Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
29.3.06 20:11

nasla jsem zajimavy clanek Chcete pohodové miminko? Jezte čokoládu!

Jste ve sladkém očekávání? A chtěla byste aktivní miminko v dobré náladě? Pak nezapomeňte do jídelníčku zařadit čokoládu! Alespoň jeden čtvereček denně. A nebojte se! Když ji budete jíst s rozumem, nehrozí vám, že byste přibrala víc než je zdrávo.

Čokoláda totiž nezlepšuje náladu jen budoucí mamince, ale i jejímu děťátku. Je dokázáno, že děti narozené maminkám, které si v těhotenství pochutnávaly čokoládu, byly mnohem aktivnější a usměvavé. Tento pozitivní efekt přinášejí složky obsažené v kakau, které ovlivňují náladu maminky a po vstřebání i plodu.

Pokud tedy chcete svoje děti vybavit dobrými nervy a pozitivním náhledem na svět, což jistě v dnešní uspěchané době není na škodu, stačí kousek čokolády. A stres nemá šanci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 20:12

Cinq, no, kolik másla… Já to dělám od oka, asi tak 3-4 polévkové lžíce. Záleží na tom, jestli máš ráda máslo :wink: , já ho moc nemusím, tak ho tam moc nedávám.

Já jsem si nakonec dala tu žampionovou omáčku, ale bez ničeho - bez přílohy :lol: , jsem to ale kyselina, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 20:14

Kikino, tak to je dobrý :wink: , já dnes snědla půlku studentský pečetě (byla bych schopná ji sníst celou, ale přece jen :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:14

www.zena.atlas.cz

jsou tam zajimave clanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 20:15

Kikino tak to moje miminko bude hooooodne pohodove :oops: :lol: cokolada je moje :lol: tu mam kazdy den :oops: :lol:
a dekuju za recepty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:16

Monaliso tak to bys mela mit mimiska pohodare aspon podle toho clanku,tak holky asi zacneme jist povinne jednu kosticku cokolady denne ,co rikate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 20:16

Kikino, tak málo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.3.06 20:18

Holčinky, pro dnešek se s vámi loučím. Zítra vstávám ve 4hod., musím do práce a potom do poradny, takže budu mít zítra docela „makačku“.

Krásnou dobrou noc a hlaďte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 20:18

Kikino tak tu uz povinne jim 2mesice :oops: 8O :lol: jsem hrozna :-) ale tehotna nejsem porad a mozna je to me posledni tehu,tak si uzivam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:21

Tak ted jsem se zasmala,tohle je opravdu sila,tak holky JAKE JSTE?

Psychologové rozdělili ženy do šesti skupin podle toho, jak zpravidla sedí. Zkuste si tedy otestovat, do jaké kategorie byste se zařadily a jestli charakteristika odpovídá skutečnosti.

:: Nohy jsou vzájemně propletené
Jste společensky založená, nezištná, vždy ochotná pomoci druhým z nesnází. Pro tyto vlastnosti a pro svůj takt jste ve společnosti velmi oblíbená.

:: Koleno je přehozené přes koleno
Jste energická žena usilující o skvělou kariéru. Té podřizujete i osobní život. Ve vztahu k jiným lidem se snažíte prosazovat své zájmy nad zájmy ostatních.

:: Nohy jsou přitisknuté k sobě, chodidla spočívají pevně na zemi
Na vás je v práci spolehnutí a dokážete si poradit i s náročnějším úkolem. K práci i ke všemu, co vás v životě potká, přistupujete racionálně a s nadhledem. Jste žena do nepohody.

:: Nohy jsou pevně přitisknuté k sobě a chodidla vysunutá dopředu
Máte smysl pro přesnou organizaci práce, ráda vše dopředu plánujete, nerada improvizujete. Těžkosti vám může působit váš sklon k tvrdošíjnému lpění na detailech, což mnohé odrazuje a ani rodina není často nadšená.

:: Kolena jsou u sebe a špičky stočené dovnitř
Samostatnost a rozhodnost nejsou vaše silné stránky, stejně jako důslednost. Jste nekonfliktní typ a často se necháte ovlivnit okolím, ale to může být mnohdy považováno spíše za slabost než za přednost. Protože to víte, bráníte se takovému chápání vaší osoby, ale vaše reakce bývají často přehnané až hysterické.

:: Nohy jsou překřížené a vysunuté dopředu
Jste ráda středem pozornosti, od ostatních vyžadujete podřízenost a poslušnost. Býváte panovačná. Nápadně se oblékáte a ve společnosti dáváte neustále k dobru různé příhody, v nichž hrajete hlavní roli. Ale protože to vše vyprávíte s vtipem, jste ve společnosti celkem oblíbená.

Nehodíte se do žádné z kategorií? Nevěšte hlavu, žádné pravidlo nelze uplatnit obecně. Ať už ale sedíme jakkoliv, vždy by to mělo být zdravě, se vzpřímenými zády, s lokty mírně od těla a uvolněně. Neunavíte se tak rychle a ještě budete vypadat hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:28

no asi mi hrabe ,ale mam tu dalsi clanek,holky tak papirek,tuzku a jdeme scitat

1 až 10 - čísla řeknou, jak souloží!

Sečtěte celé jeho datum narození. Dostanete dvouciferné číslo, první a druhé numero opět sečtěte. Tak pokračujte tak dlouho, až dostanete číslo od 1 do 9.

Tedy například: Dejme tomu, že se narodil 27. 5. 1972. Součtem číslic dostaneme číslo 33. Protože výsledné číslo musí být jediná číslice, sečtěte čísla 3 a 3 - dostanete 6. Číslo vašeho objevu je tedy šestka. Je to cifra, která patří k jeho osobnosti a dá se z ní leccos vyčíst. Údajně i to, jaký bude v posteli!

JEDNIČKA: Žárlivost
Muž se sexuálním číslem jedna je takový kontrolor. Bude vás sledovat na každém kroku, protože se bojí, že by vám mohl do oka padnout někdo jiný, lepší. Ale nikdy vám žárlivost nepřizná. Když se pro něco zapálí, do něčeho se pustí (třeba do vztahu s vámi) bere buď všechno, nebo nic. A takový bude i v posteli.

DVOJKA: Svádění útokem
Muž dvojka vyžaduje pozornost. Bude přímo vyžadovat důkazy vaší lásky, proto nešetřete důvěrnostmi. Hodně si potrpí na efekty, například na svíčky. S heslem „Láska vše překoná“ bude překonávat všechny překážky, které stojí mezí ním a vámi. Láska samotná je pro ně totiž o zdolávání překážek. V posteli bude jako tajfun.

TROJKA: Mužskost
Sexuální trojky se snaží odpovídat sexuálnímu ideálu své doby a skupiny, ke které se hlásí. Hrají dokonale takovou mužskou roli, která je jejich okolím nebo společností oceněna. Sexuální dobývání jako symbol úspěchu je pro jejich pocit sebehodnoty velmi důležité.

ČTYŘKA: Tvrdě na konkurenci
Sexuální čtyřka odvozuje pocit vlastní hodnoty ze srovnávání s druhými. Nemůže odolat pokušení bojovat s lidmi a porážet je. Hraje tyhle hry i v případě, že vlastně bojuje o něčí přízeň, k tomu všemu na jejich vlastním území. Jenže ona osoba to často vnímá jako narážky namířené proti ní. Pohádka končí ve chvíli, kdy vás svede, aby vás pak nechala tzv.ladem. Zdařilé svedení jí postačuje jako důkaz, že je žádoucímu člověku »rovna« nebo nadřazená. A o boji to bude tak trochu i v posteli.

PĚTKA: Hlavně důvěra
Pětky se svěřují jen málo lidem a svá tajemství odhalí pouze ve velmi důležitých vztazích. Do svého „hradu“ pozvou výlučně člověka, kterému fakt věří. Sex je pro ně rozhovor beze slov. Skrze něj vyjadřují to, co se jim slovy těžko říká. Na své okolí působí chladně a sebevědomě, ale je to jen maska. V posteli bude jemný a něžný.

ŠESTKA: Síla a krása
Problém muže s číslem šest je prý v tom, že nedůvěřuje vztahům jako takovým. Chladností, tvrdostí a nasazenou silou může dokazovat, že si podržuje kontrolu. Musí mít pocit, že má vše ve svých rukou a situaci kontroluje. Otěže drží v ruce i v posteli.

SEDMIČKA: Sex je život
Definice muže 7 zní asi takto: Vystupňovává vlastní sexuální zážitek výraznými fantaziemi Sexuální sedmičky jsou fetišisté - impuls pro ně může být zajímavější než skutečně prožívaný vztah. Rozhodně to není žádný akrobat. Preferuje nenáročné polohy. Potrpí si na dráždivá slova.

OSMIČKA: Snaha vlastnit versus oddanost
Muži s číslem 8 chtějí všechno kontrolovat a vlastnit, včetně svého partnera. Očekávají od něho oddanost těla i duše. Mají-li pocit, že je jim partner roven, jsou ochotni ke stejné oddanosti. Muži osmičky jsou silní, ale ve vztahu se podřizují ženě. A to platí i v posteli.

DEVÍTKA: Bude na vás myslet
Sexuální devítka by nejraději žila v někom nebo skrze někoho. Pocity druhého vnímá zřetelněji než své vlastní a cítí takřka bytostně, co se v milovaném člověku odehrává. Na prvním místě je pro něj vaše štěstí, to živí i jeho vlastní štěstí. Ale do žádných složitějších akcí se s vámi nebude pouštět. Těšte se na pozorného a něžného milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:30

No me vyslo cislo 9,hihi,jak jste na tom vY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 20:35

Kikino tak s nohama od kazdeho neco :D a se sexem,tak to je cislo 8 8O :lol: on se rad podrizuje,to pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:38

Cinq ,..docela zajimavy co,porad tam listuju,u neceho se clovek i zasmeje,..
ja rada a skoro porad sedim v tureckym sedu,kdyz jsme na gauci,no a to tam neni,jinak nohi pres nohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.3.06 20:44

tak ja se loucim pro dnesek,letim do sprchya vegetit,tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie