Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
29.3.06 16:06

Kvetulíku..
jé tys mne rozesmála..poruše je asi sedm týdnů. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 16:08

Eriza

Tak bramborákům bych určitě neodolala, ani bych se nesnažila ten zeleninový salát dělat, protože vím, že bych si ho vedle bramboráků ani nevšimla :lol:

Jinak mi teď volal manžel, že máme na dvoře asi 10 cm vody. Domeček je o kousek víš, tak ten je zatím v pohodě. Teď tu dokonce vykouklo sluníčko, tak doufám, že voda už bude spíš klesat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 16:10

No jo, né že bychom si miminko s manželem nepřáli, ale bylo to rok, co jsem vy:,–(ila prášky a stále nic a pořád jen poruchy, tak že jsem jela pokaždé na injekci a když jsem jela naposledy, tak už to porucha nebyla :lol: a to jsme si na nový rok oba přáli, abychom se letos rozrostli a ani jsme nevěděli, že už je prďolka v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.3.06 16:12

No Jitko,
držím palce, aby tá voda naozaj už len klesala. U nás je väčšina dedín tu na okolí pod vodou, takže dostať sa k nám do mesta je z dvoch strán skoro nemožné, iba cez všelijaké obchádzky. Je mi do plaču, keď vidím ľudí, ako bezradne pozerajú na to, čo im berie voda a oni to niekoľko rokov budovali. A väčšinou sú to takí, čo si ďalšie nemôžu dovoliť. Je to strašne nespravodlivé. Bodaj by najbližšie tri týždne len svietilo slniečko a všetko krásne vysušilo. Predpovede tak ale nevyzerajú, bohužiaľ. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 16:12

Jo a dala jsem do galerky fotku Petříka a naší kočky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 16:15

Jitko

jejda, tak moc držím pěstičky, aby voda ustoupila, tohle je hrozné, nejhorší je asi ta bezmoc, protože se to prostě nedá zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 16:18

Matulienka
přesně tak, v práci se mě ptali, jestli nechci jet domů, ale nevím, čemu bych tam pomohla. V nejhorším případě jsou tam naši, tak by volali.
Ale zatím to do bytu nepřišlo a snad ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 16:27

Taky držím palečky Jíto. Velká voda, to je prevít. Před 14 dny jsme byli s manžílkem na Vysočině (Ždár nad Sázavou, máme tam známé) a musím uznat, že tam máte hróózně moc sněhu, tak že až to teď bude tát, asi to bude hrozný :( Ještě jednou, držím palečky, ať se vás to vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.3.06 16:27

Tedy holky, to jste mě moc nepodržely :D Já na ten salát taky nemám velkou chuť.

Jitko, snad vám ta voda brzy opadne, my nejsme v zátopové oblasti, jen jsme měli 2× vytopené sklepy, ale ta voda s blátem byla pak fakt všude, i tak to bylo hrozný … takže držím palce, ať je co nejrychleji od vás pryč.

Matulienko , jakpak se má číča? Podle fotky už je naprosto v pořádku. S naším jsme byli minulý týden na očkování, tak dva dny hrál na nás, že mu nechutná, že je z toho špatný … ale fakt to jen hrál, stačilo mu nabídnout jeho oblíbené laskominy a bylo po jeho dietě. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 16:32

Erizo..... kočička je v naprostém pořádku, dnes se pokoušela mi ulovit nohu a prachsprostě mne hryzala:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.3.06 16:39

Tak děvčata, mějte se tu krásně, musím se s vámi rozloučit, nechce se mi zůstávat v práci přez čas. :roll: Tak ahojky, opatrujte svoje mimi, dopřejte jim hodně sladkého a dobrůtek :lol: (na ten bramborák mám taky hroznou chuť, asi ho udělám dnes k véče) a brzy sem zas k vám zavítám. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.06 16:49

Omlouvam se za delsi prestavku v psani, ale musela jsem taky trochu pracovat :wink: a ted zase pujdu uz pomalu domu.

Jitko preji vam, aby ta voda k vam do baracku nedosla a brzy vysvitlo slunicko a vsechno hezky vysusilo!

Matulienko to je dobre, ze je kocicce dobre.. ale dej pozor aby ti moc neokousla nohu :wink:

Tak se mejte a ja se zase nekdy ozvu, az mne nebude bavit pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 17:00

Taky pro dnešek končím. Jdu zkontrolovat situaci. Podle posledních informací se u nás už plní pytle s pískem..... :? Jsem zvědavá, kde dnes složím hlavu… :cry: Už aby to bylo za námi.

Mějte se hezky a snad zítra.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.3.06 17:32

A já taky končím - manžel se už vrátil z práce, tchyně taky dorazila z nákupu a kočičák má čas první sváči, takže se jdu věnovat rodinnému životu.
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 17:40

Jitka tak at se vam ta voda v dome vyhne :(

Matulienko ten tvuj klucina je stejnej jak moje holka :lol: akorat ona si bere komiks a cte si anebo tetrix a hraje hry :lol: pak ji to trva hodinu a ja se muzu pocurat 8O :D
Kocicka je krasna :wink:

Tak jsme byli venku,udelalo se krasne :D koupila jsem si zmrzlinu cokoladovou a dceka vanilku(ktera skoncila na zemi :( ale ja jsem hodna a koupila jsem ji jinou :D je to prece moje zlaticko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí