Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
31.3.06 15:06

Ahojky spisovatelky :D jak to psaní pořád stíháte,půl dne se k pc nedostanu a vy zvládnete román :wink:

EvikP

Otoky se mi objevily asi před 14 dny poprvé.Volala jsem svému dr. a on říkal ať nepiju minerálky a míň solím jinak nic.Zlepšilo se to,ale úplně v pohodě to nebylo,jen byly menší :( Tak jsem mu volala znovu a on mě poslal na internu,že na otoky je ve 20 týdnu moc brzo! a že to chce vyšetření na interně,která je přímo v Gyncentru (vedle lékárny).....Jdu tam v úterý,tak uvidím.Klidně bych tam zavolala a přeptala se na to.

Taky mě ty nohy hrozně svědí a i břicho a prsa,ale mám pocit,že je to jen z toho,jak se ta kůže napíná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.3.06 15:13

Janca29-jo to je fanj, taky jsem si myslela, že mám z vás ten nejzašší termín. Super, že nejsem sama. U nás v práci jsou většina kolegyněk těhotných a budou rodit v červenci, v polovině srpna a já až na konci léta :cry: . Na jednu stranu mě to mrzí, že už si s prckem moc letního teploučka neužijem, ale na druhou si říkám, to už je za chvilku, uteče to jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.3.06 15:14

Holi

mě otékají nohy už od 16tt. A to mi to řekl sám dr.,že je mám oteklé. Jinak bych si toho nevšimla. Ale teď už je to horší. Protože někdy ráno nemůžu nazout boty a taky mě to dost svědí,ale to jen jak píšeš,díky tomu, že se napíná kůže. Asi mu teď v pondělí řeknu, že je to někdy síla. Uvidíme jestli s tím něco udělá. Jenže co? Ono se toho proti otokům moc dělat nedá. Jinak minerálky moc nepiju a ani moc nesolím. Tak nevím. Ale před těhu mi nohy neotékaly.

Ještě jsem se Tě chtěla zeptat, jestli jsi doma na neschopence nebo jestli chodíš do práce a pokud jsi doma, odkdy dokdy máš vycházky? Dr. mi řekne ať chodím plavat ale vycházky mi nedal. TAk mu o ně chci v pondělí říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
31.3.06 15:27

Jsem dneska dostala e-mail, že když už tedy začínám ten 22tt, tak bych měla začít spát na levém boku … nevíte, proč na levém a ne třeba i na pravém? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.3.06 15:31

Děvčata, tak je tu krásně, ale musím se zas na chvíli odmlčet. Manžílek už dorazil a jedeme na chatu, asi na celý víkend. V pondělí se ale zase ozvu, z práce :lol: , tam mě povídání si s vámi baví nejvíc :lol:
Jinak 2 kolegyňky z práce, co jsou také těhotné a rodí červenec a polovina srpna, už jsou doma a doktoři jim napsali vycházky nepřetržitě (musíte si o ně ale říci). Je to príma, když nejsou omezené časem a můžou ven, kdy se jim zachce. Zeptejte se na to, určitě je doktor/ka napíše.
Tak zatím pa, já letím, koupila jsem si pár sazeniček kytiček, tak jedu zvelebovat zahrádku (tedy doufám, že se mi chytnou, protože doma mi většinou vše pochcípá, jsem trapič :P ) Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
31.3.06 15:36

Eviku

nohy mi taky před těhu neotékaly…Oni tě hlavně vyšetří jestli je vše ok a když tak na:,–(í nějaká diluretika na odvodnění,víc o tom nevím :cry:
Stejně musíš povinně absolvovat internu-prohlídku EKG atd. a to přímo v gyncentru,takže to mám jen o trochu dřív než je psáno v průkazce,tam je po vyšetření na cukrovku…
Neschopenku mám hned od začátku těhu a vycházky mám napsané neomezeně :oops: ptala jsem se na to sestřiček i doktora,přišlo mi to docela divné,ale je to tak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.3.06 15:43

Tak to jsem na dr. v pondělí zvědavá. Jak ho znám,tak mi řekne,že mě uschopní… i když ty otoky a bolest pánve nic moc… A tím pádem nebude z plávání vůbec nic, ani cvičení. Na to by nebyl čas. Nikde nejsou kolem půlnoci… to bych měla tak čas… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.3.06 15:46

Holi

Já Ti toho Tvého dr. tak závidím. Dr. Lochman má často divné nálady. Chodím tam s hrůzou co z něj vždycky vypadne. Minule mi tam dělal kázání o hubnutí… No nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
31.3.06 15:48

EvikP Cooooo??? 8O :roll: Jako že máš hubnout???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.3.06 15:51

EvikP proč neodejdeš jinam, moja kamoška taky odešla k jinému dr. když otěhotněla, protože se jí nezdál přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.3.06 15:54

Janey
To ne,ale hned po porodu ano. Já vím,že jsem tlustá. Chodila jsem do října cvičit. Skoro každý den,ale pak nám přestěhovali firmu a na cvičení nebyl čas. Tak jsem to co jsem schodila,zase nabrala. A ještě 5kg navíc.
No nic. Dr. tam ze mě dělal debila,ale co,když ho to baví. Opravdu tam jdu vždy s hrůzou, co z něj vypadne. Věřím tomu,že když mu řeknu o vycházky,tak mi řekne,že můžu jít do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
31.3.06 15:55

Já už jsem na začátku těhu dr. změnila. On není špatný, akorát má dost často špatnou náladu. Nebo mě prostě nemá rád. Já nevím… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 15:59

EvikP proc jsi nenajdes jineho doktora?Uz jsme ti to rikali na zacatku,co ti zacal delat problemy,koukej zacit na sebe myslet :wink: najdi si jineho,co tu bude pro tebe a ne aby jsi se stresovala,vzdy kdyz tam jdes.
A to jestli budes tlusta nebo ne,je tvoje vec,jemu je do toho h.o.v.n.o :? Eviku nenech si to libit…ja uz bych davno odesla :?
A to ze ma spatnou naladu,tak at si ji schova na doma a ne pro tehotnou…ty mas byt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 16:01

EvikP : ja budu doktora menit ted :wink: , ted k nemu jdu v pondeli naposled no a priste uz pujdu k nove doktorce :) , rekla mi, ze uz se pak nemusim o nic starat a uz k nemu nemusim vubec jit, oni si veskere dokumenty nechaji poslat. Doufam, ze budu spokojenejsi :roll:

• Citovat
  • Upravit
304
31.3.06 16:02

anonym jsem ja :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat