Poradna duly
Jana Čurdová
Holky dík!!
Matulienko , to je tím aprílovým počasím. Tady teď začalo vykukovat sluníčko, přes okno to vypadá krááásně!! doufám, že to vydrží, po obědě se chystáme s kámoškou (taky těhu
) na malou procházku. Tak jestli vydrží, kousek ti ho pošlu pro lepší náladu, ju?? ![]()
Mě bude čekat procházka mezi regálama
, už se těším na ty davy lidí, ale bohužel jsem nestihla nakoupit včera všechno, co jsem chtěla a o víkendu máme velkou návštěvu.
U nás to vypadá zase na déšť, tak se ani nepůjdu projít na další autobusovou zastávku a vezmu to co nejrychleji k té nejbližší.
Helli
jsi zlatíčko. I tady naštěstí vylézá sluníčko, jen nějaký duševní gigant pouští muziku tak, že tu je rachot ![]()
Ale i tak je mi mnohem líp, otevřela jsem okna a vysávám…což je na špatnou náladu to nejlepší. pak ze sebe můžu mít radost, že jsem něco i udělala:-))
Hmmm, Matulienko , tak z mýho sluníčka nebude nic. Už tu leje jako z konve a fučí vítr.
Že bych šla taky vysávat?? ![]()
Hell i…jé to mne mrzí, ale třeba se to ještě zvrtne a bude líp.
U nás krásně svítí sluníčko, ale tady v budově něco dělaj a celej den poslouchám akorát jak někdo vrtá do zdi. Už jsem na pokraji svých duševních sil..... ![]()
Matulienko , mně už je to jedno. Právě si ohřívám zelnici, to mi bude báááječně, i když leje. ![]()
Cinq
Moc gratuluju k chlapečkovi… hlavně,že je mimi zdravé ať je to co je to. Já bych radši chlapečka ale při mé smůle to bude určitě holčička.:-) I když všichni říkají,že mi to teď v těhu moc sluší. Tak já nevím..
Hlavně,že je mimísek zdravý a to je nejdůležitější… ![]()
Holi
Mě také otékají nohy a nikdo se nad tím nepozastavil. Dnes jsem měla ráno problém obout boty,ale mému dr. je to asi jedno. Někdy mám lítka tak oteklá,že se můžu udrbat,jak to napnutí kůže svědí.
Helli… šikulka:-))
No a já se na chvíli odmlčím a jdu utřít prach:-))
EvikuP - já se taky můžu udrbat, ale neotékám.
Zatím to přikládám jaru a mé suché kůži, ale je to dost neúnosné. Paradoxně mě ale svědí i prsa a břicho, které poctivě promazávám. A taky se drbu hlavně večer, někdy kvůli tomu ani nemůžu usnout. Tak nevím, asi si zkusím na to příště postěžovat u dr. Trochu se bojím, protože jsem někdě četla, že se tak může projevit i poruch činnosti jater.
Holky my tu mame nadherne pocasi
tak tem co ho nemaji,tak posilam slunicko,treba vam to trosku zvedne naladu ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/slunce/14.gif
Eriza
To mě svědí jen ta lítka. Používám mléka pro alergiky,ale tohle se nedá. Někdy se drbu až do krve… Achjo. Jsem zvědavá jak na tom budu jako alergik,až začne vše kvést… Pomáhal mi jedině Zyrtec a ten se nesmí… A Paralen na to opravdu nepomůže.A to je pak ale síla. To leze dobře na mozek.Jak jsme se schodly s jednou kamarádkou. Když pak mám ekzém z pocení (v létě),tak nejlepší na to je hodně horká voda. Opravdu hodně horká a to je pak lepší než orgasmus…
Ale opravdu je to tak. To byste museli zažít. Když něco tak strašně svědí a na to pustíte vařící vodu… to je něco. Akorát pak ty následky.Rudé ruce… ![]()
Cinq
ty jsi takové naše sluníčko, ty tvoje obrázky hned udělají hezčí den.
Tady se zatáhlo a bude asi zase lejt ![]()
No, co se dá dělat, hlavně ať svítí tam, kde jsou vody vylité z břehů.
Holky, já mám taky problémy se svěděním kůže. Hlavně lýtka, ruce a krk a obličej. Na krku mám šílenou vyrážku po celém obvodu, levé víčko se mi každé 2 týdny sloupe. Doktor mi už dělal krevní testy, jestli to neublíží miminku, ale naštěstí jsou negativní. Já se škrábu i noci, manžel říká, že se kolikrát vzbudí a „mlátí“ mi do rukou abych se někrábala, ale i tak se často probudím a jsem poškrábaná do krve. Takže už nevycházím bez krému. Teď zrovna se mi loupe to víčko a pěkně to bolí.
Cinq ty tvoje obrázky jsou fakt překrásný
EvikP to nevím teda takový moc otíkání, nechceš to radši zkusit s nějakým jiným dr. prokonzultovat? A kontrolujou doufám moč? Tě lituju, a léto teprve přichází.
Ale jinak se taky drbu, jsem nevěděla, že se Zyrtec nesmí ještě, že jsem ho nejedla
díky