Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
27.3.06 18:57

Matulienko tak ty budes vytvaret tak krasne veci :D na postylce???To je parada :wink: Me tak napadlo,kdyz tak rada vytvaris a sijes,ma tvuj klucina kalendar?Holka dostala k poslednim narozkam hadrovy kalendar,je to super,jsou tam dny,mesice,rocni obdobi a jake je pocasi,vse je na suchy zip a je to pekna dekorace do pokoje…dcerka si to vychvaluje,kdyby jsi chtela,dam fotky.....

Kacenko procpak jsi nastvana :?: Kdopak ti co provedl.....jinak to bydleni je v pohode…hlavne ze budete stastny :wink:

Mimulik proc to mas na 24h,ty mas nejake problemy se srdickem???Promin jestli jsem zvedava :oops:
Jinak ty kocarky jsou vsechny na jedno brdo…muzes koupit drahy a rozbije se anebo levny a vydrzi i valku :wink: jde spis o stesti a jak snim zachazis…

Bazalka ja mam takovy pocit,ze ten velky UTZ je povinny,protoze to je na vrozene vady,jako je rostep rtu a patere a vada srdicka a vubec,jestli je vse OK…to ten normalni videt nemuze...... holky jestli se pletu,tak me opravte 8O na ten by te mela poslat do nemocnice,ten nikdo nema v ordinaci…
A stim horoskopem to asi nefunguje :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.3.06 19:07

Cinq,

c´est bien (to som frajer, čo, trochu francúzštiny). Nevadí, že si zvedavá, kto nie je? :lol: Už rok pred predtým než som bola tehotná, mi začalo trošku viac biť srdiečko akoby malo, 140 úderov za minútu a bolo mi strašne zle, mala som pocit, akoby som bola zavretá v nejakom priestore a tam zo všetkých strán počujem údery srdca. Tak mi na:,–(ili lieky na spomalenie pulzu a všetko bolo OK. Lenže keď som otehotnela, kázal mi lekár lieky vy:,–(iť. Ono sa mi to ale podstatne zhoršilo, tak som si tri dni poležala na kardio na pozorovaní. No a na:,–(ili mi naspäť lieky a poslali ma domov. Nikto mi nič nepovedal, keď som sa pýtala, tak že to je nieje vážne a že tie lieky môžem. Na kontrole ma ale ďalší kardiolog (mimochodom kolega toho z nemocnice) vyslovene zbuzeroval, že čo to užívam, vraj aj laik vie, že tehotná lieky užívať nemá a niečo by som mohla aj vydržať. On mal totiž na papieri napísané, pulz cca 100 úderov, ale to sa mi znížilo až po tých liekoch. Tak vraj potom že je to OK. Kvôli jeho jednaniu som si ale povedala, že tam už nepôjdem, tak som si našla súkromnú ambulanciu a tam mi lekárka povedala, že najskôr urobí 24 hodinové monitorovanie a potom sa uvidí čo a ako. Uvidím teda zajtra. Mňa to zaujíma hlavne kvôli drobcovi a tiež kvôli pôrodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:08

Tak jsem teda něco vyžehlila, udělala Pitrýskovi večeři a šla se mrknout, co jste zatím napsaly:-)

Matulienko, jééé, žlutá postýlka, to musí být krásný:-) a jak budeš kreslit ty kvítečky? Čím? Původně jsem to také chtěla ušít sama, ne, že bych byla líná… ale přece jen toho času tolik není, dnes je to vyjímka.
Já jsem malému zase obšívala límečky u košilek:-), přece jen je to u jednoho dítka jiné, neumím si představit, že bych „volný“ čas věnovala vyšívání košilek, to spíš „blbneme“ s Pitrýskem:-)

Kačenko, copak se Ti stalo? Nechci vyzvídat. S tím bytem Ti nezávidím, my ještě loni bydleli ve 2+kk a byli jsme z toho doooost na nervy:-(, nikdo neměl soukromí, ani my, ani Peťulka. Držím palečky, aby vám větší byt vyšel co nejdřív!!!

Mimulik, já koukám, kolik z vás jelo do toho Brna na veletrh. Já tam jezdím pracovně (ale jen na strojírenský) a neumím si představit jet tam „jen tak“, i když je to asi určitě jiný:-) A jaký kočárek sis nakonec vybrala?

Bazalko, souhlasím s Cinq, UTZ ve 20. týdnu je myslím povinný, zjišťují se tam vrozené vady (jak psala Cinq). Můj Dr. má také v ordinaci UTZ a přesto mě posílá na velké UTZ do nemocnice na kvalitní ultrazvuk. Bylo by asi lepší zeptat se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:10

Mimulik, moc Ti budu držet palečky, aby se to zlepšilo. Nejen kvůli mimískovi, ale také kvůli Tobě!!! Myslím na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 19:15

Mimulik francoustina ti jde :D
Tak ti drzim palecky at jsi uz v pohode a mimisek taky.....at uz nemas vic problemu :D

Monaliza tak ty taky vysivas???Holky asi bych se mela stydet :oops: ale ja ne 8O ja jsem spise tvoriva v jinem…jak jsem psala,delam veci z koralku a kdyz mam cas tak maluju obrazy…taky jsem zkousela vysivat a dokonce i hackovat,ale proste na to nejsem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.3.06 19:18

MonaLiso,

no urobila som si výlet. Moc sa mi nechcelo, lebo v piatok idem na 3D UTZ do Heliosu, lenže výstava v nedeľu končila. Keď prídem do obchodu, tak mnohé kočíky ponúkajú len na objednávku a to sa tak rozhodne kúpiť nedá. No a nechce sa mi jazdiť po všetkých možných obchodoch, tu to bolo na jednom mieste.
Vybrala som si nakoniec Deltim Ligero, je to novinka, ešte sa nepredáva, tak dúfam, že bude v pohode. Ako spomínala Cinq, ono je to s tými kočíkmi je fakt jedno. Niekto kúpi lacný kočík a vydrží aj tri roky a niekto kúpi kočík za 20tisíc a nevydrží ani pol roka. Záleží od toho ako s tým kto zaobchádza. A keďže viac detí neplánujem (aj keby áno) nechcem zbytočne drahý kočík. Radšej tie korunky investujem rozumnejšie. Veď výdajov okolo detí je viac než dosť. No a u vás je pôrodné vyše 17000 CZK, u nás p.o.s.r.a.n.ý.c.h 4500 SK !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:18

Cinq, já zase nejsem na to „korálkování“ a malování obrazu :wink: , každá máme jiné přednosti. Na Péťu jsem také hodně pletla. Ale už tak min. 2 roky jsem na to nesáhla.

Když jste u té francoužštíny, já jsem se učila francouzky rok a pamatuju si jen… prší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:23

Mimulik, a je někde na netu? Že bych si ho prohlédla :wink:
Já mám teď horkýho favorita DorJan Cross country, ale nevím:-(, dnes jsem četla v diskuzích na tyhle kočárky stížnosti.
Na malého jsem měla od B&B a byla jsem s ním spokojená celých 2,5 roku, takže si myslím, že je to jak jsi psala Ty a Cinq. No, máme ještě do srpna čas, třeba mě „praští“ do očí jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 19:24

Monaliza a Mimulik teda holky…ja vas obdivuju,ze jste se franinu ucili tak dobrovolne 8O to ja bych se ji neucila ani za milion,kdybych nemusela 8O :lol: to ta anglictina je lepsi(protoze je jednossi)tu jsem se ucila bez reptani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:25

Cinq, já jsem se učila AJ, NJ a FJ - a všechny jazyky byly poviný :roll: . Nemysli si, dobrovolně bych do toho také nešla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 19:26

Monaliza ja mela na holku od B&B taky a bylo to super :D ted kdyz tak nad tim vzpominam,nebylo to lepsi predtim???Par druhu kocarku a v podstate vsechny stejny :lol: a nebyl zadny problem se rozhodnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:28

Jojo, Cinq, souhlasím :wink: , takový výběr jako je teď rozhodně nebyl. A naše maminky to měly ještě lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.06 19:30

Monaliza tak to jsi dobra 8O :D :wink: ja se ucila na skole NJ a po skole AJ…ale NJ jsem totalne zapomela :oops: AJ mluvim v pohode(mluvime tak spolu s pritelem :wink: a FJ te rozumim,ale mluvit mi nejde,ach ta vyslovnost :roll: to se mi do te me hlavy nevecpe 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:32

Mimulik, není to tenhle? http://www.klokanek.cz/index.php?… Jiný jsem při zadání hledaného výrazu na seznamu nenašla :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.3.06 19:34

Cinq, přitom fránina je tak krásný měkký jazyk:-), měli jsme skvělou lektorku, ta mluvila, že Tě normálně hladila po duši.
Bývalý přítel býl Francouz, moc se mi líbilo, když mluvil třeba při mazlení :oops: francouzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí