úplně to nepopletla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 14:15

Monaliso , :oops: si ani nezasloužím, každopádně jsem na těhu ultrazvucích kdysi dělávala a tak info nějaké mám. No a prošla jsem hodně ambulancí a tak mám dost info.
je moc dobře, že vám miminečko vyšlo po tak dlouhé době, už člověk přestává doufat, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 14:18

Nykam ,
Polsko vyjde určitě levněji, ten náš tako mají přímo v obchodě hned za hranicemi v prodejně tako a je o 1100 levnější , než tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 14:18

Matulienko, to ano… my už v ten zázrak nevěřili. Možná s pomocí lékařů :( Ale nakonec to takhle dopadlo a já si to teď dokonale užívám, to mi věř :wink: A co Peťulka? Máš ho dnes doma nebo je už ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 14:19

Holčinky, tak se s vámi na chvíli - do večera :wink: - loučím. Jdu pro Pitrýska do školky. Venku neprší, tak to vezmeme procházkou a doma mě potom čeká další koš s prádlem. Jsem tak aktivní, že pořád peru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 14:22

Monaliso
dnes ho mám ještě doma, zítra povalí opička:-))
Sice mne zkoušel lámat, ale jdeme na ty kočárky a tak toho musím využít, než si to manžel rozmyslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.06 14:22

Matulienko Já věděla, že mě s těma bolestma taky uklidníš :) , ty taky znáš všechno holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 14:24

Ako ste tu spomínali tie chute, ja vám stále nemôžem dať do úst čokoládu. Teda keď je na stole, skúsim napr. jednu kocku a dosť. Proste mi akosi nechutí. A to som jej jedávala na „kilá“. Mama hovorí, že je to dobre, vraj aj tak sa nestravujem moc zdravo. Aj minule som stála v obchode pred bonbonierou Marianna od Figara (neviem či to poznáte), inokedy som zožrala celú krabicu sama, tak som tam stála a rozmýšľala či by som to zjedla, ale nakoniec som to nechala tak. Ale ostatné sladké veci môžem. :lol: Našťastie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
29.3.06 14:24

Ahoj (skoro)maminy!! Já mám dneska tak výbornou náladu, že bych snad mohla i rozdávat! Tak jestli někdo potřebujete, ozvěte se! :wink:

Vděčím za to dnešní prohlídce. Byli jsme v nemocnici u údajně nejzkušenějšího doktora přes ultrazvuky. U jednoho mimi už po cystách v hlavičce není ani památky, u druhého už jsou jen dvě a to menší než minule.Všechno ostatní úplně v pořádku. Dr. byl moc spokojenej a stejně jako ten „náš“ minule nás uklidňoval, že to nic není a cysty zmizí. Když jsme se mu zmínili o názoru genetiků, zatvářil se tak,že bylo naprosto jasný, co si o nich myslí. :? Tak se mi konečně taaaaak ulevilo! Jen mě štve, že jsme kdy vůbec na tu genetiku lezli, zbytečný 4 týdny nervů. :x Jo a dneska se nám naprosto úžasně pochlubilo i druhý mimi, líp už to snad ani nejde - mělo roztažený nožičky a vystrčilo na celou obrazovku to svoje místečko. :oops: No, nebudu vás napínat, je to holčička, takže budeme mít páreček!!! :D

Saary , chutě mám taky a přesně jak píšeš ty - pořád na něco a nevím, na co. Je to děs. A sladký teď můžu taky,ale jsem děsně vybíravá. Domácí koláče, buchy nebo ovocný knedlíky, to mi vůbec nejede. Ale po takový čokoládě, palačinkách nebo šátečkách z lístkového těsta s pudinkem se můžu utlouct! Dneska po o už jsem stihla zmrzlina a teď právě jeden šáteček s meruňkou! :lol:

Yoursun , ty fotky jsou krásný!!! Teda vlastně - Filípek je krásnej!!!! :)

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 14:27

nykam - v tom Podolí nebyli moc příjemní, tak jsem byla rozhodnutá, že na to nepůjdeme, ale dneska jste mě tady zvyklaly tak, že jsem se objednala do toho gennetu a manžel to bude muset překousnou, už jsem mu psala, jak jsem hrozná :D
Ten Dorjan se mi taky líbil, ale my jsme vybrali Patron-Bohemia. je hodně podobný a řekla bych líp vybavený, jsem na kočárek už hodně moc natěšená, ale kupovat ho budeme až na konci května. :cry:
Ještě bude veletrh taky v Praze, ale tam ho nebudou zrovna vystavovat, tak ani nemůžu počítat se slevou, ale to nevadí.
tak já musím zase pracovat, abych nedostala vynadáno, že jsem celý den prosurfovala na emiminu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
29.3.06 14:37

Tak teď to nějak nechápu … pročetla jsem si otázky a odpovědi na stránkách Gennetu, kde se lidé ptají kromě jiného i na 3D/4D … ten doktor tam nazývá 4D „3D rekonstrukcí v reálném čase“. Jenže z toho všeho tam taky vyplývá to, že tam nedělají film, ale jen fotku, kterou mohou vytisknout a i uložit na CD.
Takže, jestli v Podolí dělají i film, tak je to asi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 14:39

Helli

moc moc moc blahopřeji. Hlavní je, že je vše v pořádku a snad už konečně budeš moct těhu užívat. A páreček..to je sen:-))

Já dnes mluvila se švagrovou která mne zpovídala , že víme co to je, ale nikomu nechceme říct, ale ona má pro eventuelné holčičku hromadu krásných věcí a kdybychom ji neměli, poslala by to dál. A že to nikomu nepoví, což ona je jediná, u které to vím s jistotou. No a když jsem jí řekla, že čekáme druhýho kluka, tak nevěřila, že prý všichni myslejí na holčičku..ha ha, no já taky myslela, ale když jsem viděla na sonu ten vlající pindík, bylo mi to jasný :lol: :lol:

janey ,nevím toho tak zase moc, ale přeci jen za těch pár let praxe člověk něco pochytí. Jsem ráda, když někomu můžu něco vysvětlit a pomoct.
Ještě kdybych uměla poradit sobě…už měsíc čekám na výsledky těch svých testů a jelikož nejsou, asi tam něco zase bude. Ale kašlu na to, stejně to nevyřeším a tak nebudu stresovat mímátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 14:47

Ahoj holky,
tak se zase hlasim. Jsem v praci, sedim u pocitace a pracuji na simulaci. Ale vubec mne to nebavi a tak jsem si radsi precetla, co jste napsali… Mam nejakou nulovou naladu. Venku prsi. Mam presne jako vy chut na neco a nevim na co. A ke vsemu mam v praci k jidlu jenom jablko a pomeranc - protoze ja jim preci zdrave :? , tak si nebudu z domova brat susenky ci cokoladu…

Helli gratuluji ke zdravemu parecku. To je nadhera, tak si to ted uzivej !!

Na 3D ultrazvuk nejdeme, taky jsme nad tim premysleli. Ale obrazky z 2D taky ujdou a za par mesicu budeme mit preci mimco venku a budeme si ho moct prohlizet, jak casto se nam bude chtit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí