Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq
Tak teď jsi mě vážně pobavila.
Chudák klučina. Já kdybych otevřela dveře a tam stál kluk jen v ručníku, tak se asi zblázním, nevěděla bych, co si o tom mám myslet
ale historka je to vážně povedená
Veselá historka
To mě se nic takového nestane. Docela by se mi líbilo, kdyby mi přišel na návštěvu soused s ručníkem kolem pasu ![]()
I když, my momentálně žádné sousedy nemáme ![]()
Holky,pokud je pritel srandista jak muj pritel,tak historka je super
ale umite si predstavit tuto historku s nejakym zarlivcem
to by pak uz legracni nebylo......
Tak to já byc souseda s ručníkem nechtěla ani náhodou … nemáme žádné mladé a hezké sousedy. A na těch starých fakt není nic hezkého k vidění, ještě bych měla zkažený den.
Jo to se tak někdo má
![]()
kvetulíku
gratuluji k prvním bublinkám:-))
Cinq ,
ty jo, to vcelku musela být sranda , jen ten student, ten asi nebyl vydřenej, co?
Holky jak to vlastne vypada u vas s tou vodou?Porad tam u vas tak prsi?Vcera to ukazovali u nas v TV,jak je CR plna vody a i slovensko a nemecko ![]()
U nas nic neni…aspon zatim,ale vodu v rece mame hodne vysoko taky,vylejva se z brehu,ale mame okolo vetsinou vysoke zdi,takze asi nic nehrozi,teda az na ty,co bydli na lodich…protoze,tady bydli spousta starsich lidi na lodi(dobrovolne
,takze ted maji problem mozna,aby neskoncili ,a brehu ![]()
No k nám už jsou dvě ze čtyř cest zaplavený, ale naštěstí ty řeky nejsou nikde úplně blízko nás a hlavně neprší! Ale kolem Znojma je to veselý, tak jako přeteklá přehrada, to je strašná představa ![]()
U nás teda voda krásně opadla a už snad nic nehrozí. ťuk, ťuk ťuk. Včera jim předpověď naštěstí nevyšla a u nás vůbec nepršelo, i když zataženo bylo pěkně. Máme nedaleko Znojmo a těch lidí tam je mi fakt líto. Potkalo je to znovu po čtyřech letech. Vůbec si to nedokážu představit. Mě stačilo, když jsem tu vodu viděla kousek od našeho baráku a dělalo si mi z toho špatně....... ![]()
Cinq , tak jsem tu tvou historku musela přečíst nahlas v kanclu a kolegyně říká, že je to jak z filmu.
Když si představím moje sousedy na patře..........
![]()
Nykam: mě docela pomáhají jablka, sníst hned na lačno. Ale pár dní jsem je vynechala a následky se hned dostavily ![]()
S bříškem to máme podobné. pořád mi připadalo malé, fňukala jsem doma že pořád nevypadám jako těhotná, a najednou je z toho pořádná meruna, až se zase bojím, jak to časem unosím
a dneska se mě zeptal kolega, kdy to čekám, a když jsem mu řekla že v srpnu, tak pravil že to vypadá na trojčata ![]()
Ahojky všem!!
Cing , dodatečně gratuluju k chlapečkovi!! Hlavně, že je zdravý! A i kluci bývají hodný, neboj! My třeba máme od jednoho bráchy dvě neteře (4a10 let) a od druhýho synovce (6let) a teď teda ještě čerstvoučkou neteř (1,5 měsíce) a kdybych si mezi nima měla vybrat jednoho na delší dobu, volila bych rozhodně malýho. Ty naše holky jsou totiž šílený dračice! Zvlášť když jsou obě pohromadě, to má člověk pocit, že snad zboří barák. To malej je úžasnej. A přitom to není žádný tintítko, který kam postavíš, tam ho najdeš. Je to správnej lev s vyřídilkou a umí se rozhodně pro:,–(it. ![]()
Holčiny, poraďte! Kde najdu ten náš seznámek, kdybych do něj chtěla nakouknout??
A Kačenko , dopiš mi tam,prosím, prosím, Nikolku a Lukáška, ju? Snad už to tak zůstane. ![]()
Helli vsak ja jsem rada,ze ho mam
je to moje prdelka uz ted a to je teprve v brisku ![]()
Tady najdes ten seznam
: http://srpen2006.wz.cz
Evusha tak teď jsem se fakt zasmála
, kolega je srandista co. To je docela povzbuzující, no já bych mu dala co proto ![]()