Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
29.3.06 10:32

Matulienko klidne pis…to fakt nevadi,ja si to vyberu jindy :lol: vsak pristi tyden pritel jede na sluzebku :? tak uz tu budu hned po pulnoci :lol: a to budu na tuty prvni :lol:
A jaky kocarek by jsi chtela???Ja bych sla jukat taky :oops: ani nemusim nic kupovat,me se staci divat a sahat :lol:
My si udelame asi kuratko na kari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
29.3.06 10:33

yoursun, děkuju a gratuluju k dobrým výsledkům. Oslavu si pořádně vychutnej - musíš si vynahradit to ranní mučení hladem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 10:36

Yoursun tak to ti nezavidim 8O sedet 2 hodky a k tomu nejist :( no ja bych jim tam umrela hlady :lol:

Jinak vcera tu nekdo psal,ze to utika strasne rychle to tehu :D …ted tak koukam na muj metrik a uz jenom 18tt a je to tady 8O to uz neni ani pulka :D

A jsme na pekne strance :D ..... 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
29.3.06 10:39

mostulko začala mě bolet pánev a díky tomu se mnou nechtěla kominkovat moje pravá noha,takže dr. neměl ani na vybranou. Vůbec nic neříkal, jen abych chodila plavat,že to bude jen horší. No moc mě teda nepotěšil. Pánev stále bolí, někdy až moc… Ale plavat nechodím, jelikož a protože mi pan dr. nenapsal vycházky… :-(

Holky na šaty jdu jen koukat a radit. Já už vdaná jsem… :D Ale během 14dnů je to už po druhé co jdu koukat. Vdávají se mi dvě kámošky… Jedna v červnu to je o.k. ale druhá 5.8. a to tam jsem jako host,takže to nevím jestli zvládnu. :( Ale moc bych tam chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.3.06 10:40

Mostule, Cinq : vsak ja uz to dohanim, uz jsem snedla leco a tri krajice chleba :oops: :D :D k tomu obedu se pak dostanu az o pul treti, ale uz se tesim, jak si pokecam a dovim se noviny ze skolyx, kdo s kym chodi, kdo co rozbil a tak :lol: taky tam bude dalsi kolegyne, ktera je tehu a chceme se domluvit, ze zacnem chodit do nejakeho kurzu a cviceni pro tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.3.06 10:47

Holky, já jsem si vyhlídla novej domeček (opravdu ho potřebujeme, ne že bych neměla za co utrácet..... :) ), ale mám takový tušení, že nám ho asi naše finanční situace nedovolí. :cry: Musím to ještě probrat s manželem. Ale teď tady sedím a namáhám mozkový závity, jak to vyřešit, aby jsme na něj měli a ještě nám zbylo, aby jsme měli co do úst :? No nic, to jsem se potřebovala někomu svěřit…Už bych to bydlení chtěla mít vyřešený......ach jo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 10:47

EvikP já jdu taky na svatbu 29.4. Počítam, že to už budu mít pěknej pupík, takže musim vymyslet, co si vezmu na sebe - to je pro mě asi největší problém, jinak už se těšim, svatby prostě miluju.

yoursun mě to čeká taky :? , akorát se divím, že ty už jsi na tom byla, protože mě doktor řikal, že se na to chodí ve 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.3.06 10:51

Nykam : no ja uz jsem podle ultrazvuku 24+2 :wink: puvodne jsem mela termin 5.8. a ted uz mi tam nejdrivejsi napsal 22.7., tak mozna proto :roll:
asi si budu muset upravit metrik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 10:56

Tak ted jsem tak koukala,ze tady se takovy test asi nedela na tu cukrovku,ale mam takove ty curaci papirky :oops: kazdy tyden se musim vycurat na ten papirek a to mi kontroluje hodnotu cukru a proteinu…a jeste jsem se chtela zeptat…berou vam kazdy mesic krev na toxoplazmu atd..?Me uz to stve jak mam rozpichanou ruku(protoze mi to berou jenom z jedne a jeste ke vsemu moje zilky jsou tak pidi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 11:02

Cinq
líbí se mi Tako natalia, hodila bych sem obrázek, ale nějak nevím jak :roll: :oops: Jé, al eodkaz na ty stránky umím:-))http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?produkt=3#
Jinak s ním má super zkušenosti sestřenice, druhá sestřenice, je hodně široký, no prostě se mi líbí. Ale uvidíme, třeba se nám zítra zalíbí něco jiného:-))

yoursun
gratulace k úspěšnému zvládnutí cukrovky. A pěkně dožeň tu hladovku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.3.06 11:05

Cinq
testy na cukrovku se dělají většinou pouze při cukru v krvi nebo moči, nedělá je každý doktor automaticky.
Jinak ted akaždý den čůrat na papír, to je síla. A krev na toxo se tady taky nebere každý měsíc, většinou jen na začátku a pak někdy ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 11:06

yoursun tak to jo, já se právě orientrovala podle toho metříku :)
Mě dneska doktor orientačně počítal datum, kdy mi začne mateřská a vyšlo mu to 20.6. Nechápu to, je to přeci brzo, když mám termín 5.8 ne?

Oni se totiž pořád doktoři řídí PM, kterou jsem sice měla v říjnu, ale já mam menstruaci hrozně nepravidelnou a třeba mi vynechá i 3měsíce. Tu v říjnu jsem dostala jen proto, že mi dal doktor injekci a pak zase nic. No a oni si myslejí, že to bylo těhotenstvi, ale já si všechno poctivě psala a vím, že prostě v tý době sme se nesnažili o mimi a ani prostě k oplození dojít nemohlo, protože jsme nebyli s přítelem u sebe. Dokonce mam zaznamenaný i naše pokusy o mimi, takže z toho by mohli doktoři vycházet ne??? Ale oni mi to pořád počítají podle PM a mě vůbec neposlouchají.
A tak mě to dneska doktor zase počítal podle PM a když jsem mu řekla, že mi ani termín porodu nevychází podle PM, tak mi řekl, že ten utz neni tak přesnej, že mimi může být větší nebo menší. Už mě fakt deptaj, takže podle doktora bych měla rodit taky v červenci.
Uf, sory, že tim otravuju, ale když sem si na to teď vzpoměla, tak sem se zase tak rozohnila, že se pak nemůžu ve psaní zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.3.06 11:15

Matulienko a jakou barvicku :?: Me se libi ta oranzova…jsem na ni primo vysazena :oops: kocarek je moc pekny :wink:

Nykam to ja mam zase opacny problem…myslim si,ze jsem o 2-3 tydny napred,protoze mi to podle nevolnosti a sexiku vychazi,jenomze oni me taky neposlouchaji,pry jsem mela menstruaci,tak jsem nemohla byt v tehu 8O pritom s dcerkou jsem ji mela az do 3mesice :lol: Kdyby nas aspon chteli vyslechnout a popremyslet o tom…ale to oni ne,nekteri si mysli,ze vedi vse nejlepe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.3.06 11:15

nykam : vubec se tim nestresuj, az budes mit cas porodit, tak porodis :wink: a doktori se svymi terminy to stejne neovlivni :wink: Ja se tim posunutym terminem uklidnuju, ze nevadi, ze uz jsem tak pribrala, kdyz jsem v 25.tydnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.3.06 11:22

Je to pravda, nenaděláme nic a až to přijde tak to přijde.
Před chvílí mi volala mamka, měla jsem vypnutej telefon a když jsem ho zapnula, tak jsem tam měla x nepřijatých hovorů - včera jsem se prokecla, že víme, co budeme mít.
Mamča naléhala a argumentovala (budeme vědět co to je a těšit se na konkrétního človíčka apod.) tak dlouho, až jsem jí práskla, že budeme mít Matýska. Přítel se vsázel, jak dlouho to vydržím. Tak jsem vydržela půl dne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí