Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre Ranko kdepak jste?????Ze bych byla prvni ![]()
http://www.me-2-you.net/…img00345.jpg
Matulienko a Bazalko ja to musim zaklepat (tuk tuk) ale dcerka to nezkousi a ani nezkousela
ona byla a je opravdu tak hodna(obcas se taky vzteka,ale takove to obdobi nemela),ale jak jsem psala,ona bude po me
do 14let rodice o me nevedeli (to doslova)ja byla tak hodna a poslouchala na slovo
a v puberte jsem vydala za 10dalsich holek
no ted kdyz si na to vzpomenu,tak rodice uprimne lituji
a doufam,ze dcera takova nebude
to bych si to lano mohla hodit radeji uz ted ![]()
Panoramko jak je ti?Byla jsi u toho doktora?Odpocivej,ale pokud se stale jeste necitis dobre,utikej k doktorovi,i kdyby to bylo pro nic…hlavne budes klidnejsi ![]()
Teda Moonii ty jsi me bredbehla
a ja si rikala,ze budu dneska prvni ![]()
Jojo,kdo zavaha,ten nezere ![]()
Dobré ránko ![]()
Včera jsme byli s manžílkem na UTZ a byl to jeden z nejkrásnějších zážitků v životě. Podle mé předtuchy (už od začátku těhu) čekáme holčičku
Dr. byl naštěstí fajn a vše nám ukazoval a miminko přeměřil. Vše je jak má být, říkal, že máme krásnou dcerku ![]()
Matulienka já nevím, kdy konečně budu moct začít plavat. Znovu se mi vrátilo blbý nachlazení s hnusným kašlem ![]()
Ahojky děvčátka,
jen vás jdu pozdravit. Dnes jdu s kamarádkou vybírat svatební šaty,tak už se nemůžu dočkat. Jen kdyby venku nepršelo.. ![]()
Tak se tu mějte a já se zase ozvu.
Mostule
to je dobré, hlavně se uzdrav, ať si v pořádku, gratuluji k holčičce.
Mostule taky gratuluji k holcicce ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/27.gif
Teda Matulienko ty jsi me ranila
ale priste mi to vyjde
Ja bych ten pocitac zapla uz brzo rano
ale to by jsi pritel myslel,ze jsem zavisla na emiminu
a to ja ne
jenom trosku ![]()
Lucinka mě tady kope - to děkuje za gratulace ![]()
Já už holky nevím, čím se mám léčit - vrací se mi to pořád dokola - už od Vánoc ![]()
Eviku minulý týden jsem tady nebyla, tak ani nevím, jak jsi dopadla u dr. s neschopenkou ![]()
Ahoj maminky,
právě jsem se vrátila od doktora a venku hrozně prší. To je fakt hrůza, deprese a ještě k tomu zase začnou povodně
Od doktora jsem se dneska odhlásila a kupodivu na mě byli oba se setřičkou příjemní, akorát pan doktor dělal problémy s neschpenkou.
Tak sem pěkně koukala, že jsem za 3týdny přibrala 2kg. Celou dobu skoro nic a najednou to jde nějak rychle
. No neva, tak si udělam pizzu ![]()
Mostule tý jo, tak gratulace k holčičce. A jak se bude jmenovat?
Evikk dík za info, juknu na to.
EvikP jé to ti závidím, já můžu maximálně jukat na šaty. Tak se pak pochlub co jsi vybrala.
Mimochodem, dneska jsem poprvé narazila na kočárek Dorjan Cross Country, takže jsem si ho mohla ošahat. Na pohled je krásnej a hrozně se mi líbí, ale přijde mi docela tvrdej a nepéruje. Nebo se to dá nějak nastavit (vím, že u některých kočárků to tak jde). Bohužel byly kočárky vystavený v přízemí starého baráku (kam chodím na gyndu) a nenašla jsem dveře do obchodu, takže jsem se nemohla poptam prodavačky.
Taky ta korbička mi nepřišla moc velká, ale v tom se já nevyznám, nevím, jak až by měla být velká, aby stačila i na zimu.
JEEE Matulienko ty jsi hodna
ale to by jsi se nacekala
a ostatni taky
protoze zitra odpoledne jdu na velky UTZ
a pritel je doma kvuli tomu
(cely den
takze ani nevim kdy prijdu…mozna jsem rano mrknu
on je totiz zavislak na eBay(ty jeho masinky tam kupuje a okukuje
takze se bude chtit mrknout taky…
Cinq ,
no já slibuji, že dokud nenapíšeš ty, tak sem budu jen jukat:-))
Jé, vidíš, zítra máš velký den, budu timoc držet pěsti na tu holčičku.
Si představte, můj muž sám navrhl, že se zítra zajdeme kouknout na kočárek, co chci........fakt koukám, on jinak tyhle věci moc neprožívá. Je rád, že bude další kluk:-)) už přivedl kámoše málem do špitálu s infarkem, neboť ten kamarád se snažil o kluka a mají dvě holky.
![]()
No a já mažu vařit, čínu si kluci dají:-))
Mostule : velka gratulace k holcice ![]()
Cinq : at vam to zitra dobre dopadne ![]()
Ja se zrovna vratila z toho testu na tehotenskou cukrovku
nejhorsi bylo, ze jsem vstavala uz v pet a nic jsem nesmela jist
bylo nas tam devet tehotnych
nikdo se nepozvracel, jem jedne mamince bylo spatne, tak tam pak lecezela, sestricka byla fajn, porad nas litovala, ze tam musime nenajedene dve hodiny sedet
vysledky nam rekli hned a cukrovku teda nemam ![]()
Pak jsem sla prepsat tu nemocenskou ke gynekologovi a za chvili vyrazim slavit den ucitelu (obed s kolegynema
)
Hezky den vsem
nykam - děkuju
Bude to Lucinka - o jménech už máme jasno několik let. A Lucinku jsme chtěli oba ještě než jsme se vůbec poznali ![]()
Holky, já bych na ten UTZ mohla chodit každej den
ale podle toho, jak se malá mlela se jí to asi moc nelíbilo, takže je asi dobře, že to není zas tak často ![]()