Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq
Moc na Tebe myslím. Bude to dobré. Určitě nám to oběma dopadne dobře. Budu Ti držet pěstičky.
Na další kontrolu jdu zase v pondělí. Léky mi zatím žádné nedal.
Holi
Otoky s tím souvisí. Dnes jsem měla oteklé nohy až po kolena. Dr. se to vůbec nelíbilo. Tak uvidíme v pondělí. Ale nikdy jsem problémy s vysokým tlakem neměla. I když jsem vždycky udýcháná doběhla k sestřičkám a měřily mi tlak. Ani jsem se dnes ničeho nebála. Neřeknu,kdyby mi to naměřili minule,to jsem se bála víc,ale dnes ne. A ten tlak si takhle klidně vylítne. ![]()
Doufám,že do nemocnice nebudu muset. Nějak nemám nemocnice ráda.
![]()
Všem děvčátkům děkuju za podporu. Bojím se abych miminku neublížila. ![]()
EvikP tak se setri to bude dobre,budem na tebe myslet a v pondeli nam dej urcite vedet…Jinak ja jdu zitra na nejake testy,musim uz vstavat v 05.00hodin a vysledky bych mela vedet pozitri,urcite to bude v poradku,musime myslet pozitivne.
Boli me brisko,ale verim,ze to je z nervu.
Holky dekuju za podporu
a za to ze jste tak hodne.
Eviku,já jdu v úterý na velký utz,tak to se zase mineme…snad nám to klapne příště ![]()
Holky vše bude ok ![]()
Ahoj holky,
tak se taky po víkendu hlásím, včera nebyl vůbec čas napsat, tak až teď jsem se k tomu dostala. Venku je krásně, sice byla ráno docela zima, ale takhle za oknem to tam vypadá moc pěkně ![]()
Tak jsem to tady zase pročítala, psali jste i o váze, no mám zatím 3 kg navrch a ani doktor ani sestřička mi ještě co se týče váhy nic neřekli, teď ve čtvrtek jdu na ultra, možná to bude ten velký, netuším, tak uvidím, jestli mi třeba něco neřeknou. Každá z nás ale přibírá jinak, prostě to tělo si řekne co potřebuje, takže je těžký někomu nakazovat, že musí zhubnout nebo přibrat.
Taky mě trápí výtok, dr mi řekl (minule) že je to v těhu normální a že budu mít pořád jakoby nějaký, ale tohle je něco jiného, určitě to jsou nějaké kvasinky nebo něco takového, no ve čtvrtek mu to řeknu, tak mi snad něco dá, občas je to docela nepříjemné ![]()
EvikP držím palečky, aby všechno dobře dopadlo a samozřejmě i tobě Cinq , určitě to bude všechno v pořádku ![]()
Včera jsem měla už pěkně oteklá lýtka, když jsem přišla z práce, nic příjemnýho, ale dala jsem si je asi na půl hoďky doma nahoru a pak jsem šla ještě s naším pejsanem na procházku a docela se to srovnalo, kdybych nemusela celý den v práci sedět, tak by to bylo asi o něčem jiném, ale bohužel, s tím nic nenadělám. Chtěla bych vydržet do konce května, ale uvidím jak to půjde, jestli budu mít nohy jak balóny, tak se na to vyprdnu dřív .. venku už bude hezky, aspoň si užiju jaro ![]()
Dobré ráno.....
Holčiny, všem, které máte nějaké problémy přeju, aby se to co nejdříve dalo do pořádku, moc na vás myslím… ![]()
Já mám s tlakem zase opačný problém, stále mi klesá.....zatím to řeším tak, že si dávám alespoň jedno kafčo denně, ale jsem z toho taky nějak špatná, protože problém s tlakem jsem nikdy neměla, vždycky byl ukázkový. Teď mi navíc doktorka řekla, že mám staženou dělohu, takže jdu zase ve čtvrtek na kontrolu, tak doufám, že už vše bude dobré.
No, a aby toho nebylo málo, tak jsem se dnes před domem natáhla.....naštěstí jsem dopadla na ruce, tak se mimíškovi snad nic nestalo, ale den teda začal moc pěkně
Tak hezké a hlavně příjemné vstávání ![]()
Cinq
jejda, moc moc držím pěstičky, uvidíš, že bude vše dobré, to je zase nás ten živůtek trošku straší, abychom si nemyslely, že bude vše jen tak.
EvikP , človíčku už jsme si to písly na icq, ale i tak, moc na tebe myslím, zkus být v klidu, nožky nahoře, odpočívat, žádná práce.
tvoje tělíčko stávkuje a ví proč to dělá, nějak tě tomu klidu donutit musí.
Otoky souvisejí s tlakem hodně, městná se voda a nožky jsou nejlepší ukazatel, rozhodně se nedivím doktorovi, že je znepokojený.
Opravdu i pokud by jsi musel ado nemocnice, ber to tak, že je to pro miminečko, aby bylo zdravé a pod kontrolou. těch pár dní pro svého cvrčínka určitě vydržíš, však jsi statečná maminečka.
Takže obě koťátka hlavu vzhůru, povídejte si s miminkem, pošlete mu něco moc moc mňamky a já i ostatní holčiny vám oběma držíme pěstičky.
A protože všechny posíláme spoustu pozitivní energie a myšlenek, to by v tom byl čert, aby jste obě nebyly v pořádku. my vás totiž nedáme, jasný?
Krásné ráno holky,
tak dnes si užívám dopoledne sama pro sebe:-). Pitrýsek je ve školce a manžílek v práci. Já vám řeknu, je to bájo ![]()
EviP a Cinq, holčinky, myslím na vás! Dávejte na sebe pozor a buďte v klidu! Uvidíte, že to bude v pořádku! Ti naši mimísci nás ale umí potrápit.
Jitka81, hlavně, že jsi dopadla na ruce! Ale určitě to byl šok! Já jsem se obávala celou zimu, že sebou někde „švihnu“, ale vždy jsem to tak nějak vybrala.
Děvčátka, to je mi líto, že se dočítám takové smutné zprávy. Ale pevně věřím, že zdravé miminko vybojujete. Jste ještě mlaďoučké a ono nakonec to tělo poslechne. Moc na vás myslím a držím palce ! !
Ale mám taky jednu pozitivní zprávičku.....Jak jsem tady psala, že jsem si vyhlídla domeček, který jsem si přímo zamilovala, ale asi na něj finančně nestačíme…včera jsem se dozvěděla, že už ho slevnili
To by znamenalo, že už by to nebyl až takový problém. Musím dneska zavolat tomu chlápkovi z realitky.......
EvikuP, Cinq: moc na vás myslím a držím všechny palce!!!!!!!!
Ahoj těhulinky.
Tak vás taky po nějaké době moc zdravím. Konečně jsem to všechno dočetla.
Holky moc vám držím palce, určitě to bude dobré, já jdu na kontrolu ve čtvrtek a mám z toho trochu obavy, tak snad to bude v pořádku. Pořád se přesvědčuju, že kdyby to v pořádku nebylo, tak bych měla problémy, ale ta hlava je občas pitomá… ![]()
Tak na vás moc myslím. Ahoj S.
Ahoj holky krasne ranko vsem.
http://www.svet-puzzle.cz/…dt/57924.jpg
Jsem uz od 5hodin vzhuru
musela jsem do laboratore(jak mys)dat krev a moc,obrali me o vse.Zitra budu vedet vysledky,ale verim ze vse je ok a je to jenom vytok(na ktere opravdu trpim)i kdyz tento vytok je jiny,nez co jsem kdy mela.
Nejhorsi je,ze pritel nemohl jit se mnou,musel hlidat dcerku a dat ji do skoly,coz je mi lito,protoze prece jenom tem lekarskym vyrazum ve francouzstine nerozumim.A oni nemaji potrebu vysvetlovat po lopate.Verim,ze kdybych byla v CR tak jsem klidnejsi,protoze vim co muzu a kam muzu a vsemu rozumim,co rikaji.Obcas toho mam tady plne zuby
a chtela bych jit zpatky,ale kdyz clovek chce byt stastny,tak pro to musi neco udelat.....a ja jsem stastna s pritelem.
Slibuju,ze priste kdyz budu tehotna(uz asi ne
2deti jsou akorat)tak budu cele tehu v CR a rodit tam taky budu(to jeste nevim co me tu ceka u porodu a uz chci radeji do CR)
Omlouvam se,ze jsem se tak rozepsala,ale mam potrebu se nekomu sverit.......a tady nikdo neni
a to mi pritel zase jede na 2dny na sluzebku a potom na 5dni do Ameriky(asi umru,protoze dcerka bude v CR)
Jinak pocasi krasne…opet slunicko.
Jitka81 davej na sebe pozor a nenatahuj se
kdyz byla zima bez padu,tak jaro taky…a at vam to vyjde s tim domeckem.
Jinak jsem chtela reagovat na nekoho jeste,ale uz jsem to zapomela.
A dekuju vsem za podporu,co bych bez vas delala tady ![]()
Omlouvam se za hrubky,nechce se mi to kontrolovat
![]()
Cinq - musí to být opravdu těžké, žít tak daleko bez rodiny a blízkých. Ale máš oporu ve svém příteli, takže to určitě zvládneš. Věřím tomu, že je miminko v pořádku a myslím na vás. Určitě nám vždy napiš, pokud máš trable, je nás tady spousta, co nasloucháme.
ahojky děvčátka
Dnes jsem zase celou noc nespala. Přemýšelala jsem a ještě ke všemu mám strašnou rýmu. Asi začínají kvést nějaké trávy a takhle to vypadá. To si ještě užiju, až to začne kvést všechno
.
První měření dopadlo výborně. Bílovina v moči negativní a tlak 130/70 ![]()
Cinq moc na Tebe myslím!!!Bude to dobré uvidíš. Co si na chvilku od tchýně půjčit štěňátko? Až přítel a dcerka nebudou doma. Aby Ti nebylo smutno. ![]()
EvikP to je dobre,ze to je tak dobre
ja se teda po pravde v tlakach moc nevyznam,ale kdyz pises,ze to dopadlo dobre ![]()
Nemas ten tlak vysoky z doktora?Treba proto,protoze vzdy kdyz tam jdes,tak se stresujes co bude atd?
Jinak pejska si pujcit nemuzu,prece jenom zahrada a byt je rozdil a asi by se trapil
ale mozna si pujcim kocku
ta sem jezdi obcas na prazdniny…anebo se nastehuji ke tchyni rovnou ja ![]()
Polin vsak ja urcite napisu,az budu smutna,vim ze tu jste a proto jsem klidnejsi.Jinak obcas je to opracdu tezke,byt tu tak sama
ale jde to a bude to lepsi ![]()