Poradna duly
Jana Čurdová
jéé saary, vy se necháváte překvapit? To manžílek by to asi nevydržel. Já si původně říkala, že se klidně taky nechám překvapit, ale nakonec jsem ráda, že TO vím (stejně jsem to od začátku těhu tušila
)
saary a monalisa24 já beru taky Magnesium lactiti 0,5, zatím mi ho doktor vždycky předepsal, ale řikal, že ho dostanu i bez předpisu.
Nykam Tak to je dobře, že to píšeš, říkám si totiž naprosto to samé
Je to dost logický, když tam teď mám toho malýho vetřelečka, potřebuje prostor, tak se rozpíná
A krom toho mi za poslední dva dny fakt vykouklo bříško, takže si říkám, že je to fakt růstem ![]()
Tak jsem se zrovna vrátila z cukrárny
(máme ji skoro vedle) a mezi dveřma jsem tam potkala kolegyni, která těhotná není, ale prostě ji taky honila mlsná.
Tak se alespoň necítím tak blbě
Tak jsem teď koukala na seznam nás srpňátek a vidím, že můj chlapeček (ještě není dopsanej) vyrovnal prozatím stav holčičky vs. chlapečci na 7:7. To jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. ![]()
Ahoj holčinky,
tak zítra mě čeká návštěva u Dr. Už se těším, až zase uvidím štěstíčku na UTZ. Na to, že bylo v pondělí aktivní až až, tak včera jen chvilku večer a dneska jsem tady lítala jako „hadr na holi“, takže jsem ani nepostřehla nějaké pohyby
Snad je všechno v pořádku.
Manžílek odešel do práce, tak jsem si na chvíli pustila PC a relaxuju. S vašimi příspěvky a posloucháním Celine Dion to jde opravdu skvěle
. Tak za hodinku půjdu pro Peťulku do školky, takže teď se budu věnovat jenom vám.
Koukám, že od včerejška, co jsem z emimi „odešla“, jste stihly napsat 5 stránek! To mám zase co dohánět:-)
Evikk, ani já nemůžu uvěřit tomu, že už máme ty naše metříky v půlce. Když si vzpomenu na naši skoro 3-letou snahu počít miminko a spočítám ty proplakané dny a noci nad neúspěchem, tak si pořád připadám, jako ve snu
. Kdybych neměla v kabelce těhu průkazku a neviděla každé 3 týdny to štěstíčko na UTZ, necítila pohyby, tak si vážně myslím, že je to jen sen, ze kterého se probudím.
Matulienka, koukám, že ty děti jsou všechny stejné. Peťulka také ví jak na maminku. Až se taťka někdy zlobí, že mu moc povolím, odpustím apod., ale když vidím ty jeho oči! Jsem zvědavá, jestli i náš druhý poklad bude takový maminky mazlíček, ale asi ano
U vás prší? Tady je to nějaké zatažené, ale po dešti „zatím“ ani památky. Zasmála jsem se nad tím infarktem vašeho kamaráda:-). Znamý se takhle snažili o kluka (doma mají dvě holky) a minulý týden se jim narodila třetí holčička ![]()
Cinq , to Ti teda tu Tvojí Denisku závidím
, Pitrýsek je pravý opak, je prostě všude, i když je ve školce
K té cukrovce… mě Dr. také dělá test s těmi papírky:-), musím mít každou návštěvu v poradně moč. A přesto mě na tu zkoušku na cukrovku poslal. Prý je to povinný, ale zase plno holek psalo, že ne, tak nevím ![]()
Mostule, gratuluji k holčičce Lucince!!! Vybrali jste opravdu pěkné jméno, tak se jmenuje moje sestra ![]()
EvikP, Ty se budeš vdávat? Nějak mi to uniklo
jj, teď čtu, že jdeš jen radit
, tak si to užij!!! Výběr mají fakt skvělý!!!
Nykam, mě se také líbí kočárek DorJan Cross Country. Je to „zatím“ můj favorit:-). Mě ani nepřišlo, že je „tvrdý“. Ale byla jsem zvyklá na takový kočárek i u Péti (B&B), takže asi proto. A už máš vyhlídnutého jinýho doktora?
Yoursun, od je dnes den učitelů? Ta zkouška na těhu cukrovku je fakt nepříjemná. Naštěstí už to mám 3 týdny za sebou
a také v pořádku.
Jitka81, domeček… ten bych si taký přála, ale bohužel si to „zatím“ nemůžeme finančně dovolit. Přece jen klesnu o min. 10000,–Kč na platě, když budu pak na rodičáku - zatím to zvýšení prezident nepodepsal, nebo ano? Možná až skončí mateřská, tak třeba… ale zatím nám náš 3+1 stačí, i když přemýšlím, kam dáme postýlku, přebalovací pult a ostatní… Ložnici máme totiž dost pidi ![]()
Monalisa24
Tuším že to podepsal včera nabo předevčírem zároveň s vyšším porodným a s příspěvkem na prvňáčky.....
Ešte pre Janču29. Pýtala si sa, či neviem, čo stojí kočík Deltim Ligero. Na výstave mi povedali cenu 6200CZK, ale v obchode vraj bude drahší - cca. 10 až 20%.
mostule - my se zatím necháváme překvapit, ale nechtěně
On se nám ten náš brouček nechce vůbec ukázat, pár příležitostí ještě mít bude, ale myslím, že to je takový malý stydlínek, tak si budeme muset počkat. Uvidím, jestli se mu nebude líbit 4D ultrazvuk, třeba se nechá přemluvit. ![]()
ahojky vsem maminam
Tak vcera jsme byli na tom ultrazvuku a vypada to,ze snad to bude chlapecek,ja na tom ultrazvuku nic nevidela,no nechapu jak to poznaji ,ja tam videla jen cmouhy,no porad mi ukazovali ty kulickiy,..no porad na to cucim dokola a nevidim nic.
Jaky je rozdil mezi tim 3D a 4D ultrazvukem?
ja take jedu do Gennetu 23.4.a tam to stoji 1000 Kc,kdyz chces nejvic fotecek,jinak je to i levnejsi…
Monalisa24 Den učitelů byl včera. Pracuju totiž vedle školy a okna mám do dvora, kde má dvůr i škola a ráno hlásila ředitelka v rozhlase, že všem gratuluje a pak i nějaký zástupci žáků ![]()
Jitka81 píše:
Monalisa24Tuším že to podepsal včera nabo předevčírem zároveň s vyšším porodným a s příspěvkem na prvňáčky.....
No, já to četla tady a tam jsem se nic nedočetla ![]()
Monaliso
jó, když se chlap snaží o kluka..zákonitě je to holka:-))
![]()
Jinak testy v moči se dělají každou poradnu a mělo by se to dělat pokaždé. Je to nejen na cukr, ale i bílkovinu atd. Al enedávají papírky domů a na každodenní kontrolu. Snad jen při nějakých potížích.
A bolesti bříška, koťátka vážně je to děloha, úpony a mnohdy i všelijaké srůsty, chce to především klid a nic netahat. Bříško zatěžovat rovnoměrně…hm, se zase vykecávám
![]()
Tak jsem objednaná na 3D UTZ
přístí týden 7.4.06, tak se snad dozvíme, co nosím v bříšku
. I když jsem to chtěla nechat původně jako překvapení, tak teď jsem docela zvědavá… no ženská ![]()
Chtěla bych se objednat na ten 4D UTZ, ale nevím, jestli se mi vyplatí jen do Prahy. Uvidím, jaký budu mít zážitek v pátek příští týden ![]()
Kikino
rozdíl mezi 3 a 4D je vcelku jen v tom, že ten 4D je takový uhlazenější a jemnější obraz. Prostě větší kvalita snímků. Jo a gratuluju ke klučíkovi:-))