Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
27.3.06 16:47

Cinq: já tu minule psala, že si na první 3 měsíce pronajmu vozíček pro miminka a pak si pořídíme postýlku. Už sem na ně koukala a mam vybraný i povlečení a je úlpně nádherný, ještě ho musí schválit přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 16:54

Jitka a Janey my mame misto taky pro velkou postylku :D ale proste me nejak napadlo,ze bych mohla koupit neco takoveho :oops: jsem hrozna 8O :lol:

Nykam tak to jsem prehlidla :oops: 8O tak to je fajn,ze si to muzes pronajmout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.3.06 16:55

Cinq No, mně by se to taky líbilo, líbí se mi třeba i kolíbky, ale v rámci ušetření asi pořídíme jen tu velkou postýlku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 16:59

No, já jsem si už postýlku koupila. Měli v Teplicích akci… postýlka, matrace, nebesa, peřinka+polštářek, povlečení za 3000,–Kč za komplet, tak jsem neváhala:-), ale máme to složený u mamky, doma to mít zatím nechci:-)

Cinq, ta postýlka vypadá pěkně :wink:

Donutila jsem se konečně žehlit, tak jdu na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.3.06 17:01

Kolíbka by se mi taky moc líbila, ale je to finančně náročné :(
Já se s vámi pro dnešek loučím, mějte se moc hezky a pohlaďte bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 17:08

Tak zrovna tahle moc financne narocna neni je za 60euro(bazar)a pak bych ji prodala zase......vypada moc pekne za tuhle cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.3.06 17:09

koukám,že probíráte postýlky.

Tak já budu mít velkou postýlku (od tchýně) v pokojíku. Mám tam i velkou rozkládací postel. Kdyby náhodou mrňousek hodně brečel a musela bych tam s ním spát. Manžel má náročné zaměstatní,takže se potřebuje vyspat. A když bude mrňousek hodný, tak mám od tchýně slíbenou kolébku a pak ještě od moji mamči pojízdný košík. Kolébku budeme mít v ložnici a pravděpodobně ten košík dole v kuchyni… Takže o tohle se naštěstí nemusím starat. Vše už je doma schované. Dokonce mi tchýně dala na výběr ze dvou postýlek. Kluky měla brzo po sobě, takže museli koupit dvě postýlky. A další postýlka bude u moji mamči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 17:21

Monaliza24 tak to jsi nakoupila vazne dobre 8O my jsme se byli podivat na postylky,chtela bych se suplikem pod postylkou(vzdy se to hodi) jenomze tady je vsechno tak drahe na ty deti(kde neni) postylka i stim suplikem me bude stat okolo 300euro (pak dam fotecku az ji budeme mit doma) a to bez matrace (to bude dalsich 80euro) a bez nejake dekorace :?

EvikP tak to je pekne,ze mas tak na vyber :D to by se mi libilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 17:42

Tak jsme zpátky z procházky, bylo to super, sice se teď rozpršelo, ale i tak, těch 20 stupňů byla nádhera.
Monaliso ,
doufám, že bude malej v pořádku, ono to bývá při přechodu počasí nějaká ta viróza. Tak budu držet pěstičky, aby byl Peťulka v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 17:47

Jinak já plánovala jen velkou postýlku v naší ložnici..natřu si tu po Petříkovi, ale můj tatínekv euforii, když se dozvěděl, že bude druhé miminko objednal i kolébku a tak bude zatím kolébka a pak postýlka.
Jiank se pecním, protože tchýně je přesvědčená, že budeme mít holčičku, protože jsem úplně jiná než u Petříka / jestli to nebude 6 let rozdíl a nový sestřih/ :lol: , můj tatínek taky, že to bude holčička..no prostě vážně všichni:-)) To bude mazec:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 18:04

Matulienko, děkujeme, doufám, že do zítřka to bude dobrý, nějak mu otrnulo. Buď je nevyspalý, nebo něj skutečně leze chřipka :(

Tak jsem sjela net a našla něco podobného, co jsem koupila (ty nebesa jsou úplně stejný :wink: )

http://www.i-scarlett.cz/…kzluta_b.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.3.06 18:15

Monaliso
ta postýlka je krásná, vážně moc. Já si udělám svoje mantinelky a postýlku namaluju na žlutos oranžovými a zelenými kvítečky.
Jsem úchyla, dokonce jsem si u malýho dělala i svoje vlastní bryndáčky, na které jsem vyšívala slony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.3.06 18:17

Ahoj holky,
tak jsem naštvaná a tak se musím nějak odreagovat. Třeba tady :-)
Co se týče postýlky, budeme mít asi od spolupracovníka přítele, klasickou 60×120. Bude jen půjčená, takže alespoň trochu ušetříme. Matraci a povlečení si stejně budeme muset koupit, ale alespoň něco.
Postýlku budu mít hned vedle naší postele. Ona by se taky nikam jinam nevešla. Bydlíme totiž v takovém provizoriu (2+kk), které snad co nevidět vystřídáme za 3+1. Jenže to není jisté, takže už přemýšlím, co dělat, až mimčo povyroste a bude chtít třeba svůj vlastní pokojík. Jojo, s bydlením je to u nás do budoucna napínavý… :roll:
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.3.06 18:17

Ahoj babulky,

vy píšete ako draci. Ja som dnes bola na kardiologii, kde mi dali na 24 hodin Holter EKG, zajtra mi to dajú dole. Monitorujú mi činnosť srdca. Tak dúfam,ž e to bude OK.

Niekto tu písal, že užíva magnézium na predpis. Ja som tiež dostala Magnessi lactici, lebo mi začalo občas tvrdnúť bruško.

No a v nedeľu som tiež bola na veľtrhu v Brne. Pôvodne som chcela český Patron Apolon Alux, ale tá konštrukcia sa mi nepáčila ani trochu a aj farebné kombinácie vyzerali lepšie na internete ako v skutočnosti. U mňa teda zatiaľ vyhráva a asi je to definitívne, nepredpokladám že za tri mesiace niečo nové a lepšie vymyslia, Deltim Ligero. Je to novinka, mal jednoznačne najkrajší poťahový materiál, má 15kg (váha pre mňa ale nie je rozhodujúca) a rozmer vnútornej tašky 33*86 cm (rozmerovo ako Magnum Inglesina, dokonca o kúsok dlhšia taška a podstatne väčšia ako mnoho značkových kočíkov) a je zvnútra krásne zateplená, takže si myslím, že fusak ani nebude treba, dám nejakú deku a je to. Aj mamina hovorila, že tento bol zo všetkých najteplejší.
Viem síce, že Deltim Voyager 005 mal nejaké dve série zlé, ale snáď bude tento lepší. Veď aj Mercesedy či VW neraz sťahovali celé série z výroby a jazdí sa na tých značkách dodnes, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.3.06 18:42

Ahojky všem,
uf, to tedy byla fuška všechno to psaní přelouskat!
Tak hurá, konečně dnes nepíšu jako anonym, i když se mi bohužel nepodařilo se pod původním nickem přihlásit, ale podařilo se mi alespoň se zaregistrovat z jiného PC a doma se přihlásit /preventivně se radši vůbec neodhlašuju :twisted: /
Dneska jsem si byla vyzvednout „papíry“ do MŠ, jelikož Ondru přijali od září do školky! Tak jsem moc ráda, protože to je tady u nás skoro zázrak a doufám, že si dobře zvykne a já se budu moci věnovat mimču, chodit s ním na plavčo, cvičení atd , stejně jako jsem chodila s Ondrou :P
Hlásím, že i u mne se konečně objevily první kopanečky, zatím jen takové něžné! Pohlaví miminka zatím nevíme, ale podle svých pocitů jsem si téměř jistá /u Ondry to bylo zrovna tak/,že to bude, ach jo zase kluk, ale samozřejmě hlavně aby byl zdravý :) Na UZV jdu příští týden, ale bohužel moje MUDr. má jen malý UZV a žádný velký ultrazvuk se u nás nekoná, pravděpodobně jen když jsou nějaké komplikace tak někam jinam těhulky posílá :( Takže pokud si někde nezaplatím třeba 3D UZV nebo něco podobného, tak s jistotou nebudu vědět až do porodu co se vyklube. Tímto dotaz směrem k pražandám - nevíte kde v Praze se dá teď objednat 3D UZV a za kolik korunek? Před 3 lety jsem na něm byla v Klimentské, ale to už pravděpodobně nefunguje… Mimochodem Cinq u mne čínský horoskop taky nefungoval :lol:
Minulý týden jsem koupila první věc pro mimi - cestovní postýlku, připadalo mi to výhodné :lol: Víkendy trávíme většinou mimo domov a po zkušenostech s prvním mimi vím, že ji bohatě využijeme a pak ji doufám ještě dobře prodáme :P Postýlku na doma včetně příslušenství máme po Ondrovi, takže to naštěstí řešit nemusím.
V sobotu jsem si byla nostalgicky zavzpomínat na trampská léta a navštívila jsem „Zlatou horečku“, bylo to skvělé a domů jsme se vraceli až kolem půlnoci /cesta k autu s jednou malou baterkou po vratkých můstcích přes rozvodněné potoky byla celkem adrenalinová/. Ale proč to píšu - překvapilo mě, kolik tam bylo malých dětiček /a to i přes noc pod stany/ a taky pár „indiánských maminek“ se šátky. Tak jsem zase začala uvažovat nad šátkem, i když vím jak veškeré pokusy o nošení dopadly u Ondry :roll: Ale je to moje věčná, zatím nenaplněná, touha „šátkovat“ :P
Tak zatím budu končit, abyste si nemyslely, že tu píšu romány :P Jdu prohlédnout fotky bříšek do fotogalerie a doufám, že konečně udolám přítele, aby nás taky vyfotil a mohla jsem přidat i náš snímeček.
Tak zatím papa, pěkně se kulaťte a užívejte si sluníčka, nerada bych to zakřikla, ale fakt to vypadá, že jaro je konečně
tady :P
Bazalka
""http://www.rodice.cz/metrik/1658.png:http://www.rodice.cz/metrik/1658.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest