Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
30.3.06 15:35

Monalisa24 to je divný, že ti tohle doktor řekl, protože jak tu včera Nela posílala to video z 3D utz, tak tam byl pindík jasně vidět a rozhodně to nešlo spléct s holčičkou. A to, že si tam řikají 200,– za určení pohlaví mi přijde dost vyděračský, už nevědi, na čem by se napakovali :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 15:36

Saary , v pohodě. :wink: Tohle byla 1.www stránka na kterou jsem si vzpomněla, kde by to lehátko mohli mít. Jen abych ukázala jaký typ myslím. To viš, že v Letňanech to omrknu. Teda pokud povolí manžel. 8O Uvidím co snese. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
30.3.06 15:38

Monalisa24
Teda, že se někde platí za určení pohlaví, to slyším poprvé..... :? To už nad není pravda, za co všechno si jsou schopní říct o peníze :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197

Tak já se budu pomalu loučit, každou chvíli dorazí přítel z práce a začne stěhování :? . Kdyby mě alespoň to blbý břicho nebolelo, takhle mu ani nemůžu pořádně pomoct, takže všechno hrozně trvá, protože mě přítel nenechá nic tahat.
Ještě se tu ale určitě zastavim, abych viděla, jak dopadla Cinq.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573

nykam Já chtěla taky tyhle co popisuješ ty, ale ty už neměli v mojí velikosti, jen obrovské a já už kaťata potřebovala, takže jsem musela koupit jiný. Jsou to bokový džíny s tím pružným bavlněným pasem, ale naštěstí super sedí a ten pás není až pod prsa :lol: A ke všemu jsou z pevné džínoviny, ne ty strečové, já je nemám ráda, takže jsem moc spokojená.
MončoB ten koš stál kolem 990,– a byl slevený asi z 1600,– myslím, ale to bych kecala :oops: No vypadá to, že ho budeme mít taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.06 15:43

Ještě dotázek holky, myslíte Tesco Letňany?Já tam občas jezdim s mamkou, tak bych se tam taky mrkla. Co tam je za obchod?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.06 15:47

Nykam- jojo, obchodni centrum Letňany (Tesco), obchod se jmenuje Puntanela, ale nikdy jsem tam nebyla, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 15:49

Nykam , jojo, myslíme Tesco Letňany. Je tam obchod Puntanela(možná se to píše jinak). Dnes tam jdu mrknout na kočárek a možná i jiný věci. Zítra napíšu.

Janey , tak to je peněz jak za kozu, řekla by moje máma. 8O To manžela asi neukecám. Leda bych to koupila tajně a pak to prostě jen vytáhnu. Určitě to omrknu, protože jestli bude v létě horko a myslím, že můj mimísek se ukáže už v červenci, tak mít doma smradlavý plínky :roll: :roll: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.06 15:53

MonikaB No, mě to přišlo dost malý na 120 plen, ale asi je to nějak smáčkne.
No to u nás je to zas opačně, to já přesvědčuju manžuchu, že to nepotřebujem :o)))) Říkala jsem si, že je budu dávat do koše na balkón, ať si kdyžtak užijou i sousedi :lol: Né, myslím, že to snad zas tak smrdět nebude, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.3.06 15:56

Jo jo, holky :( , když jsem čekala Peťulku, tak se platilo za určení pohlaví 100,–Kč. A teď, po 6,5letech 200,–Kč. Je to docela smutný na všem takhle vydělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 15:59

Janey, tys prvně psala 12 plen , to mi přijde rozumější. Skladovat doma 120 pokaděnej plen, ikdyž zabalenejch............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.3.06 16:01

Tak uz se mi zase moc nechce pracovat a tak jsem si prectla vasi dlouhosahlou diskusi…
To je opravdu hrozny, ze chteji uz i za urceni pohlavi platit. Vzdyt to je normlane na ultrazvuku poznat, jako kontroluji, ze ma 2 nohy… Jeste ze nechteji zaplatit za kazdy organ :wink:

Kos na pleny - myslim, ze si zadny specialni neporidime. Uvazovali jsem o tom, ze plinu proste dame do maleho igelitaku (pokud bude smrdet), zavazeme a sup s tim do normalniho kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.3.06 16:02

Ahojky holky,vy jste teda spisovatelky :D
U nás nic moc nového,stále čekáme na výsledky amnia a aby toho nebylo málo,začali mi otékat nohy,takže mě ještě příští týden ženou na internu,prý je moc brzy na otoky :cry: a celkově mě i nohy hodně bolí…

Cinq
držím palečky,ať je to vysněná holčička :! aby ji neukápla nějaká ta slzička jako nám s Matulienkou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 16:03

Holčiny, frčím na ty kočárky. Mějte se hezky. Zítra jsem tu zase. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.06 17:09

tak už taky odcházím a cinq jsem se nedočkala, tak asi vyjímečně pustím pc i doma… mějte se krásně pozdravujte mimísky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí