Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
28.3.06 09:32

Ahoj holky,

posílám po pár dnech pozdravy. Už jste mi chyběly 8) Nějak teď moc nestíhám, byla jsem získávat nějaké razítka do těhuprůkazky a máme teď docela dost návštěv, tak se tu budu vyskytovat jen nahodile.
Máme se ale dobře, pupík roste - na váhu pro jistotu moc nelezu (to tempo přibírání je teď na mě divoké).
Zkusím teď prolítnout, co jste tu beze mne popsaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.3.06 09:56

Ahoj holčiny.
Tak jsem včera lítala po doktorech a to jsem neměla dělat. Dokud k nim člověk nejde, tak si myslí, že mu nic není. Jak se na mě podíval gynekolog, tak mi říká: Kolik jste přibrala? Nic,ale bříško už mi roste. Těsně předtím jsem se vážila u sestřička a fakt jsem nic nepřibrala. Tak mě chtěl nechat doma, to jsem nechtěla, tak mi předepsal Glukopur, to je hroznový cukr a musím do sebe dostat 3 lžíce denně a hodně jíst. Jinak mimísek je v pořádku, viděla jsem ho zase na UTZ. Pak jsem byla na EKG a tam mi objevili, že se mi vrátil šelest na srdci, který jsem měla jako dítě, miminko je holt zátěž. A pak jsem byla u neuroložky s tím že mám asi skřípnutý nerv kousek nad kostrčí a dělá mi problémy se zvednout nebo se převrátit na posteli, někdy i chůze. A doktorka mi řekla, že mi nepomůže, že jsou prášky, které mi dát nemůže kvůli miminku, plavání nedoporučuje, abych tam nechytla ještě zánět a jiná rehabilitace prý nepomůže. Tak když to bude nejhorší můžu si vzít jeden paralen. Jo a zítra jdu zase na odběr krve, zase na nějaké testy. Tak jsem si postěžovala jak nějaká babka a jdu přečíst, co jste napsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:02

Monikab teda to je fakt,kdyz nejdes k doktorovi,tak clovek ani nevi,ze je nemocny.....jinak se opatruj a bud opatrna,pribrat by jsi opravdu mela aspon trochu(to neni zavist 8O :lol: Jinak problem se zady jsem mela taky,taky mi nic nedali a nedoporucili(ale pritel hladil,jak mohl :oops: a asi po tydnu az dvou se to uvolnilo a ted je to dobre…
Na jake testy jdes zitra?Tak at to je v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:07

Holky vcera jsme probirali postylky,ja jsem si vybrala v obchode takovouto a i skrin,akorat,ze to bude v zelene barve(tohle je z jejich web stranek.....(chceme pokojik oranzovo-zeleny)
 http://www.poyet-laguelle.com/…n_new_02.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.3.06 10:14

Cinq , mě ty záda bolí už od ledna. Ale pořád to nepovoluje, tak už jsem s tím zašla abych měla jistotu, že nic nezanedbám. Jinak, budou mi brát krev na nějaké jaterní testy a nevím co ještě, můžu ti opsat ty zkratky z průvodního papíru, já jim vůbec nerozumím. S tou váhou, já už skoro měsíc jím téměr normálně, bříško roste, ale ta hmotnost zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.3.06 10:17

Monikob , držím palce, aby bylo všechno co nejdříve OK. Doktoři to vidí vždy moc černě. Už jsem četla o dvou ženských, co přibraly za těhotenství jen 3 a 4 kg a přesto porodily zdravé 3kg dítě. Když se doktorům ženské nevejdou do tabulek, je zle. Baštíš normálně nebo nemáš chuť k jídlu? Pokud jíš normálně, tak by mělo být vše v pohodě a určitě se to brzy na váze projeví.
Srdíčko se dá určitě taky do pořádku, uvidíš.

Cinq - to chystáš moc hezký pokojíček, na obrázku to vypadá jako z pohádky. Oranžová je moc příjemná barva. Tu zelenou chceš světlou nebo výraznější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:21

Monikab tem zkratkam bude rozumat vic Matulienka ale vim,ze mi rekli na ty zada,ze to musi prejit samo :( a ani na bolest nic nedali,je mi lito,ze to boli uz tak dlouho.....a co cviky,delas nejake?Ja cvicim hodne na zada,ono se to i doporucuje,protoze to bude ted jeste horsi(aspon ja to tak zacinam citit)prece jenom to brisko namaha zada.....
A jestli je miminko v pohode,tak ta vaha snad neni takovy problem…ale asi te pozvu ke me…tak na tyden :lol: a odejdes jak druhy slune :lol: protoze ja tu pusu mam porad zacpanou necim :oops: to zas bude moje Dr. koukat jak puk 8O :lol:
Tak at jsi v poradku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:24

Erizo tak pokojicek vypada velmi pekne(aspon pro me :wink: a jelikoz jsme koupili byt,tak se bude vse delat nove :D takze beru katalogy kde muzu a snazim se inspirovat pro pokojicky :lol: jinak ta zelena bude svetlounka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.3.06 10:27

Krásne ráno babulky,

teda ako pre koho. Mne je dnes tak strašne zle. Už som dvakrát vracala a bojím sa, že to nie je koniec. Najväčší strach mám o drobca. Najradšej by som letela ku gynekologovi, nech skontroluje, či drobec žije. Ja mám 3D UTZ až v piatok, dovtedy ktovie čo bude. Bože ja som ale hnusný pesimista.
Babule, neviete, ako sa dá zistiť, či je drobec v poriadku aj bez lekára? Teda hlavne či ešte žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:33

Mimulik nekde jsem cetla,ze pokud mas nevolnosti a necitis se dobre,tak to je znameni,ze vse je v poradku :wink: Uz citis pohyby?Vis ja jsem si rikala,ze kdyz budu mimi citit,tak budu klidna,ale treba vcera vecer,kazdy vecer se s dcerkou a pritelem bavime jak se mi haze v brisku a jak se mele.....a vcera vecer nic 8O tak jsem byla nervozni a trosku jsem do nej zduchla :oops: jestli jenom nespi…a spal(teda pak uz ne,kdyz jsem ho vzbudila :oops: :lol:
Proste moc negativne nad tim nemysli :wink: strach bude porad…a po porodu taky…dcece je skoro 7let a mam porad strach…toho uz se nezbavime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.3.06 10:36

Mimulíku , to, že zvracíš, nemusí nic špatného znamenat - některé holky tady odsud taky ještě pořád zvrací. Třeba jsi „jen“ chytla chřipku nebo nějaká dietní chyba? I když tyhle možnosti taky moc příjemné nejsou … :roll: Cítíš pohyby?

Cinq - pokojík vypadá fakt hezky. Já jsem se taky včera dívala do nějakého katalogu, ale zatím mě nějak ještě nenapadlo, že bychom měli něco takového pořídit. Dětský pokoj plánujeme, ale předtím musíme zrekonstruovat celou místnost, manža už začal (do porodu to s jeho pracovním tempem asi nestihne, musíme udělat novou podlahu a dát nová okna) a já jsem zatím duševně tak u koberce 8) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
28.3.06 10:41

Eriza to mi zacnem az v kvetnu :?: 8O ale s tempem meho pritele,to bude do tydne(on je blazen :lol: on si bude brat tyden volno a chce stihnout detsky pokojik pro nase deticky :D a jeste loznici(vse se musi vymalovat,parkety nove a pak ten nabytek)to ho chci videt 8O ale asi si nekoho privede sebou…
A ze jsi dusevne u koberce :D to neva.....casu mame dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
28.3.06 11:02

MonikoB...... přesně, jak říkaly holky, pokud jíš vcelku normálně a miminko roste, tak se nenech nikým dostrašit. Zhubla jsi hodně?
Ten šelest by se zase po porodu měl upravit. No a jinak na záda zkus si někde zjistit, kde dělají baňkování, už to píšu pokolikáté, ale opravdu mne tahle metoda zatím ani jednou nezklamala, je lepší, než léky, které jen léčí bolest a ne příčinu. A navíc, i miminku udělají baněčky dobře, bude mít víc místa a moje pecička si na baňkách přímo rejdila v bříšku:-))
Pokud bys byla někde od Brna, klidně ti je udělám.
Jo a tady je odkaz na článek o masážích, který jsem napsala, mrkni na to, třeba tě tam něco zaujme a zkusíš zapojit i partnera a to by bylo, aby záda nepolevila, přeci se nebudeš trápit do porodu.
http://www.vasedeti.cz/clanky.php?…da%20bolí…

Cinq ,
pokojíček je krásný, už jen o těch barvách číst je mi veseleji.
Mimulíku
kuš s takovými řečmi človíčku, nezlob a vůbec takto nemysli. Vždyť zvracet můžeš až do konce těhu, občas člověku něco nesedne, i při nervech, nevyspání a tak. I já se dnes držím zuby nehty a kyselo mám i na jazyku. Pusť si nějaký hezký film, udělej třeba jen čajík a povídej si s mímátkem, uklidníš sebe i jeho, ju? Domluveny?
Těch strachů ještě přijde, úplně tě chápu, jak píše Cinq , toho strachu už se nazbavíš.
Tak, se usměj, hoď starost za hlavinku a pomuckej bříšenko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
28.3.06 12:06

MonikoB , čauky, tak jsem byla v sobotu na Proseku v obchůdku a koupila jsem si tam kalhoty :) Jsou to bokové džíny s tím pružným pasem, měla jsem velkou radost :) Tak ještě jednou děkuju za tu otevírací dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.3.06 13:06

Ahojky všem!

Cing , ten pokojíček je opravdu krásný. Přesně jak tu už někdo psal - jako z pohádky. A v kombinaci zelenkavá - oranžová bude úžasný. My začneme s rekonstrukcí za 14 dní. Dvojčátka se nám nevejdou do ložnice, tak už jim musíme taky rovnou udělat svůj pokojík. Abych je ale dobře slyšela a měla to k nim blízko, musíme z ložnice probourat ještě jedny dveře, takže to bude u nás jako na staveništi. Pak všechno vymalovat, udělat podlahu. No, už se na to těším! :roll: Takovýhle krásný nábytek jako vy mít ale nebudeme. :( Použijeme starou skříň (asi si vyhraju a trochu ji otapetuju, aby ladila k ostatnímu) a koupíme jen komodu a postýlky.

Mimulíku , klííííííííííííííd!!!! :wink: Moje kamarádka zvracela až do 8. měsíce. Tím tě nechci strašit, naopak uklidnit že u někoho je to, bohužel, normální. :? Mně je dneska taky nějak divně, asi je špatnej tlak. I náladu mám pod psa, to ze mě bude mít manžílek radost. :roll:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital