Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
29.3.06 12:26

saary taky kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 12:33

Nela_M jé takhle na videu jsem to ještě neviděla a je to kouzelný. U toho prvního pořád koukám, která část mimi to je, a on to byl pindík mezi nožkama :lol: , škoda že tam není na videu u ten 4D, aby se to dalo líp porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 12:39

To video je nádherné. Hlavne to posledné. Ako tam tými ručičkami robí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.06 12:51

Ahoj holčiny, tak mě už od včerejška pobolívá bříško u slepáku :cry: Mám ho vyoperovaný a měla jsem po operaci problémy, špatný srůsty tak…No doufám, že to bolí jen jak se zvětšuje děloha, nemáte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 12:58

Janey - se slepákem zkušenost nemám žádnou, ale zkus si třeba odpočinout a když to nepřestane, tak si raději zavolej k doktorovi a doběhni si na kontrolu. Mě bolí bříško docela často, ale asi to bude tou rostoucí dělohou, protože jinak mi nic není.

Tak jsem si zavolala do toho Gennetu a objednala se na 4D ultrazvuk - díky Nela_M :o) Moc milá paní mě objednala na 13.4., tak jsem na to zvědavá a už se těším, snad nebudu litovat. V tom Podolí tak příjemní nebyli a mají to dražší.
Nykam - taky kluka, tak to nám dává naději, že budeme mít taky klučíka, ale já ani vlastně nevím, co bych chtěla, manžel chce klučinu, tak si ho přeju taky, ale myslím, že obrečím obojí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 13:03

Tak chutě na sladký mě taky chytají. Ale spíš než buchty nebo koláče vedou hlavně zákusky. :oops: A to jsem je nikdy nějak zvlášť nemusela. Ovocný knedlíky už jsem si několikrát udělala, kdybych nebyla těhotná, tak bych si na ně ani nevzpomněla. Ale slanýmu se taky nevyhýbám, včera jsem do sebe u televize nacpala pytlík brambůrek… :oops: Ale pořád to tak nějak není ono, mám na něco chuť, ale nevím na co. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 13:07

Nela_M
To video je opravdu nádherný, u toho prvního jsem taky pořád přemýšlela, co to vidím, a pak mi došlo že jsou to nožky s pindíkem :lol:

Bříško mě taky pobolívá, ale Dr. mi vysvětlila, že je to tím, že v tomto období ta děloha prostě rychle roste. Napsala mi magnesium a je to o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 13:08

Jak jste začali o tom jídle tak přemýšlím, že si zaběhnu něco dobroučkého koupit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.3.06 13:09

saary no mě právě taky nic jiného není a když jsem v klidu, tak to nebolí, jen když se třeba blbě nebo prudce hnu. No když to ještě zítra bude stejné, raději doktorovi zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.3.06 13:13

Eviku tak na jedné straně jsem ráda, že Tě dr. nechal doma, ale ty bolesti..to je síla. To je jako tím, jak se pánev roztahuje?

Holky, jak jste tu popisovaly ty chutě.. tak já jsem ze sladkýho taky úplně hotová. Navíc manžílek nedávno slavil narozky, takže mám teď spousty čokolád a ferera a všelijakých lákadel, kterým nejsem schopná odolat :oops: Ale jinak se snažím jíst celkem zdravě, to mi problém nedělá - odepřít si maso, místo příloh zeleninu… Jen to sladký :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 13:19

tak koukám, že s tím sladkým je to u většiny podobné, tak to asi nebude těma chlapečkama. :o) Jejej, ta zvědavost, já nevím, jak to do léta vydržím nevědět. :o)

Janey - taky se mi tohleto stávalo, ale asi jenom dvakrát a to už je dost týdnů zpátky a přešlo to nějak samo. Koupila jsem si na to magnezium, ale stejně jsem ho pořádně nebrala a přešlo to samo.
Evik - ty bolesti panve jsou hodně nepříjemný, viď, ale nezoufej, mě to zatím přešlo a ťuk ťuk…už dva týdny je to v pořádku, občas to pocítím, ale není to tak hrozné. takže je u tebe šance, že se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 13:21

Jo chutě a nevím nač, to znám taky :oops: :lol:
Posledně jsem si udělala jahody, na to slazený mlíko a nejsem prase, ale kolečka poličanu. Jindy chleba s povidlím a na tom škvarky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.3.06 13:21

Monalisa24 - ted jsem si ještě vzpomněla, že jsem ti slíbila název toho magnezia, které jsem koupila v lékárně bez předpisu - MAgnezia lactici 0,5 tbl, tak se mi zdá, že to je přesně ono, co sis kupovala na předpis. Stálo to pár korun a dali mi to bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 13:25

janey nevim, ale myslím, že jestli už slepák nemáš, tak je to normální, jak se ti roztahuje děloha. Já mam taky bolesti, třeba když se zvedam z postele, nebo se prudce při ležení otočim, tak mě vždycky úplně bodne - já to mam ale v levý části břicha. Nebo když jsem na záchodě, tak mě to taky bolí. Navíc se mi k tomu přidala bolest jako při menstruaci (tu máme ale na obou stranách).
Dneska jsem to řikala dr., ale prý je to normální, akorát se nemám namahat, mám odpočívat. Vazy co drží dělohu jsou tím, jak se zvětšuje docela namáhány a při prudkých pohybech, nebo když něco těžkýho taháme se jakoby natáhnou (jako když si natáhneš sval). A pak to prý několik dní bolí. Takhle mi to dr. vysvětlit a napsal mi další Mg, který prý mám brát min. 4× denně.
Je fakt, že na ty bolesti břicha jako při menses mi to pomáhá, ale na tu bolest v levý části ne. Asi sem se holt namohla. Myslím, že ty budeš mít něco podobnýho, takže bych se zatím neděsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 13:25

Matulienka
Tak teď jsi mě pobavila :lol: To jsou vražedný kombinace.....Ale když to tělo žádá, nedá se nic dělat, hlavně, že je nám dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí