Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
31.3.06 09:11

Matulienka: on zrovna dneska neordinuje :roll: ještě počkám a odpoledne když tak zavolám na pohotovost do nemocnice. Ale věřím že to nakonec rozdýchám :) Já jsem měla taky posledních pár dní zácpu a zároveň mi připadá, že mi ze dne na den povyrostlo bříško, tak asi se mi to tam mele :? Kam až nám teď vlastně sahá děloha? Ještě je pod pupíkem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.06 09:11

Cinq - nebojí se Tvůj přítel, že se teď bude muset o mašinky dělit nebo to bude záminka, proč jich pořizovat více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
31.3.06 09:14

Cinq no fakt možná proto chtěl holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 09:14

Evusha
já bych se přikláněla k té zácpe, protože střeva jsou vysunutá kvůli minku úplně jinak a tak to umí nadělat velikou paseku. Zkus si trošku a zjemna zacvičit na bříško. ono se to tam třeba posune a uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 09:15

Eriza ty jsi ale chytra :D protoze na tohle se do ted vymlouva u dcerky 8O pry je to pro ni :lol: ale nemuzu mu krivdit :oops: postavil jenom pro ni malou stanici 8) ale ted co to bude kluk,toho bude vic…uz to cekam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 09:15

Cinq ,
já se musím pecnit, chudák pošťák, zruinovala jsi jeho sen o tajné lásce, klidně si na něj vylezeš s pupíkem:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 09:19

Matulienko vsak neboj…ona mi prijede sestrenka :lol: uz minule kdyz tu byla,tak po nem hazela ocko :lol: a ne jenom jedno,ale obe 8O ona je totiz jeste v puberte,i kdyz ma 19let :wink: tak si zase spolu pokecaj v aj.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.3.06 09:19

Matulienka, Vesbascum: dík za podporu
Cinq: nad historkou s pošťákem jsem se teda pobavila. Chudák pak určitě poplet adresy a v celé ulici je poštovní chaos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
31.3.06 09:20

cinq ,
sláva, pošťák je zachráněn :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.06 09:27

Cinq - takže to vaše stěhování bude nutné hlavně kvůli mašinkám :lol: Ale budete mít všichni vlastní nádraží :wink:
Ten můj se občas taky smutně dívá po vláčkách … má je rozebrané, protože není na ně místo, ale pokud bychom měli kluka, tak věřím, že do týdne by byly složené a v budoucím dětském pokojíku, kde by si s nimi mohl hrát hlavně tatínek :lol: :wink:

Já nevím, čím to je, ale mě naopak jako těhotnou (no ono to ještě v bundě není vidět) začali balit chlapi … ale tedy ale přesně typy, o které stojím. 8) :oops: Minulý týden číšník po opici a dvou službách a včera rozvedený řidič autobusu. To aby se o mne začal manžel bát … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 09:33

Holky tak ja vam napisu jeste jednu historku :lol:
Je to asi pul roku,co se pristehovali studenti vedle do bytu,no a jeden taky,porad kukal a chodil si porad pucovat tohle a tamto :D a pak zase vracet.Jenomze muj pritel je od rana do vecera v praci a moc ho nevideli a jeste ke vsemu je starsi,tak si mozna mysleli,ze je to muj bratr nebo tak neco,o dcerce vedeli.
No a tento kluk,jednou v patek prisel,bylo rano a pritel mel zrovna volno a byl na gauci a cetl si noviny,no a ten kluk prisel,zazvonil,tak otevru a on stal uplne nahy ve dverich 8O s rucnikem okolo pasu a ze se pry byl podivat na postu a zabouchl si dvere,jestli by si mohl ode me zavolat a pockat na klice od kamarada.Tak jsem mu rekla,ze jo a jestli chce kafe a on,ze jo a s velkym usmevem vesel dovnitr(nevsiml si pritele)…no a ted jak rikal,ze kavu s mlekem,tak muj pritel vykouknul a prisel a ze si da kavu taky :D no jenomze ten kluk najednou zbledl a uz se nezmohl na slovo,vypil tu kavu behem 5vterin a ze pocka venku :lol: a od te doby uz si nic neprisel pucit :wink:
Pritel s toho mel ohromnou prdel(pardon) ale kdyby se to stalo obracene,prisla slecna v rucniku atd…ja bych pukla vzteky a zarlivosti :oops: :lol:
Snad vas to pobavilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.3.06 09:35

Evusha mě na zácpu pomáhá hlavně pohyb. Když si třeba nemůžu dojít, nebo prostě cítím, že zažívání opět nefunguje, jdu na procházku nebo vyšlápnu schody. Taky mi pomáhalo, když jsem ráno cvičila (jenom nějaké protahovací cviky), ale zabralo to v zápětí. Taky po ránu jím jenom jogurty, nebo třeba BeBečka s mlíkem.
Posledních 14 dní mě taky bolí bříško, píchání apod. jak všechny popisujete, ale musim říct, že mi za těch 14dní vyrostlo úplně neskutečně. Takže to bude určitě od toho, jak se najednou dalo rychle do pohybu. Zatim jsem měla jen takovou malou kuličku a najednou je z toho bořádnej balon. Přítel si ze mě dělá srandu a večer vždycky nevěřícně kouká, kde se to tak najednou vyklubalo :P .
Snažim se hodně natírat krémy, takže zatim se mi nedělají strie, ale pokud mi bříško porostě takovym tempem, tak nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
31.3.06 09:37

Ahojky holky, přeji vám hezké ránko. :lol:
Cinq: gratuluji ke zdravému chlapečkovi.
Docela ti závidím, že už víš, co v bříšku nosíš. Já jdu na UTZ až 18.4., tak doufám, že už to také bude vidět. I já bych chtěla holčičku a manžel zas chlapečka, ale nakonec jsme se oba shodli, že nejdůležitější je, aby byl prďolka zdravý.
Jinak se musím pochubit, včera jsme zaregistrovaly první pobyby:-) Tedy spíš jen takové jemné bublinkování, ale měla jsem z toho radost. Doufám, že už budou silnější a silnější, abych o prckovi častěji věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
31.3.06 09:39

Kvetulik dekuju a to utece jak voda…a budes to vedet taky :wink: a gratuluji k prvnimu pohybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
31.3.06 09:40

Dobré ránko :lol:
Cinq gratuluji ke zdravému chlapečkovi!!
My si před těhu moc přáli holčičku, ale jakmile se nám zadařilo, tak nám to bylo srdečně jedno. Ale já od začátku měla holčičí tůšo :lol: A podle toho, jak se nám mimi nastavilo, tak o Lucince nemůže být pochyb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí