Poradna duly
Jana Čurdová
Saary , já se právě dívala a Letňany mám nejblíže. Do Edenu to mám z ruky. Doufám, že budou i tam ochotné prodavačky. Já mám zatím vybraný ten Dorjan, ale jak jsme zjistili, tak se nehoupe a taky bych radši český, než polský. Zavolám manželovi, jestli tam nechce jít se mnou. Ale včera mi zase zapracovaly těhu hormony, tak nevím jestli se mnou bude mluvit. ![]()
Cinq ,
no, myslím, že většina nás je dost nervozní i za tebe:-))
Vážně jsem hrozně zvědavá
![]()
Včera jsem měla docela ostrou výměnu názorů s přítelem. Šlo o to, jak jsem tu psala, že jsem si na miminko do 3měs. chtěla pronajmout vozíček (který slouží i jako postýlka), ale přítel je proti. Prý za to budou chtít velkou zálohu, navíc ta cesta nás něco vyjde apod.
No jde o to, že se vás chci zeptat, v čem budete mít miminko uložené (kromě postýlky), když budete třeba v kuchyni vařit. My budeme mít (až dostavíme) docela daleko ložnicic od kuchyně, takže tam miminko nechci nechávat, když už se vidím, že nejvíc práce budu mít právě v tý chuchyni a obyváku.
Přítel navrh, že budeme od našich vozit ještě jednu (cestovní) postýlku, kterou budeme mít v obyváku. Tak jsem se s nim dohádala, že tam je málo místa už teď a ještě nebudu zakopávat o postýlku. Jenže nevím, v čem bych mimi mohla mít uložený (nechci ho nechávat pořád v přenosné tašce od kočárku). Řikala jsem si, že by mohlo být v nosítku, ale zase jsem někde četla (což už mi začíná být na škodu), že v tom nemá být miminko pořád.
Tak jak to budete dělat vy holky?
Monikab tak s tema hormona rozumi
taky mi obcas pracujou a pritel nestaci koukat
ale on to chape
jsme preci v tehu ![]()
Cinq , já myslela, že už jsi minimálně na ceste k Dr. a ty ještě sedíš u PC.
Ať se „povede“ ta holčička. ![]()
Nykam ja ho budu mit v polohovacim lehatku a i v postylce
Myslim,ze to staci.
Cinq taky ti budem s malym držet palce, aby to byla holčička, když už mě to nevyšlo (ale stejně jsem ráda), tak aspoň někomu ![]()
monikob ..no, něco se povedlo určitě ![]()
nykam ,
no, já bych pořídila jen nějaký košík a nebo starší hluboký kočárek, pokud chceš něco jen na pár měsíců.
Tak ahojík maminy, krásně si tu poplkejte, já musím letět domů na toho dortíka a návštěvu
pa pa
Matulienko samozrejme,ze JI
jsem totalne zapomela,protoze to bude kluk jak buk
uz to vidim
![]()
Holky povinne drzet palecky pro holcinu …kdyz to bude holka,tak vas virtualne pozvu na dortik
![]()
Cinq , jenže já nevím jestli jsem to nepřepískla. Šlo o to, že jel do práce autem, že se pro mě odpoledne staví a pojedeme na nákup. Tak jsem se těšila, že půjdu z práce po čtvrté, pak do Billy a v pět budu doma. Ani jsem mu neříkala co je potřeba koupit. Jenže on mi před půl pátou zavolal, že stojí v zácpě(ty on nesnáší) a že mám do Billy dojet MHD, moc se mi nechtělo, už byl kousek odemě, ale říkám mu, dobře, budu tam tak za půl hodiny a setkáme se u košíků. Já tak opravdu za půl hodiny dorazila, vidím naše auto na parkovišti, ale manžel nikde. Tak mu volám, kde je a on mi říká, že je už u pokladny a platí. Normálně bych byla ráda že je nakoupeno, ale ve mě se něco zvrtlo a udělala jsem mu tam scénu, že na mě měl počkat, že spoutu věcí nekoupil, jak jsem mrkla do košíku, byly tam samé dobrůtky jen pro něho a pro mě nic. Ani džus, nebo zmrzka, mlíko,jahody,hrozn.víno,… + potřebné věci jako např.olej, wc papír,hlína na květinky… No prostě jsem se naštvala a řekla mu, že když na mě neumí počkat, že pojedu domu autobusem a odešla jsem. Kdyby venku nebyli lidi, tak se rozbrečím. Bylo mi to hrozně líto, že mi nic nekoupil, když vy tady píšete jak vám tatínkové nosí dobrůtky a ten můj nic. No a teď nevím, jestli jsem to nepřepískla. Omlouvám se za román, ale asi to muselo ze mě ven.
Cinq
ježiš, já jsem nervózní, jak kdybych tam měla jít sama.
Tak držím palečky, ať to dopadne ![]()
Cinq
ježiš, já jsem nervózní, jak kdybych tam měla jít sama.
Tak držím palečky, ať to dopadne ![]()
Cinq jojo, už sem si tu taky našla lehátko, myslela jsem, že je to až pro starší děti, ale tady píšou, že je to od prvních měsíců. No ale cena nic moc. Divim se, že mě to ještě překvapuje ![]()
Tak přesně jak jsem psala ráno, po sluníčku ani stopy a pěkně se to tu kaponí. Přítel je za hoďku tady, hurá stěhovat, tak čekam, že do tý doby začne pršet.