Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
29.3.06 14:47

matulienka Doufám, že to budeš mít všechno v pohodě. A já těm testům stejně zase až tak moc nevěřím. Když jsem se měla mámě narodit, tak jí vyšli špatně testy na Downův syndrom a měla jsem se narodit mongoloidní. Mamča kvůli tomu musela podepsat revers, aby nemusela k potratu. Ke všemu jí hrozilo, že se při konci těhotenství rozlomí a nakonec bylo všechno naprosto v pořádku. Já jsem zdravá a mamča taky, takže beru všechno s rezervou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
29.3.06 14:56

Holky, já mám taky zatím (asi 99%) vybraný Dorjan cross country. V pondělí jsme se na něj byli s manželem podívat a taky se mu líbil. I když jeho hodnocení kočárků bylo normální-hroznej. Takže jsem v té lepší kategorii. Zatím jediná nevýhoda ja fakt, že s ním nejde houpat. Je tam odpružení na jízdu v terénu, ale houpání nahoru-dolu to nemá. Paní prodavačka říkala, že s těmahle kočárkama se „houpe“ doleva-doprava. Ale jinak mi ho Tom schválil, takže ho asi budeme kupovat. Jo a nejvíc se mi líbí kombinace červeno hladká(80%)-modrá kostička(20%). A to nevíme a nebudeme vědět, jestli budeme vozit holčinu nebo kluka. Ještě se musím mrknout na ten Patron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.3.06 15:03

Saary, tak to vám držím palečky, aby vám miminko svoje sladké tajemství odhalilo :wink:
Já nejdřív taky myslela, že se nám malá nechce ukázat, ale dr. si pro změnu myslel, že to nechcem vědět(většinou to prý bývá první, na co se rodiče ptají), tak tam schválně nezajížděl, aby se neprokecl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:20

Ahojky děvčata, také vás zdravím z práce. I mě nebaví moc pracovat, tak jsem se raději začetla do vašich chatíků. Také mě pořád honí mlsná na sladké, ale já mám vždy po ruce nějakou tu sušenku a tak si jí občas(tedy spíš dost často :wink: ) dopřeju, i když to dvakrát zdravé není. Musím se s vámi podělit o názor, že i já těm testům moc nevěřím, i když jsem o trochu klidnější, že je mám v pořádku, ale i já se neměla narodit zdravá a mamča udělala to samé, podepsala reverz a tak jsem nakonec na světě a jsem za to ráda. Prostě příroda je mocná 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 15:24

Ja som tiež chcela pôvodne Patron, typ Apolon Alux, ale ja som z neho bola na veľtrhu dosť sklamaná. Nepáčila sa mi ani konštrukcia ani ten poťah. Mnoho ľudí na poľské kočíky nadáva, ale podľa mna vyzerali najlepšie. Ja viem, nie je to len o vzhľade, ale tie parametre sú väčšinou podobné, centimeter hore dole, a ten poľský Deltim Ligero má len 15 kg, síce váha nie je pre mňa rozhodujúca, a nad 10000 korún ísť nemienim. Ja si hovorím, zvládli to s takými kočíkmi druhé maminy, budem musieť aj ja. :wink:
Inak ja tiež rozhodujem medzi Dorjan Cross Country a Deltim Ligero, ale ten Deltim má krajší poťahový materiál, lebo inak sú tie parametre tuším úplne rovnaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:25

janey ,
no s rezervou už to nějak moc neberu, prostě to tam je. Ale taky to může do smrti stát na místě a nemusí z toho být nic. Jsem docela nervozní spíš z toho, že v těhu tyhle hodnoty docela hodně řeknou díky hormonálním změnám a tak se pozná,jestli je ten proces aktivní.
No a pak přijdou sny typu..musíte na chemo a nemůžete donosit miminko a tak. :roll: Ale to jsou jen přirozený strachy a já si to nepřipouštím…teda se snažím:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:26

Kvetulik2 tak to jsem rada, ze na tom nejsem, komu se nechce pracovat. Musim se priznat, ze jsem po obede jeste vubec nic neudelala. Vedouci oddeleni je nemocny a v kancelari jsem sama, tak to nikdo netusi :-) Jo a taky jsem prave na kolegovy vyloudila Snickers, tak nemusim jist jenom zdrave :wink:

Ta testy asi nejsou tak dulezity a smerohodny, to by je jinak delali i v Nemecku. Tady nejsou povinny a tak se nemusim zadnym cekanim stresovat. Ale vam precu, co nejkratsi cekani a co nejlepsi vysedky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:27

Jo a gratuluji k párečku :D je to nádhera, taky jsem si vždycky přála mít dvojčátka a páreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:27

Holky, já bych si dala špičku :oops: :oops:

IvcoM …když já čekám na trošku jiný výsledky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:28

Ja chci taky spicku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:29

IvcoM …teď nebudu myslet na nic jinýho, než aby mi ji manžel večer přivezl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.3.06 15:31

Helli MOCMOCMOC GRATULUJI KE ZDRAVÉMU PÁREČKU :lol:

Vzhledem k tomu, že jste mě nakazily chutí na špičku a manžílek si pro mě zrovna přijel, odcházíme domů a bereme to přes cukrárnu (manžílkovi to určo vadit nebude, je stejnej mlsoun jako já :oops: )
Mějte se krásně a zítra ahooj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:31

Matulienko , ja vim… tobe drzim palecky jeste vice. Urcite to dopadne dobre.
Ja jsem to psala jako odpoved na Kvetulika2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:32

Jéé, také jsem v kanceláři sama, tak dnes asi práce moc nepodělám :lol: a čokoládu, tu už jsem zbouchala po obědě taktéž. Jak jsem před těhu nemusela sladké, teď se po něm můžu užrat. Nejraději mám mléčné čokolády s ořechy, nebo jahody se smetanou-ty obzvášť miluju. Ách jo, doufám, že ze mě nebude osmitunka, už teď mám 3 kg nahoře a to mě čeká ještě 5 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:32

IvcaM ..aha :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie