Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
4.4.06 10:03

Evi - blahopřeji, bude to dobré, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.4.06 10:04

Cinq - piš, i když jsi veselá ...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.06 12:01

EvikuP, Cinq: věřím že to bude všechno OK a zvládnete to!!!!! Myslím na vás, vím jaké to je, když se najednou dozvíte že ne vše může být v pořádku, tisíckrát si člověk může říkat že na to nemá myslet, ale těžko se tomu dá poručit… tak vám posílám virtuálně spoustu síly a pevné nervy!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.4.06 12:39

EvikuP a Cinq taky vám držím palce a připojuji se k virtuálnímu přeposlání pozitivní energie :lol:

Dneska tu krásně svítí sluníčko, takže peru abych to mohla pověsit ven a donést si pak to jaro v oblečení domů.

Zítra jdu k doktroce kvůli štítné žláze - byla jsem se nahlásit u obvoďáka, že jsem těhule a on se mě zeptal, jestli jsem už byla se štítnou žlázou (před pár lety jsem měla s ní problémy) a když jsem řekla, že ještě ne, tak mě vystrašil, že jsem tam měla být už dávno, že je to důležité a ať tam jdu hned! Doufám, že to bude v pořádku, ale stejně je ve mně malá dušička :cry: Asi je to fakt, že nás ten životkaždou nějak straší, abychom si nemyslely, že to bude jen tak.

Jo a přibrala jsem už 8kg! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.4.06 12:46

Danielko dekuju za podporu,vsak ty vis o cem mluvis…uz je vse v poradku?

Woodoo taky dekujua dej nam pak vedet,jestli je vse v pohode :wink:

Matulienko a co ty tvoje vysledky?Uz je mas?Omlouvam se jestli jsem je prehledla(jestli uz jsi to teda psala)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.06 12:51

Cinq: nevíme, čekáme na výsledky (ještě 14 dní :( )… snažím se na to moc nemyslet, věřím že to dopadne OK… ale občas se myšlenky vtírají a nejde jim poručit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.4.06 12:53

Cinq ,
výsledky zatím nemám, už je to přes měsíc. No, uvidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.4.06 12:53

Teď z trochu jiného soudku - fčera jsem dělala zapečené těstoviny a nakonec jsem na vrch dala roztéct plátky nivy a bylo to strašně mňam. Kulich si přidával 2× (přitom zapečené těstoviny nemá rád 8O )a Tom i já 1×. A to jsem si myslela, že mi zůstane na dnešní oběd, abych nemusela vařit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
4.4.06 12:59

To já dnes dělám vepřový závitky s bramborem… tady to tak voní, že už mám hlad jako vlk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.06 13:02

Já sedím v kanclu, všichni odšustili na oběd… a protože tu někdo být musí, hačám tu já… hladová, protivná… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.4.06 13:05

DanielkoT
to si nenech libit, predevsim ty by jsi mela byt na obede prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
4.4.06 13:12

AHOJ holčiny,

moc vás zdravím

především EVIKP a CINQ těm držím moc pěstičky !!!

Jinak jsem si všimla, že včera jste tu probíraly pohyby… Slabé záchvěvy v briše cítím taky už od 19 tt a teprve od včerejška (začátek 23 tt) takový menší kopanečky a večer o něco razantnější, takže přece jen ta naše princeznička už začíná kopat :)

Držím pěstičky těm, co mají před sebou různá vyšetření, velké utz apod.
Já jdu příští týden ve čtvrtek na ten „sulivanův test“ - těhu cukrovka..

Mischiina + Verunka 22 tt +3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.4.06 13:17

Matulienko: no, na to se tady moc nehraje…a ani si teď nemůžu dojít nic koupit a musím počkat až někdo přijde…
no necelý měsíc už to vydržím :lol:

a jinak s váhou, teď jsem se dopracovala na svojí výchozí váhu, takže začínáme od nuly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.4.06 13:24

danielkoT
to je docela hustý, ale přesně tak, necelý měsíc a budeš mít klid.
No, u mn eváha..ještě mám - 2 kila od původní, ale pupík je velký, dnes jsem si do školky oblékla svoje krtečkovské rifle s laclem..já si připadám divně, manžel je nadšenej, že vypadám super a učitelka spráskla ruce a řekla, konečně si vzala břico jednou sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
4.4.06 13:26

Holčičky všem moc děkuju za podporu. Jste všechny moc hodné. Hned je člověku lépe,když vás tu má… :wink:

Danielko nenech si to líbit. Ať si tam sedí někdo jiný,Ty máš nárok na oběd jako první!!! :twisted:

Já jsem si dnes k obídku udělala salát (rajče,paprika,okurka,cibule,sůl,pepř,bílý jogurt) už jsem ho kolik let neměla. Mňam to byla dobrůtka. :wink:

Tak já jdu zase vyšívat s nožkama nahoru.
Ten tlak asi bude dědičný. Sestra byla dokonce kvůli tlaku na rizikovém těhotenství. Taťka mi umřel na infarkt (45let) a jeho maminka taky (50let). Takže to bude asi v rodině. Ale doteď jsem s ním problém neměla. :cry: Doktora jsem se tentokrát ani moc nebála, to minule víc,a tlak jsem minule měla o.k. No uvidíme,ale myslím,že teď se už bát toho,že mě dr. pošle do práce, nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí