Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano holky,
tady taky jenom prsi. Ale vcera vecer bylo i trosku slunicka a byli jsme se projit v lese, tak bylo krasne. Ale o poznani chladneji nez v pondeli…
Jitko to je dobre, ze se vam voda nedostala do baracku. Prave jsem si cetla zpravy, jak vody stoupaji… Nastesti rodice bydli hodne vysoko nad vodou, tak jsme s tim nikdy problemy nemeli.
Taky mne obcas boli zada, vetsinou po nejake namahavejsi cinnosti - jako dlouhy vylet, zametani v celem byte… ale prez noc to vzdycky zmizi. Snazim se cvicit nejake cviky na zada a kdyz ma skoromanza cas, tak mi je i trochu masiruje…
Holky, ten Patron máte na mysli který typ? Koukala jsem na ně a nevypadá špatně, ale vůbec se mi nelíbí barvy
.
Krásný ránko všem.
Krásný asi jak u koho, ale tady nádherně svítí sluníčko. Otázkou je, jak dlouho to vydrží. Odpoledne až se přítel vrátí z práce musíme stěhovat, tak počítam, že to už zase bude lejt jako z konve, abysme si to pořádně užili ![]()
Cinq : v kolik dneska jdeš na ten utz? Já už se asi odpoledne na net nedostanu, ale jsem zvědavá, co budete mít.
Doma už začínam z toho balení docela vyšilovat, pořád něco vozíme pryč, ale přijde mi, že to vůbec neubývá. Dneska mi přítel slíbil, že se se mnou půjde podívat na kočárky Dorjan, který jsem po dlouhý době konečně objevila (chtěla jsem jít včera, ale kvůli balení jsme nestíhali), no ale bojím se, že to nestihneme ani dneska ![]()
Ještě jsem tu chtěla někomu něco napsat, ale už sem to zapomněla, hm mam nějak problémy s pamětí poslední dobou ![]()
Matulienko kde jsi? ![]()
Nykam jdu tam az 15.30hodin
to uz tu asi nebudes ![]()
Krásné poledne přeji,
tal tady krásně svítí sluníčko, celé dopoledne jsem běhala po nákupech. S manželem jsme obhlídli kočárek, který chci a on mi ho jak jinak schválil.
Jinak jsem koupil amalýmu rozkošnej baťůžek olivovo-oranžový/ hm, za tu včerejšípostel nevím
nevím/ Taky krásnou velikonoční látku a ušiju mu na koledu kravatku, každý rok má jinou:-))
No a manžel mi koupil 3 čokoládový rakvičky, takže moje miminko dnes rozhodně mělo svou nutnou porci kakaa:-))
Cinq
moc díky, ty jsi mazlík:-)) No a držím pěsti na dnešní sono, aby tam byla ta holčička:-))
Jinak vítám človíčka z červenčátek..jsem zabudla jméno
I jen pojď plkat, to u nás jde móc dobře
![]()
Jitka81 ,
to jsem ráda, že se voda vyhnula, jen by to už chtělo jen a jen to sluníčko. Ale asi ještě zaprší. tak budu držet pěstičky.
Monikab já mám Patron Leda Plus, ale myslím, že ty už se nevyrábí. Barva, ale myslím je furt, taková lesnická zelená
![]()
Monikab - mně se hrozně líbí Apolon Alux, i jsem ho viděla v reále a líbí se mi tam docela dvě barvy - šedo červená (tu jsme vybrali) a pak taková oranžovo - olivová, nevím, jak bych to popsala. Teď ta kolekce 2006 vypadá mnohem líp než loňská, je taková promakanější. ![]()
Teda, mohli by mě platit za reklamu nebo mi dát nějakou hezkou slevu…
Měli jsme štěstí, že nám paní v obchodě kočárek báječně předvedla a všechno dopodrobna popsala. Tak a teď už mlčím… ![]()
Cinq - taky jsem hrozně zvědavá, jestli budete mít tu holčičku, tak doufám, že nám to hned prozradíš.
Matulienka - to nevadí, že dostal batůžek, i když rozbil postel. To si děláš tak trochu radost i sama sobě, ne? Já budu určitě stejná.
Tak a hurá zase do práce, ať mito utíká. Pozdravujte mimísky. papa
saary ,
no právě, prostě se mi líbil a k malýmu se hodil. A to dnes doufám, že nebude pršet, manžel mu koupil přilbu na skútr a chtějí se projet..teda malej o tom neví
I když já s tím moc nesouhlasím, ale manžel se nebojí, já teda ano
![]()
matulienka - tak to se ti nedivim, ja nemam rada vsechno, co ma motor a jenom dve kola, nastesti muj manzilek je na ty ctyrkolove milacky, tak bude vozit prcka v realativne bezpecnem dopravnim prostredku… tady zatim neprsi, ale asi se chysta, zase hlasili deste, ach jo… ![]()
Saary , dík za reklamu na kočár
Kde jste ho byli omrknout? Já dnes zkusím do Letňan, jestli ho tam budou mít. Ale prvně si ho najdu na netíku.
Holky, moje dnešní strava: tvarohový koláček, zbytek medvídků ze včerejška, pytlík arašídů v čokoládě a teď 2 chleby s máslem a medem. To asi není moc O.K. co? Ale za chvilku si dám jablíčko.
A mimísek se vrtí o 106, tak mu to asi chutná.
A včera manžel konečně ucítil mimi i na ruku přes bříško.
monikab dva chleby s medem jsem měla včera k večeři, velká mňamka, bylo to asi tak po sto letech
![]()
Monikab - my jsme ho objevili v Carrefouru Eden - Pompo hračky, kde byla opravdu ochotná a znalá paní. Na jejich webových stránkách je přehled prodejen, kde ho mají. Ale budeme si ho objednávat přímo v jejich vzorkové prodejně v Mělníku, což není zase tak daleko z PRahy, protože já prodejcům moc nevěřím a tam budou mít určitě kompletní sortiment. Navíc jsem jim psala mailík ohledně toho, jestli budou na veletrhu v PRaze atd… a oni mi hrozně rychle a mile odpověděli a chtěla bych podpořit českého výrobce. ![]()
Tak teď jsem ještě jukla, že v Letňanech ho prodávají - v Puntanele. Okoukni na jejich webu celý katalog, dávají snad při koupi kočárku pěknou slevu na autosedačku.
Ahojky holky, zdravím vás všechny a přeji hezký den, i když u nás už prší:-( Ale těší mě, že jdu za chvilku domů a čekám na návštěvě sestřenici s miminkem, tak že poplkáme o problémech a radostech a taky jsou koupila dortíky, tak si dáme něco dobrého
Jo a ten včerejší tip, na bramborák manžílek vřele uvítal a mimi z něj bylo také nadšené, dali jsme si pěkně do nosu, mňam ![]()
Eriza samozrejme,ze i pro vas
co bych si bez vas vsech pocala
takove hodne holky jste
a s pupickama ![]()
http://www.sitanous.com/…ddes/009.jpg
Holky ja uz se nemuzu dockat na ten velky UTZ
jeste hodinku a jdeme ![]()
saary …no já motorky vůbec nemusím, jsem strašpytlík a tohle se mi nezdá OK. ![]()