Poradna duly
Jana Čurdová
EvikuP, Cinq: věřím že to bude všechno OK a zvládnete to!!!!! Myslím na vás, vím jaké to je, když se najednou dozvíte že ne vše může být v pořádku, tisíckrát si člověk může říkat že na to nemá myslet, ale těžko se tomu dá poručit… tak vám posílám virtuálně spoustu síly a pevné nervy!!!!!!
EvikuP a Cinq taky vám držím palce a připojuji se k virtuálnímu přeposlání pozitivní energie ![]()
Dneska tu krásně svítí sluníčko, takže peru abych to mohla pověsit ven a donést si pak to jaro v oblečení domů.
Zítra jdu k doktroce kvůli štítné žláze - byla jsem se nahlásit u obvoďáka, že jsem těhule a on se mě zeptal, jestli jsem už byla se štítnou žlázou (před pár lety jsem měla s ní problémy) a když jsem řekla, že ještě ne, tak mě vystrašil, že jsem tam měla být už dávno, že je to důležité a ať tam jdu hned! Doufám, že to bude v pořádku, ale stejně je ve mně malá dušička
Asi je to fakt, že nás ten životkaždou nějak straší, abychom si nemyslely, že to bude jen tak.
Jo a přibrala jsem už 8kg! ![]()
Danielko dekuju za podporu,vsak ty vis o cem mluvis…uz je vse v poradku?
Woodoo taky dekujua dej nam pak vedet,jestli je vse v pohode ![]()
Matulienko a co ty tvoje vysledky?Uz je mas?Omlouvam se jestli jsem je prehledla(jestli uz jsi to teda psala)…
Cinq: nevíme, čekáme na výsledky (ještě 14 dní
)… snažím se na to moc nemyslet, věřím že to dopadne OK… ale občas se myšlenky vtírají a nejde jim poručit ![]()
Cinq ,
výsledky zatím nemám, už je to přes měsíc. No, uvidíme:-)
Teď z trochu jiného soudku - fčera jsem dělala zapečené těstoviny a nakonec jsem na vrch dala roztéct plátky nivy a bylo to strašně mňam. Kulich si přidával 2× (přitom zapečené těstoviny nemá rád
)a Tom i já 1×. A to jsem si myslela, že mi zůstane na dnešní oběd, abych nemusela vařit ![]()
To já dnes dělám vepřový závitky s bramborem… tady to tak voní, že už mám hlad jako vlk ![]()
Já sedím v kanclu, všichni odšustili na oběd… a protože tu někdo být musí, hačám tu já… hladová, protivná… ![]()
DanielkoT
to si nenech libit, predevsim ty by jsi mela byt na obede prvni
AHOJ holčiny,
moc vás zdravím
především EVIKP a CINQ těm držím moc pěstičky !!!
Jinak jsem si všimla, že včera jste tu probíraly pohyby… Slabé záchvěvy v briše cítím taky už od 19 tt a teprve od včerejška (začátek 23 tt) takový menší kopanečky a večer o něco razantnější, takže přece jen ta naše princeznička už začíná kopat ![]()
Držím pěstičky těm, co mají před sebou různá vyšetření, velké utz apod.
Já jdu příští týden ve čtvrtek na ten „sulivanův test“ - těhu cukrovka..
Mischiina + Verunka 22 tt +3
Matulienko: no, na to se tady moc nehraje…a ani si teď nemůžu dojít nic koupit a musím počkat až někdo přijde…
no necelý měsíc už to vydržím ![]()
a jinak s váhou, teď jsem se dopracovala na svojí výchozí váhu, takže začínáme od nuly ![]()
danielkoT
to je docela hustý, ale přesně tak, necelý měsíc a budeš mít klid.
No, u mn eváha..ještě mám - 2 kila od původní, ale pupík je velký, dnes jsem si do školky oblékla svoje krtečkovské rifle s laclem..já si připadám divně, manžel je nadšenej, že vypadám super a učitelka spráskla ruce a řekla, konečně si vzala břico jednou sebou ![]()
Holčičky všem moc děkuju za podporu. Jste všechny moc hodné. Hned je člověku lépe,když vás tu má… ![]()
Danielko nenech si to líbit. Ať si tam sedí někdo jiný,Ty máš nárok na oběd jako první!!! ![]()
Já jsem si dnes k obídku udělala salát (rajče,paprika,okurka,cibule,sůl,pepř,bílý jogurt) už jsem ho kolik let neměla. Mňam to byla dobrůtka. ![]()
Tak já jdu zase vyšívat s nožkama nahoru.
Ten tlak asi bude dědičný. Sestra byla dokonce kvůli tlaku na rizikovém těhotenství. Taťka mi umřel na infarkt (45let) a jeho maminka taky (50let). Takže to bude asi v rodině. Ale doteď jsem s ním problém neměla.
Doktora jsem se tentokrát ani moc nebála, to minule víc,a tlak jsem minule měla o.k. No uvidíme,ale myslím,že teď se už bát toho,že mě dr. pošle do práce, nemusím…