Poradna duly
Jana Čurdová
Nykam ..krásný futrálek má to tvoje miminko ![]()
Monaliso
tady taky vysvitlo, ale Petřík o víkendu lovil potkany
v potoce u babičky a trošku kašle a tak dnes ho držím v postýlce, ale zítra taky vyrazíme ven, dnes si to raději odpustím přeci jen, ráno byla trošku teplota a sice je teď OK, ale kdoví.
Matulienko, to už jsem četla, že s tatínkem lovil v rybníčku:-), oni jsou ti kluci dost vynalézaví, vidím to na Peťulkovi:-)
Je lepší, aby byl dnes raději v postýlce, i když kolikrát je to nadlidské síly udržet je v posteli, viď? Já musím zaklepat… ťuk ťuk… že Pitrýsek dloho nemocný nebyl.
Matulienko dekuju
jsem ruda az na zadecku ![]()
Nykam ty jsi ale hubenina
krasna fotka
Monalisa
náš lovec je lovil bez tatínka,ten mi to nechtěně prokecl, až když malej začal kašlat:-))
Ale nemocnej není, jen fakt ten kašlík, ale zítra mají se školkou saunu a to by mohlo rozjet a tak bude tři dny doma. Jinak většina maminka by dítko asi hnala do školky, ale já jsem na tyhle věci jiná:-)) Kašlal jen ráno a od té doby ne, ale ve školce lítají a jak by se zadýchal, bylo by to horší. tak máme tři dny spolu a je to super.
Cinq
i jen se červenej, prokrvení je důležité ![]()
Matulienko, to jsem s Tebou za jedno
, když vidím ty nezodpovědné maminky, jak dávají děti s kašlem a rýmou, že si ustavičně utírají nosánky do rukávu, do školky, tak jsem na nervy:-(. I když v dnešní době je s některými zaměstnavateli potíž, když mají neustále doma zaměstnance:-(.
Jsem ráda, že teď budu pár let doma, bude po starostech… a vlastně nás čeká škola ![]()
matulienka píše:Cinq
i jen se červenej, prokrvení je důležité
Teď jsi mě rozesmála
, jj, prokrvení je fakt důležitý ![]()
Děkuju holky za chválu ![]()
hubenina no jó, ale asi ne na dlouho, jestli budu po mamce - ta 3× přibrala okolo 30kg. Proto se snažím hlídat.
Jinak vy máte taky moc pěkný bříška. Závidim těm, na kterých už je těhotenství alespoň trochu vidět. Já když se normálně obleču, tak to nikdo nepozná
Ale ono to přijde ![]()
Nykam, neboj, ono to přijde:-)
Tak, holčinky, pro dnešek se s vámi loučím, jdu pro Peťulku do školky a pak frčíme do bazénu. Už se těším:-)
Mějte moc krásný odpoledne, zítra dopoledne tu nebudu (jejda, to mi zase unikne věcí
), musím do práce, ale pak si vás v klídku přečtu:-)
Monaliso,
to je vážně děsný, vím,že je práce důležitá, ale dítě je pro mne prostě důležitější. Z praxe v dětské nemocnice jsem viděla tolik komplikovaných nemocí právě po přechozených rýmách a pod. hrůza.
některé děti si nesou následky celý život.
A i když jsou asi rodiče, kteří vážně nemají hlídání, vždy to jde zkusit s kamarádkou, sousedkou a tak.
Jsem ráda, že jsem tě rozesmála, i ten smích potřebujeme:-))
Já se teď vcelku slušně vztekla, psala mi nějaká nádhera komentář k mému článku o masážích v těhu a použití olejíčků. Já tam i vypsala, které olejíčky se můžou, nesmí a na co ty základní mohou být dobré. Např. citrusy jsou vhodné při pálení žáhy. Vše bylo ve smyslu o aromaterapii a ona dáma mi anonymně napsala, jak můžu napsat, že citrusy jsou vhodné, když ještě víc překyselí žaludek a tak. tak jsem jí odepsala, že mne mrzí, jak špatně si to přečetla. Ale už jiná paní jí to vysvětlila, tak mi zase udělala radost ona.
Ahoj holky, tak se hlásím zase po víkendu,
tabulku zaktualizuji co nevidět. Dneska jsem nějaká znavená. Pořád se budím hodně brzo a pak už neusnu, takže přes den to na mě pěkně padá. A dneska přijdu domu až k půlnoci, takže se mám na co těšit…
Zatím se mějte, mám tohotu nad hlavu, tak zase do práce.
Papap Kačkač
Matulienko, někdy je to fakt děsný, s těma diskuzema. Někdo si to pořádně nepřečte a pak hudruje:-(. Také se mi to už stalo.
Minulý týden jsem psala, že mi tvrdne bříško (do jisté diskuze o tvrdnutí břicha) a psala jsem tam, že jsem volala svému dr., že to chce Magnesium, který je na předpis. Nějaká slečna mě tam vyvedla z omylu, že není:-(. V pátek mi na to dr. předepsal MAGNESII LACTICI 0,5 TBL., a ten skutečně na předpis je, ptala jsem se v lékárně. Na předpis nejsou pouze šumivý tablety a minerální voda Magnesia:-).
S tím hlídáním máš pravdu. My vozili malého do Teplic (tj. 50km od bydliště), protože v Chomutově příbuzné nemáme:-( a paragraf jsem si vzít nemohla. Když měl ale vysoké teploty, tak jsem s ním zůstala doma a vzala si dovolenou - nejenom, že se vyplatí finančně víc, než paragraf, ale také proto, že šéf nehudroval, že jsem na paragrafu s dítětem:-)
Ale teď už vážně letím, i když se mi od vás dneska vůbec nechce ![]()
Monaliso - já jsem si kupovala tabletky Magnesia v lékárně bez předpisu, tak to je nějaké divné…
A šumivé nejsou ![]()
No nevadí, hlavně že je máme. papa S.
Matulienko , jojo, to je tak, když chce někdo za každou cenu kritizovat
Nejhorší je, že se ta dotyčná ani za nos určitě nechytla.
Ale naštěstí my víme, že nám radíš jen dobře, takže si z toho nic nedělej ![]()
Saary, a jak se jmenují? Tyhle mi pomalu docházejí, tak že bych se zásobovala sama a nečekala na rcpt od doktora:-)