Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
3.4.06 12:52

Kačenko , já budu mít další kontrolu 19.4. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.4.06 13:00

Kačenko prosím o doplnění

EvikP - překvapení Alexandra nebo Vítek, velký utz 13.4.

Předem moc děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
3.4.06 13:09

Kikina

no právě, ale myslím, že by jsme asi nemely být takové „bábovky“, ono to je to samé s barvením a melírováním vlasů v tehulkovství… takže by jsem asi moc z toho závěry nedělala… ale názory Vás mě zajímají nato to kazdopádně … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
3.4.06 13:22

Kačenko taky prosím o doplnění:
24 let (na to jsem si od února jaksi nevzpomněla :oops: )
Holčička - Lucinka, další kontrola 21.4.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.4.06 13:46

Ahojky maminy, přeji všem krásné pondělní odpoledne. U nás svítí sluníčko a doufám, že teď delší dobu nebude pršet a velké vody opadnou, je to hrůůůůza. O víkendu jsme se byli podívat s manžílkem na výstavě v Litoměřicích a cestlu tam to byl hrozný pohled na zatopená pole, zahrádky, baráky. podniky…
No, snad už bude líp.
Jinak pro Kačenku-doplňující inf. do tabulky jsem napsala v pátek
Holky, vy píšete všichni o tom, jak se vám cvrčkové hýbou a já cítím zatím jen takové tlaky a bublinky. Kdy jste zaznamenali větší pohyby? Manžílek se mě pořád ptá, co dělá prcek a jestli ho už také ucítí. Ve kterém týdnu by ho už mohl cítit i on?
Díky za rady od vás zkušenějších :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.4.06 13:54

Kvetulik ,

ja som také tie naozaj pohyby cítila prvýkrát zhruba v tom 19. týždni, boli to tri také kopance ráno a večer, potom tri dni nič, a zase som cítila pohyb, no a teraz ich už cítim každý deň, niekedy viac niekedy menej. Placentu mám vpredu, takže ak ju tam máš aj ty, budeš ich cítiť tiež trošku neskôr a nemusia byť také vyrazné, ako keď má niekto placentu umiestnenú inde. Niekedy sú pohyby dosť výrazné, až sa nato strhnem, inokedy registrujem len ako keby bublanie. Ale postupne to bude zosilňovať, tak sa neboj, určite to príde. Ja som si tiež myslela, že sa nedočkám, :lol: Myslím si ale, že manžel ucíti tie pohyby až bábo ešte povyrastie, možno okolo toho 30. týždňa, možno skôr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.4.06 14:04

Ahoj Květulíku , mě teda pořád posouvají TP, ale podle Dr. z minulého týdne(kdy jsem byla 22+5) jsem dnes 23+5, ale podle velkého UTZ jsem jako na liště. Když budu brát v úvahu poslední UTZ tak jsem 1.pohyby cítila v 19.týdnu(byla jsem na dovolené, takže vím přesně kdy to bylo, jen kdyby mi doktoři s těma týdnama tak nešoupali. :wink: A manžel je cítil až minulý týden, tedy ve 23.týdnu, pokud to vezmeš dle velkého UTZ tak 18. a 22.týden. Asi je v tom pěknej zmatek, co??? :wink: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.4.06 15:41

Květulíku - já začala cítít první pohyby koncem 19.týdne. Ale bylo to jen ojediněle, tak jsem nevěděla, jestli je to ono. Ale každým dnem se zesilovaly a byly častější. Přesto třeba v sobotu sebou malá mlela celý den a ráno dokonce „pokopala“ i tatínka. No a včera a dnes si jen tak občas kopne, takže jí domlouvám, ať se laskavě ozve. U mě je to téměř vždy, když začnu obědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.4.06 16:15

Květulíku: první pohyby - bublinky - jsem cítila v 16tt, od 17tt mi bylo jasné že je to ONO :lol:
a manžel cítil cipíska poprvé včera, tj. 22tt

ale jedna holka na tancích mi říkala že cítila první pohyby až ve 23tt, takže myslím, že je vše OK a uvidíš, že brzo se bublinky změní v pěkně razantní kopání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.4.06 17:50

Ahojky děvčátka

tak jsem po kontrole… :cry:
Dnes to dopadlo strašně. Mám vysoký tlak 170/90 a jestli se to do týdne nezlepší budu muset do nemocnice. Týden si musím každý den měřit tlak, váhu a zjišťovat bílkovinu v moči. Už jsem to obrečela. Dr. mi říkal, že by to taky mohlo vést k úmrtí miminka… je mi z toho tak smutno… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.4.06 18:16

EvikP to je mi lito :( ale to bude snad lepsi,uvidis…vim jak se citis,taky ted mam nejake problemy,strasne se bojim,ze prijdu o miminko,zitra bych mela vedet vic…tak at ti to dopadne dobre,i kdyby jsi mela byt v nemocnici,tak at je mimi v poradku.
Myslime na tebe a muzem si drzet prstiky navzajem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.4.06 18:30

EvikuP doufám, že bude všechno v pořádku, držím palečky. Hlavně se opatruj a odpočívej, všechno bude lepší, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.4.06 18:49

EvikuP
tak to je mi moc líto a držím pěstičky ať je vše ok…měla jsem taky vyšší tlak a určitě to souvisí i s těmi otoky,co na ně dr.říkal??a kdy jdeš na kontrolu?

Cinq,taky držím palečky.....

Matulienka
ty jsi taková šikulka,určitě o tom něco víš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.4.06 19:17

EvikP : hlavne bud v klidu, nestresuj se a odpocivej, dal ti nejake leky na tlak ? ja mela 155/90, taky me strasil nemocnici, ale ted, kdyz beru leky a jsem doma, tak jsem mela 120/80, urcite se ti taky spravi, drz se
Cinq : Taky to bude urco v poho, vim to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.4.06 19:50

EvikP, Cinq: hlavu vzhůru, černé myšlenky vypudit, určitě budete obě v pořádku!! budu na vás myslet. uvidíte že za pár dní už to bude jen nepříjemná vzpomínka a zase bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí