Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
30.3.06 14:38

Teda s těma těhu hormonama to znám taky, už jsem měla za těch pět měsíců cca 3 hysterického záchvaty s pláčem a všichni na mě koukali, jako bych spadla z višně :D
Jenom musím pochválit manžílka, protože mě vždycky bránil, ať mě nechají na pokoji, že jsem přece těhotná…není to roztomiloučké? :wink:
Mám pocit, že ten můj chlap je nejlepší na světě, ale on má taky spoustu much a ty mě rozčilují, ale co, lepší to nebude, takže holky hlavu vzhůru, není tak špatně, ty chlapy to všechno rozdejchají, nebojte. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.3.06 14:38

monikob, človíčku nebuď smutná, já se ti vůbec nedivím, tak ybych vybuchla. To jsou oni, nejdřív tě nestihne vyzvednout a pak přijdeš a už je nakoupeno. jen ať vidí, jaký je sobec. Nejhorší je, že oni to nedělají schválně, ono jim něco takového prostě nedojde. Zkus mu to doma v klidu vysvětlit, jak moc tě to rozlobilo a proč. A taky si kup nějakou mňamku, aby viděl, co má příště koupit, pokud dostane stejně chytrý nápad, že to zvládne sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.3.06 14:40

cinq ,
no hned jak přijdeš, musíš nám to sem napsat, jasný? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.06 14:44

nykam - my taky máme trochu problém, že máme domek se dvěma patrama a ještě zahradu, tak jsem to vymyslela následovně:
mimčo bude spinkat v postýlce od začátku, akorát mu vytvořím menší prostor pomocí nebísek a kojícího polštáře a rychlozavinovačky, tak nebude mít pocit velkého prostoru. Potom si koupíme vysílačky, abych ho slyšela dole, když bude plakat a bude zrovna spinkat v postýlce. Na balkon si koupím hluboký starý kočár (tak do 1000.-) a tam bude spinkat venku, když se mi nebude chtít jít ven a do obýváku, který máme vedle kuchyně a jídelny dole si pořídíme ohrádku, která má dvě polohy matrace - vysoko a na zemi (mají ji v Neckermannovi) a tam bude se mnou přes den, malinké spinkat v horní poloze a větší si hrát dole…co ty na takové řešení? Mám pocit, že teď mi to přijde úplně super řešení, ale ono mě to mimčo vyškolí a všechno bdue úplně jinak, tak aspoň teď si nechávám iluze.
cinq - já jsem taky hrozně zvědavá, ale asi se to dozvím až zítra, nevím, jak to vydržím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
30.3.06 14:49

Monikab taky bych byla nastvana :( prece mohl myslet na tebe,kort kdyz jsi v tehu.Ja to taky tak resim,kdyz se mi neco nelibi,reknu to na rovinu,nez delat,ze se nic nestalo,to by jsi pak nikdy neuvedomil.Normalne bych mu to rekla i ted,proc se to stalo.
Urcite to bude v pohode :wink:

Holky uz musim jit :D pritel ceka uz u dveri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 14:51

Holky, díky za uklidnění . On je jinak pozornej, láskou by mě sněd, to jsem si jistá. Ale na nákupech, koupit to nejnutnější a honem pryč. Ale doma jsem ho nechala koukat na hokej (přepla jsem jen na večerníček :wink: ) a potom i na fotbal, bez jedinýho slova. Teď jsem mu valala, že se pojedu podívat na ten kočárek jestli nechce jet se mnou a nakonec souhlasil. Tak je to asi v pohodě. Sice nejdřív říkal jestli se na něj prvně nechci podívat sama a když se mi bude líbit, že se na něj podíváme spolu později, ale „donutila“ jsem ho rozhodnout se sám za sebe, jestli tam chce se mnou hned nebo až případně podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.06 14:54

MonikaB Nic jsi nepřepískla, já to měla doma stejný. Vždycky když šel manžucha nakupovat, nakoupil si dobroty pro sebe a na mě nemyslel…říkala jsem si, budu to řešit po dobrém a vysvětlovala jsem mu, že já když nakupuju, nikdy na něj nezapomenu a něco mu koupím, tak mě mrzí, že on zapomíná. Takhle to bylo třikrát za sebou a pak už jsem mu udělala taky scénu, že je sobec, ale mám pocit, že oni to pouští jedním uchem dovnitř a druhým ven, že snad na tohle fakt nemají buňky :? No tak jsem mu tu scénu udělala víckrát (ale s citem, zase nejsme histerky :wink: ), no a teď už nezapomíná :wink: Neboj, ono to chlapy většinou moc dlouho nedrží, všechno bude v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.06 14:58

saary vidím, že to máš promyšlený opravdu do detailu :) . Asi to udělam podobně, postýlku s nebesy si neodpustím. Mají teď takový krásný výběr postýlek a já už mam vybraný i povlečení. Venku bude mimčo v kočárku, akorát nevim na kolik vyjde ta ohrádka? Já potřebuju ušetřit v obýváku dost prostoru (máme ho spojený s kuchyní, ale stejně neni nic moc velký), takže tam bych si spíš koupila to lehátko. Teď je tu projíždím na internetu a mají tu i levnější než jsem viděla původně (za 3000,.), takže jsem se vzpamatovala z šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 15:04

Holky, já chci koupit taky lehátko, nevím jestli myslíte to samé co já.

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

Ta cena se zdá docela přijatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.06 15:09

já se na to vyprdnu!Už podruhý jsem napsala příspěvek a když jsem dala odeslat, tak mi to spadlo, takže to tady píšu pořád dokola jako blbec!!
takže už to zkrátim, protože mě to teď docela nakrklo, omlouvam se.
saary psala jsem, že to máš promyšlený dobře, asi to udělam podbě, postýlku se nebesama si určo koupim, to bych si neodpustila a už jsem si vybrala i potahy. Balkon nemáme, ale když bude mimi venku, tak bude v normálnim kočárku, co koupíme. Akorát nevim, na kolik tě vyjde ta ohrádka?A ta asi zabere dost místa ne? Já právě místo potřebuju ušetřit, takže si spíš koupim to lehátko.

Ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli si některá budete pořizovat dečku s monitorem dechu. Já o tom totiž uvažovala, ale teď mě jedna kamarádka odradila, protože jí se to zničehonic začalo samo spouštět a to já bych měla infarkt, kdyby mi tozačalo pískat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.3.06 15:10

MonikoB tohle plánuju taky koupit, ale nevím, jak by se v tom prckovi spalo :?:
Jo, jak jsme byli v sobotu kupovat ty kaťata tam u vás v Bille, tak tam měli akci na koš na použité pleny. 6e je tam hodíš a ony se zabalí do takového igelitového bonbónku a nesmrdí. Je to asi na 12 plen. Mě to přijde trochu zbytečné, ale manžucha se do toho úplně zamiloval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.06 15:15

janey a jaký sis koupila kaťata? já tam mam totiž zamluvený džíny, který jsou v předu na 2 knoflíčky a po obvodu maují nastavitelnou úzkou gumu. Jsou to asi jediný džíny, který nemam až pod prsama a nevypadam v nich jako šílená mrkev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.3.06 15:17

Janey a kolik ten koš stál peněz? vypadá to jako dobrý nápad, budem bydlet ve 4. patře bez výtahu, tak abych nemusela kvůli každé plence lítat. :D

Kamarádka takové lehátko má (ale staršího data) a malá v něm byla(je) náramně spokojená, až moc, Jana ji nakonec jinde ani neuspala. Takže Verunku musela udindat v lehátku a pak přenést do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.3.06 15:27

Ahoj holky,

„jen“ se hlásím po dnešním uhoněném dni. Jsem jak přejetá parním válcem. To dnešní vstávání ve 4hod. mi dalo zabrat.
Tak jak jsem psala včera, jsem na 7.4. objednaná na ten 3D UTZ. Můj dr. mi dnes napsal doporučení:-), takže už se těším.
Zmínila jsem se mu, že si chci nechat prozradit, co to bude, ale řekl mi, že v těchto týdnech je to na určení pohlaví ještě brzy, protože stydké pysky vypadají dost podobně jako varlátka, takže je to velice nepřesné. Nehledě na to, že se v Teplicích za určení pohlaví platí 200,–Kč a je to prý škoda peněz, když by to stejně nebylo na 100%. Tak nevím… docela mě vyvedl z omylu, myslela jsem si, že je to už poznat na těch aspoň 99% :roll: Co myslíš, Matulienko ? Dělala jsi na sonu. Jaký máš na to názor?

Pro Kačenku: Můžeš mi napsat do seznámku další termín kontroly 10.3.06? Děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.3.06 15:28

Monikab - já budu asi dneska už hodně otravná, ale ještě levnější a docela hezká lehátka má zase Patron. :lol: a ještě při koupi kočárku na něj je taky nějaká sleva a už mlčím… Dej zítra vědět, jak jsi uspěla v Letňanech
Nykam - mám to promyšlené, ale ono to bude stejně všechno jinak, tak ohrádka je od Neckermanna a stojí 2999.- a má 100×100 cm, pak se dá později použít pro odložení děťátka, když musíš třeba na WC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí