Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1352
30.3.06 21:41

Hlavně aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.3.06 21:49

Ahoj holky moooooc se omlouvam,ale na UTZ jsme byli pres 40minut,fakt se nam venovala,dokonce jsem mela i 3D UTZ 8O a udelala i fotecky,tak az to pritel hodi do pocitace,tak vam sem jednu dam :D Podstate ten 3D je zadarmo,protoze jsem platila 100euro jak normalne,tak me to docela prekvapilo,ale byla jsem rada :lol: protoze jsem ho puvodne nechtela :oops:
No a potom jsme sli pro dcerku ke tchyni,ktera ji hlidala a pak nas pritel pozval na veceri :lol: jsem to tam vyzrala :oops: prisli jsme ve 21hodin domu a musela jsem nejdriv ulozit to moje skvrne(dcerka)spat a az ted muzu psat :lol:
Miminko je v poradku,je nadherny a hlavne je zdrave :D
Tak a ted co to je?????????????Aby jste vedeli,ja jsem to tusila :wink: je to KLUK jak buk…neni pochyb,bimbase nam ukazal mooooc pekne :oops: takze,ze by se spletla nehrozi :wink:
Holky ja jsem neplakala(ale smutno mi bylo chvilicku) :wink: nejak jsem to tusila,ze to tak bude,ale dcerka se mi rozplakala,ze chtela sestru 8O ale uz je v pohode a opet se tesi :D
Takze jeste jednou se omlouvam,ze tak pozde :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.3.06 21:54

Jo a asi to bude takovy lenoch jako byla dcerka :lol: vubec se nechtel probudit 8O musela do nej stouchat :lol: chudinka moje muselo vstavat😉 a mel nadherny profil.....byl zlatoucky :wink:

Takze Kacenko doplnit informace :D je to kluk,jmeno je Gabriel(uz to tak zustane) a pristi kontrola je 10.4…dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.3.06 21:58

Tak Cinq blahoželám,

chcela si síce dievčatko, ale hlavne že je drobček v poriadku. Ale pekne si nás naťahovala. Budeš mať párik. Mne sa to tak páči - dcérky, syn. Uvidím, čo mňa čaká zajtra.

Krásne sníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.06 22:13

Cinq tak koukám, že naschvál všechny, co si přejeme holky, budeme mít klučiny :) , ale blahopřeju i tak a hlavně, že je všechno ok.
Jdu už taky spát, tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.3.06 22:17

Cinq
moc gratuluji k „pindikovi“ :D myslím,že je fajn mít páreček.
Já taky chtěla moc moc holčičku a je to kluk jak buk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.3.06 22:27

Cinq : mooooc gratuluju ke zdravemu chlapeckovi :wink: urcite bude naprosto uzasny a sladky :) tatinek je nadsen ? co chtel vlastne on ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.06 22:45

cinq - taky moooc gratuluju. A parecek je super, holt clovek si tohle nevybira. My bychom chlapecka chteli, tak uvidíme, co se nám vylíhne. Holčinky, taky jdu spát, ahoj zítra. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
30.3.06 23:18

Cinq gratulace obrovská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.3.06 08:12

Cinq

mooooc gratuluju, nejdůležitější je, že je prďola v pořádku :wink:

Koukám, že jste všechny včera kvůli Cinq ponocovaly a teď se vám nechce z pelíšků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 08:24

Přeji krásné ránečko všem pupíkuům a jejich nositelkám.
Cinq ,
tak klučínek? Moc moc blahopřeji, hlavní je to, že je zdravý, co?
Takže ještě jednou moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
31.3.06 08:28

Ahoj holky,
tak ráno zase nic moc, opět prší, ale doufám, že se to sluníčko alespoň trošku ukáže jako včera :lol:
Všem co jsou blízko vody moc držím palečky, aby se jim nedostala až domů, nedokážu si představit, že bysme měli doma teď v tomhle počasí vodu, musí to být hrozný. Naštěstí bydlíme od řeky dál, takže nám to nehrozí :wink:
Díky všem za info co se týče těch mých problému se zády, včera to už bylo mnohem lepší a dnes taky, občas to trošku cítím v kříži, ale to už asi lepší nebude.
Taky už máme od včera doma konečně net, tak se sem na vás budu moc mrknout třeba i někdy večer.
tak se mějte moc hezky, všem kdo jdou na nějaký ult nebo něco podobného držím palečky aby to dobře dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.3.06 08:28

Cinq poč si chtěla holčičku? Já mám první holku a teď bych chtěla zas, ale každej je jako přesvědčenej, že musím chtít kluka, abych měla pár. :evil:
Holky z Brna asi jste to už řešily, ale napište mě please kde budete rodit díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
31.3.06 08:37

Cinq , gratuluji ke zdravému chlapečkovi.

Můj manžel by byl blahem bez sebe. Já bych taky moc ráda holčičku, ale podle teorie srpňátek: přání holčička=kluk, bude spokojený manžel.

Holky, máte nějaké „pocity“, kdy cítíte jestli to bude kluk nebo holka. Já se někdy snažím to vycítit (nemyslím fyzicky) ale vůbec nemám tušení jestli to je kluk nebo holčina. 8O

Včera jsme se byli podívat na ty kočárky Patron. No přístup prodavaček: chodili jsme tam kolem kočárků aspoň 20 minut a nikdo si nás ani nevšiml :( Kočárek Apolon se mi moc nelíbil, manžel tvrdí, že je stejný jako ten Dorjan. Nejvíc mě zklamalo, že se taky nehoupe. Doufala jsem že se houpat bude. A vyšel by skoro na dvojnásobek ceny co ten Dorjan, takže jsme rozhodnutí pro Dorjan Cross Country. Ale , byla jsem nadšená z golfek Patron, ty se mi šíleně líbily, takže je asi za rok budu kupovat.

http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.06 08:41

Cinq - zdravím a moc gratuluji. Jak je mimčo zdravé, tak je opravdu jedno, jestli holka nebo kluk. A Deniska si taky zvykne a bude se o brášku starat.
Jinak do diskuze o kočárku Patron se nemůžu zapojit, máme jiného favorita, ale aspoň mrknu na net, jak vypadá, když jsou na něj takové chvalozpěvy.
My a postýlka - jedna bude v ložnici. Ta je starší, ještě po manželovi. Taky bydlíme v domku, takže ložnici máme v patře. No a v obyváku budu mít prozatím kolébku a až z ní mimčo vyroste, tak budeme muset pořidit druhou postýlku.
Jinak ta naše holka bude taky asi pěkný lenoch. Jeden den v bříšku pořád ťuká a další zase je v klidu a ozve se jen občas.
Moc držím palce do dalších kontrol a ultrazvuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí