Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq
Ještě uvidíme v pondělí. Jestli začne být trochu rozumný,tak mi dá vycházky bez keců. Jeslti ne, tak se zkusím zeptat na recepci,jestli bych nemohla přejít k jinému dr. Třeba k tomu co chodí Holi. Mě se v tom Gyncentru líbí,že tam dělají všechna vyšetření, která ne všude dělají.A dělají je zadarmo. Proto se mi tam odtud nechce. Ale jestli se jeho přistup nezmění,tak mi nic jiného nezbyde. V pondělí si budu stát za svým (za neschopenkou s vycházkama).
EvikP No tak to já bych se u něj už neukázala. Jednak tedy podle fotek co jsi dala do albíčka mi nepřijdeš tlustá
a krom toho, co je jemu do toho!!! Jo, kdyby ti to přinášelo nějaký zdravotní problémy, tak bych to ještě chápala, ale takhle
Zbytečně se stresuješ ![]()
Teda když tady teď sedím (1h), tak tak přemýšlím,že bych v práci těch 8h asi probrečela. Protože už teď se zase nemůžu zvednout ze židle,jak mě bolí pánev. To je teda chvílema síla. Už jsem si koupila míč,ale mám ho u telky,tak si ho musím donést k PC. Na židli to opravdu nejde… ![]()
Pro dnešek se s vámi loučím. Děkuji za to,že se mnou soucítíte. ![]()
Papa a hezký víkend…
Holky, krásný víkend, pádím domů a doufám, že nebudeme muset o víkendu evakuovat rodiče ![]()
Holky jeste neco
treba mi pomuzete,zitra jde dcerka s tchyni koupit pejska a dcerka si muze vybrat stenatko,ktere ale samozrejme bude bydlet u tchyne
u nas ani nahodou
kdo by s nim chodil ven
Ale problem je jinde,dcerka ma vybrat jmeno,jenomze ona nevi jake
tak ji chci pomoc.Ma teda vybrane uz jedno,je to OGGI,ale nejak se mi to nezda......kdyby jste vedeli nejake pekne psi jmeno,napiste,treba kdyz ji reknu jine jmeno,tak si vybere jinak.Ja osobne znam jenom Punta,tapka,misa a rex…tot vse
ale ona chce jine,tyhle se ji pry nelibi ![]()
dekuju za pomoc ![]()
Určitě by se tu někde našel kalendář se psíma jménama. Zkus to pohledat. Aspoň: Asta, Bim, Kimi, Azor, Belina, Rita, Žeryk, Rek, Blek, už taky nevím ![]()
Cinq my teda máme labradora a jmenuje se Jim a kamarádka má bígla ten se jmenuje Kim, takže pak si vyber
, no ale snad jsem alespoň trošku pomohla ![]()
EvikP já bych teda doktora změnila určitě, kdyby měl takovýhle přístup, chodila jsem původně k doktorce, byla docela v pohodě, ale když jsem neměla žádné problémy, navíc byla už starší a když mi nešlo otěhotnět a zkoušela se mnou všechno možné, tak jsem se rozhodla změnit doktora a zatím si ho nemůžu vynachválit, nejenže nám pomohl k mrněti, ale je mladší takže zná všechny možný novinky a navíc, v ordinaci má i ultrazvuk, takže nemusím jezdit nikam jinam, což bych musela, a takhle můžu mrně sledovat už od začátku
Takže jestli to půjde tak to změn, uvidíš, že to bude lepší ![]()
Cinq - psí kalendář : http://www.celysvet.cz/…-a-jmena.php
EvikuP - myslím, že bys měla dr. říct, co Tě trápí. Ten můj je docela nemluvný, ale když se ptám, tak mi vždy všechno řekne.
Jinak se ještě vracím k určení pohlaví, taky jsme platili Kč 150,–-. Dělala jsem si srandu, že když nám řekne, že močový měchýř je OK, tak že za to nechce třeba 50,–-.
Holky, miminka na 3D UTZ jsou nádherné ! ! !
Držím palce, těm, co jsou v povodňové oblasti, teď se na to dívám v TV, není to nic radostného.
Holky dekuju za chvalu meho krasavce
me se mooooc libi,i doktorka nam rekla,ze ma nadherny profil
no,za par tydnu uvidime skutecnost
hlavne,ze bude v poradku…
a taky vam vsem DEKUJU za psi jmena,ted holcina premysli,jak se bude jmenovat…zitra vam reknu,co vyhralo ![]()
Ahoj holčinky,
krásný 1. apríl
, už přemýšlím, koho dnes tak trochu chytnu na špek), ale zatím mě nic nenapadá.
Včera jsem neměla vůbec čas být tu s vámi. Manžílek měl dovolenou, takže jsme se šli projít.
Cinq, gratuluji k chlapečkovi Gabrielkovi… jééé, to je pěkné jméno ![]()
My dnes jedeme ke tchýni, bereme s sebou i manželovo dceru, takže ten den dnes bude sper. Přemýšlím, že bychom si něco ugrilovali, ale venku je to takové všelijaké. Asi bude pršet ![]()
Cinq, jen jsem nakoukla a zjistila, že sháníš jméno pro pejska. Nám se rozrostla smečka o Tobiho
Takže přicházím se svou troškou do mlýna ![]()
Ahoj holky,
tak vám řeknu, že jsem dnes úplně hotová
. Vyčistila jsem aktivně všechny okna a udělala velikonoční úklid. Od rána co jsem prohrábla oči až do teď jsem se nezastvila. Moje nohy snad nejsou ani moje.
Od 18.4. budu chodit na těhotenský kurzy (příprava k porodu). Stojí to na 6 týdnů (6 lekcí) 1100,–Kč, což mi přijde s porovnáním dnešních cen docela přijatelný. Tak budu zase tááák chytrá ![]()
10.4. jdu na ten velký UTZ, tak jsem zvědavá, co nosím v bříšku. Tipuju chlapečka, ale já bych si tak přála princeznu!
Jdu si teď dát chvíli oraz, než se mi uvaří květák. Kluci si dnes přejí květákový mozeček, brambory a okurkový salát. Jsou od rána u tchýně na zahradě, konečně jsme donutili Peťulku, aby se učil na kole bez koleček. Už ho k tomu přemlouváme 2 roky a dosud to byl jen křik, vztek apod., že jsme vždycky ustoupili. Teď s tím přišel sám
, tak jsem zvědavá, co ho taťka naučí.
Mějte krásné jarní odpoledne!!!