Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
29.3.06 15:34

Ty se mas, ty si ji dat muzes. Ale tady se nedelaj :(
No budu muset pockat, az pojedu domu. Uz je to jen za 9 dni no ale tim padem je svatba jiz za 15 dni… Ale tam se nejim dobrych dortu - mame 3 ruzne dorty (2 objednane a jeden domaci), ale zadne patrove, jen normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:38

Kvetuliku2 - neboj, 3kg plus to je skoro nic. Nevim co bych mela rikat ja, uz mam asi +10kg a to se vazne snazim jist zdrave. K obedu jsem mela jenom testoviny se zeleninou… a ten Snickers jsem si jeste nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:41

Jéé, ty máš za 15.dní svatbu? To gratuluju :P A už máš vidět bříško? Moje švagrová měla také svatbu s bříškem a bylo to moc krásné, jak jí vykukovalo z šatiček. Přála jsem si v tu chvíli také čekat mimi. Tak teď už se mi to splnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:42

IvcoM...... závidím ti ..to sladké na svatbě:-))

Jinak moc moc gratuluju:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 15:43

Matulienka,

moc chápem tie tvoje obavy. Ale pripadáš mi tak strašne silná, že zvládneš úplne všetko. Moc mi pripomínaš moju tetu: dennodenno už niekoľko rokov chodí na dialýzu (ladviny má v čudu, transplantácia ju skoro zabila, proste jej telo ladviny neprijalo, tak jej ich museli vybrať), do toho prišla o manžela (bol lekár a zomrel pri páde vrtulníka záchrannej služby, keď zachraňovali novonarodené bábo), pred dvoma rokmi jej zistili nádor na prsníku, operovali ju,podstúpila chemoterapiu, nedávno sa dozvedela, že ten jej manžel mal milenku, tá s ním mala dvoch synov a teraz si robia nárok na dom, ktorý spolu s manželom kúpila. Súd rozhodol, že musí tej štetke vyplatiť časť, ktorá prináleží tým jej synom. A vieš čo, to všetko ju nezlomilo. Mnoho ľudí by už dávno vzdalo ten boj so životom, ale ona nesie hlavu hrdo hore napriek všetkým trápeniam. Je to poklad a ty mi vážne pripadáš ako ona. Že ťa vôbec nič nezlomí, aj keď jasne, že sú chvíle, keď má človek chuť so všetkým skoncovať, ale aj tak sa dokáže postaviť a ísť ďalej.
Moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:43

No jo, ale má výchozí váha byla 69kg (trošku jsem po Vánocích přibrala), tak že mám hrůzu z toho až se mi přehoupne přez 80kg, to budu matrona :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:44

Kdyby jenom brisko, to je uz poradny bricho :) Jen doufam, ze se vejdu do tech satu, co jsem si v pujcovne zkousela pred 2ma mesici. Ale rikali ze jo, tak jim verim. Ale to jeste netusi s jakym brichem tam dorazim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:46

Ale co, hlavně aby nám to děvčata vše dobře dopadlo a naše mimi byla zdravá, to je to nejdůležitější. Ty kila už jsou to nejmenší, že jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:51

Mimulíku ,
víš, ze začátku jsem se litovala a teď mám v sobě pocit, že všechno zvládnu, jakoby mne to posílilo a mám obrovskou chuť všechno zvládnout.
Před tvojí tetou smekám, taková ženská by měla dostat nobela za odvahu.
Právě takovéto osudy tě neuvěřitelně drží nad vodou, manžel o tom moc nechce mluvit, prostě to není a basta:-))
A já už jsem schopná o tom luvit a beru to jako blbinu a rozhodně se nebudu vzdávat. Navíc mám to obrovské štěstí, že to jen v sobě mám a nikdy se to nemusí rozjet. S mýma nemocema, co by si to taky na mé maličkosti vzalo, že jo? :lol: :lol:

A moc děkuju za tvoje slova, vážím si jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 15:54

Kvetulíku
přesně tak, hlavní jsou ty pecičky co se nám vrtí v bříšku.
Já mám po prvním miminku popraskané celé bříško, styděla jsem se chodit v plavkách a tak…ale manžel mne utřel, že jestli se stydím, za to že jsem máma, tak mi naseká na prdel…a tak jsem si koupila dvoudílné plavky a hrdě svůj pupík nosím:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 15:57

Kvetuliku kdyz jsem se tak zamyslela… tvoje vychozi vaha musela byt preci jiz pred Vanocema… nebo myslis ty minule? :wink:

Matulienko to je urcite dobre znameni, ze mas silu vsechno zvladnout. Vzdyt se taky rika, ze velka cast nemoci je psychyckeho puvodu a kdyz ma clovek chut zit a neco s tim delat, tak se nemoc zastrasi… Takze verim, ze testy vyjdou v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 15:58
matulienka píše:
Neboj, to bude určitě dobré a ty to zvládneš. Jsme přeci maminy a jsme silné. Držím prsty. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.3.06 16:03

Ahoj holky,

gratuluji těm, co se jim jejich drobečci ukázali. Náš mimísek je stydlín (že by tedy holčička?), další šanci budu mít příští pátek. Už aby to bylo. Ještěže existují takové věci jako je ultrazvuk! Na 4D UZ do Gennetu jdu až 21.5. (to budu v 27tt), dřívější termín pro mne bohužel neměli :(
Se sladkým jsem na tom stejně - taky beru sladký útokem - nejvíc dortíky s ovocem a šlehačkou a pak perníčky. A nový hit je skoro jen mléčné kafe se šlehačkou. Ach jo, to budeme vypadat :wink:
Jinak mám taky stejné plácací chutě a přitom mě to nakonec neuspokojí a večer zjistím, že je mi vlastně blbě z toho, co sním. K dnešní večeři jsem si dala předsevzetí, že budu zeleninový salát. To jsem zvědavá, jestli odolám bramborákům, které bude mít zbytek rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 16:05

Erizo…
tak já bych bramborákům neodolala nikdy…jsem zvědavá, jak dopadneš ty:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 16:05

IvcaM: moje výchozí váha byla až po Vánocích, protože jsem teprve 10.ledna zjistila, že jsem těhotná. Jela jsem totiž do Prahy s poruchou a tam mi řekli, že té mé poruše už je asi 7 týdnů :lol: Měla jsem hrozný strach, protože mezi svátky proběhly podnikové oslavy, rodinné oslavy svátků a na konec Silvestr a všude jsem pila alkohol, ale snad bude vše Ok. Snažím se to teď malému vynahradit ovocem, zeleninkou, jogurtíkama a mlíkem, tak snad bude prďolka zdavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí