Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
31.3.06 08:46

verbascum

jé, já si až teď všimla, že jsi z Brna. Já jsem rozhodnutá pro Bohunice. Rodila jsem tam i poprvé a měla jsem moc příjemnou zkušenost a tak se jí budu držet. Ono občas sice všude můžeš padnout na někoho nepříjemného, ale těchpár dní to člověk vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.3.06 08:51

Díky matulienko, já rodila Aňu na obilňáku a strašně se bojím, že by tam bylo plno a musela bych do Bohunic :lol: , takže su strašně ráda, když slyším, žes tam byla v poho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 08:52

Jo a všechny vás moc moc zdraví Lajka, jen nestíhá ne net. Má toho nějak moc a tak vás mám pozdravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 08:54

Verbascum,

vážně byli tam všichni super. Neměla jsem problém s nikým a všechny maminky, co tam byly se mnou byly spokojené. takže neměj strach, já zase slyšela o Obilňáku nějaké divné řeči, ale ono asi všude se najde něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.3.06 08:55

Dobre rano!
Cing gratuluji ke zdravemu chlapeckovi !! A kdyz uz mas jednu holcicku, tak nemusis byt moc smutna, ze to je kluk. To ja cekam hnedka jako prvni kluka :( Ale jsem smutna jenom malilinkato a tesim se na kluka :) Muj manzel a taky muj tatka jsou moc nadseny. Muj tata chtel vzdycky kluka a pak mel jenom 2 holky.

Ja taky stale nevim, do jake porodnice jit. Mame tu blizko do vzdalnosti 5 km 3 a tak nevim, jestli vybrat radsi mensi s porodni asistentkou a doktorem, ktere si muzu vybrat a nebude se u mne nikdo stridat a nebo klasickou velkou… ale priklanim se k male, jen kdyby se ke konci objevily nejake problemy, tak bych sla asi do velke. Pristi tyden to musime vybrat a prihlasit se v te prislusne na kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.06 08:55

Cinq - zdravím a moc gratuluji. Jak je mimčo zdravé, tak je opravdu jedno, jestli holka nebo kluk. A Deniska si taky zvykne a bude se o brášku starat.
Jinak do diskuze o kočárku Patron se nemůžu zapojit, máme jiného favorita, ale aspoň mrknu na net, jak vypadá, když jsou na něj takové chvalozpěvy.
My a postýlka - jedna bude v ložnici. Ta je starší, ještě po manželovi. Taky bydlíme v domku, takže ložnici máme v patře. No a v obyváku budu mít prozatím kolébku a až z ní mimčo vyroste, tak budeme muset pořidit druhou postýlku.
Jinak ta naše holka bude taky asi pěkný lenoch. Jeden den v bříšku pořád ťuká a další zase je v klidu a ozve se jen občas.
Moc držím palce do dalších kontrol a ultrazvuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.3.06 08:56

Dobrý (u mě trochu uhoněný - protože uklízím po stěhování) ráno všem,

Monikab já měla pocity spíš pro holčičku - pořád jsem si představovala - i neúmyslně - holčičku. Tak jsem si říkala, to je určitě mateřská intuice, a nakonec se z toho vyklubal kluk. Takže na něco takovýho moc nevěřim.
Mamka mi tvrdila, že když čekala mě (v tý době jí neřekli, co to bude), tak od začátku cítila, že to bude holčička a s chlapečkem vůbec nepočítala. U ségry prý to samé a u bráchy si to nechala říct, to prý nic necítila. Ale podle mě to byla prostě jen náhoda, že si to myslela a ono to vyšlo.
Každý mi tvrdil, že jako těhulka to poznám, že prostě maminka to vycítí a já nic, tak asi nejsem dobrá maminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.06 08:57

Tak já nechápu, co jsem opět podělala, že to tam mám dvakrát. Takže přijměte mou omluvu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.3.06 08:58

Cinq: gratuluju k chlapečkovi, byla jsem napnutá jak to u vás dopadne :)

a chci se vás zeptat - v noci mě začalo píchat v pravém boku a postupně se mi to přesunulo až k pupíku. Teď mě bolí (píchá) vpravo hned vedle pupíku, stačí že se rychle pohnu nebo se toho místa dotknu. Už se vám to stalo? Já se utěšuju, že se mi roztahují svaly nebo něco takového kvůli děloze, ale dobrý pocit z toho teda rozhodně nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.06 09:00

Já si zase od začátku myslela, že to bude kluk. Dokonce jsem s mimčem mluvila v mužském rodu. I teď se ještě občas spletu. Sny jsem měla pořád o klukovi, dost se mi zlepšila pleť. Původně mi rostlo jen bříško, ovšem teď už mám i 2× větší zadek, takže se už holčička přihlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
31.3.06 09:01

Nykam , já právě taky slyšela, že bych „měla něco cítit“, ale necítím nic. Jenom je pravda, že víc řeším holčičí jméno,ale to bude spíš tím, že ho vybírá manžel. Klučičí jsem vybrala já. Ale zrovna včera manžel zkoušel, jestli ho nezměníme, tak jsem trvala na svém. :wink: Takže vlastně řeším oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 09:04

Evusha
raději, když z toho nemáš dobrý pocit, zavolej k doktorovi, přeci jen ta jsitota za to stojí. Opravdu to může být roztahování dělohy, nějakých srůstů..to bolí hodně. Taky prostě můžou zlobit střeva a tak. Ale já myslím, že za telefon nic nedáš a hlavně budeš klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 09:06

Dobre ranko vsem :D
http://www.sitanous.com/…ddes/014.jpg

Holky dekuju vsem za gratulace :D :oops: :D jsme stastny :wink:
Jinak jsem to tu precetla a uz nevim kdo se co ptal,tak to nejak napisu :wink:
Tatinek chtel holcicku 8O ne chlapecka,ale to proto,protoze nase dcerka je fakt hodne dite a byla i jako miminko,tak si mozna myslel,ze kdyz to bude holcina,tak bude hodnoucka taky.....ale nakonec je rad,ze ma zdraveho kluka :D
Jinak vim,ze spousta lidi chce parecek,ale ja jsem proste vic na holciny :oops: protoze spousta kamaradek co ma kluky,tak maji vic problemu.
Jinak pritel na UTZ byl v sedmem nebi :lol: videl prece svoje miminko v plne parade.
Holky a me se zdalo,ze on ma toho bimbase moc velkeho 8O mozna bude mit peknou vybavu :oops: :lol:

A jeste historka z rana :D chodi tu postak( pekny,tak 25let :oops: :lol: a vzdy kdyz nam nese balik(mozna neuverite,ale jak jsem psala,pritel je blazen do masinek,tak mame minimalne 2-3× do tydna balik s necim 8O a vzdy na me delal oci,i pritel,kdyz nahodou byl doma,tak si s toho delal srandu,abych nemela romanek s postakem,jak to byva v telce :lol: no jenomze on me videl vzdy krasnou a hubenou :lol: a ted tu dlouho nebyl,chodil za nej nejaky starsi pan…dneska rano zvonek,tak jdu otevrit,ten muj pupek venku :lol: kdyz jsem otevrela dvere,tak mu huba spadla a nezmohl se ani na ,dobre rano,…asi uz mi komplimenty delat nebude :lol: kdyz uvidel muj pupek :wink:

Omlouvam se…nejak jsem se rozepsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.3.06 09:07

Já jsem Ani, celou dobu co byla v bříšku říkala Štěpáne :lol: , ale tajně jsem doufala, že by to mohla být holka. Ale cítila jsem teda houby, leda tak, že jeden týden jsem byla přesvedčená, že to bude kluk a druhej, že holka :lol:
Evusha já to mívám taky, někdy když se třeba v autě při couvání prudko otočím, tak mě tam tak píchne a je to taková křeč, že se málem počůrám :lol: takže snad to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.06 09:08

Hezký sluníčkový den!

Cinq - gratuluji ke klukovi. Třeba to vyjde příště 8) :wink: co? Druhá holčička ?
My bychom zrovna kluka chtěli, protože kolem nás se rodí samé holčičky, tak aby měly pak k sobě nějakého ochránce. Ale tušíme, že budeme mít holčičku, jednak se prcek stydí a nechce se ukázat, jednat nemám chuť na maso (chlap vegetarián to asi moc nehrozí :( ) a pak, když všichni mají holky, tak proč zrovna my bychom měli mít něco jiného. No snad na příští kontrole uvidíme.

S přemisťováním miminka budeme mít stejný problém - máme 2 patra a zahradu. Na zahradu půjde v kočáru (vypadá, že ho budu parkovat buď v garáži nebo hned za vchodovými dveřmi). A pak bude na každém patře postýlka (přinejhorším má kolečka), budeme mít vysílačky. V případě nouze ho dám na chvíli do autosedačky.
Jedna kamarádka lehátko měla a nebyla s ním moc spokojená, prckovi se v něm vůbec nelíbilo, když ho připásala tak řval a stejně se snažil z něho dostat. Tak nevím, zda ho budu pořizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí