Poradna duly
Jana Čurdová
Eriza
Tak bramborákům bych určitě neodolala, ani bych se nesnažila ten zeleninový salát dělat, protože vím, že bych si ho vedle bramboráků ani nevšimla ![]()
Jinak mi teď volal manžel, že máme na dvoře asi 10 cm vody. Domeček je o kousek víš, tak ten je zatím v pohodě. Teď tu dokonce vykouklo sluníčko, tak doufám, že voda už bude spíš klesat.....
No jo, né že bychom si miminko s manželem nepřáli, ale bylo to rok, co jsem vy:,–(ila prášky a stále nic a pořád jen poruchy, tak že jsem jela pokaždé na injekci a když jsem jela naposledy, tak už to porucha nebyla
a to jsme si na nový rok oba přáli, abychom se letos rozrostli a ani jsme nevěděli, že už je prďolka v bříšku
No Jitko,
držím palce, aby tá voda naozaj už len klesala. U nás je väčšina dedín tu na okolí pod vodou, takže dostať sa k nám do mesta je z dvoch strán skoro nemožné, iba cez všelijaké obchádzky. Je mi do plaču, keď vidím ľudí, ako bezradne pozerajú na to, čo im berie voda a oni to niekoľko rokov budovali. A väčšinou sú to takí, čo si ďalšie nemôžu dovoliť. Je to strašne nespravodlivé. Bodaj by najbližšie tri týždne len svietilo slniečko a všetko krásne vysušilo. Predpovede tak ale nevyzerajú, bohužiaľ. ![]()
Jitko
jejda, tak moc držím pěstičky, aby voda ustoupila, tohle je hrozné, nejhorší je asi ta bezmoc, protože se to prostě nedá zastavit.
Matulienka
přesně tak, v práci se mě ptali, jestli nechci jet domů, ale nevím, čemu bych tam pomohla. V nejhorším případě jsou tam naši, tak by volali.
Ale zatím to do bytu nepřišlo a snad ani nepřijde.
Taky držím palečky Jíto. Velká voda, to je prevít. Před 14 dny jsme byli s manžílkem na Vysočině (Ždár nad Sázavou, máme tam známé) a musím uznat, že tam máte hróózně moc sněhu, tak že až to teď bude tát, asi to bude hrozný
Ještě jednou, držím palečky, ať se vás to vyhne.
Tedy holky, to jste mě moc nepodržely
Já na ten salát taky nemám velkou chuť.
Jitko, snad vám ta voda brzy opadne, my nejsme v zátopové oblasti, jen jsme měli 2× vytopené sklepy, ale ta voda s blátem byla pak fakt všude, i tak to bylo hrozný … takže držím palce, ať je co nejrychleji od vás pryč.
Matulienko , jakpak se má číča? Podle fotky už je naprosto v pořádku. S naším jsme byli minulý týden na očkování, tak dva dny hrál na nás, že mu nechutná, že je z toho špatný … ale fakt to jen hrál, stačilo mu nabídnout jeho oblíbené laskominy a bylo po jeho dietě.
![]()
Erizo..... kočička je v naprostém pořádku, dnes se pokoušela mi ulovit nohu a prachsprostě mne hryzala:-))
Tak děvčata, mějte se tu krásně, musím se s vámi rozloučit, nechce se mi zůstávat v práci přez čas.
Tak ahojky, opatrujte svoje mimi, dopřejte jim hodně sladkého a dobrůtek
(na ten bramborák mám taky hroznou chuť, asi ho udělám dnes k véče) a brzy sem zas k vám zavítám. Ahojky
Omlouvam se za delsi prestavku v psani, ale musela jsem taky trochu pracovat
a ted zase pujdu uz pomalu domu.
Jitko preji vam, aby ta voda k vam do baracku nedosla a brzy vysvitlo slunicko a vsechno hezky vysusilo!
Matulienko to je dobre, ze je kocicce dobre.. ale dej pozor aby ti moc neokousla nohu ![]()
Tak se mejte a ja se zase nekdy ozvu, az mne nebude bavit pracovat.
Taky pro dnešek končím. Jdu zkontrolovat situaci. Podle posledních informací se u nás už plní pytle s pískem.....
Jsem zvědavá, kde dnes složím hlavu…
Už aby to bylo za námi.
Mějte se hezky a snad zítra.......
A já taky končím - manžel se už vrátil z práce, tchyně taky dorazila z nákupu a kočičák má čas první sváči, takže se jdu věnovat rodinnému životu.
Pa.
Jitka tak at se vam ta voda v dome vyhne ![]()
Matulienko ten tvuj klucina je stejnej jak moje holka
akorat ona si bere komiks a cte si anebo tetrix a hraje hry
pak ji to trva hodinu a ja se muzu pocurat
![]()
Kocicka je krasna ![]()
Tak jsme byli venku,udelalo se krasne
koupila jsem si zmrzlinu cokoladovou a dceka vanilku(ktera skoncila na zemi
ale ja jsem hodna a koupila jsem ji jinou
je to prece moje zlaticko ![]()