Poradna duly
Jana Čurdová
Yoursun neber to moc doslovne
to jsem jenom cetla
ale je pravda,ze o pohlavi rozhoduje muz
a kdyz ma prvniho syna,tak to muze znamenat,ze ma vic klucicich spermii
![]()
nebo jak se to pise ![]()
Zdravim vsecky po dloouhe odmlce.
Manza mi odjel s pc na sluzebku a kdyz se ve ctvrtek vecer vratil a cpal mi internet, tak jsem ho musela presvedcovat, ze na emiminu vubec nejsem zavisla a ze to klidne vydrzim. Toz jsem si musela v sobotu rano privstat a vse rychle docist, at jsem trosku „in“. ![]()
Kazdopadne všem, co mají nějaké potíže přeju, ať brzy zmizí a už je jim jen a jen dobře a všem co mají výsledky z testíků a vyšetření gratuluji k dobrým výsledkům.
Na veletrhu Pro Dite jsme byli omrknout kocarky. Doposud jsem jenom slintala na monitor nad vasimi vybery a nic neresila. No, byli tam snad vsichni vyrobci, lidi prehrsle, obchodnici se moc venovat nechteli a veskere kocarky byly oznacene cedulkou prodano. A tim, ze jsme nemeli nic konkretniho vybraneho, tak jsme odesli jeste zmatenejsi nez predtim. Jen vime, ze do kocarku Made in Poland urcite nepujdeme - strasne smrdely a material nas neuspokojil. Takze nejspis podporime ceskeho vyrobce a zatim uvazujeme o Patron Bohemia - Athos ci Apollon Alux. Ale casu dost.. Tehu oblecky jen v 1 polskem stanku, pekne probrane a par prodejcu na pliny. Avsak tem, co by si chteli omrknou konkretni model ci porovnat vrele doporucuju.
Toz zatim…my jsme dnes pozvani na obed k nasim - chlap dovezl peknou davku syru z Francie, tak se radi podelime (nasi lednicce se smradek prestava libit ![]()
Ahojíček všem,
Cinq ..tak on ten déšť od vás přišel k nám, ale je teplo a to je hlavní:-)).
Jinak všem děkuji za gratulace za klučíka, už jsem s tím srovnaná a neřvu
. Jsem asi raději, že to bude kluk.
Manžel mi včera nakoupil tolik dobrůtek, hrozny,jahody, kedlubnu, meruňky…no samé mňamky, tak tento víkend podřídím rozmazlováním se. Konec konců už si to zasloužím.
Tak vám přeji krásný den človíčkové
P.S a já si ho udělám taky hezký a půjdu vytáhnout paličkování a udělám si nějaké velikonoční ozdůbky
Hezke sobotni odpoledne,…
tady u nas na zapade od sameho rana prsi ,ale je 12 stupnu.takze snad tu mame jaro,pod okny mi kvetou snezenky,je to pekne v tom blativem dni.
Vsem vam moc dekuji za rady, Matulienko vcera jsem zkousela ten cajik,je to docela dobrej,asi to bude tim medem,a nevim jestli je to tim,ale v krku me prestalo bolet a kaslu jen obcas,akorat ta ryma,ta me porad trapi.
Kacenka ,my take mame jasno,hmm aspon myslim,ve jmenech,… Marcel nebo Zdeňka
tu Valentynku jsem bohuzel nepro:,–(ila,jeste uvidim co to bude,…Zdeňka jsem ja,budoudi tchyne,no myslim ze to staci.
Od rana varim ,delala jsem zapecene morske plody,ryzovy nakyp,palacinky a kolac,jeste cekam az vychladne abych mohla delat polevu.
Vcera mimisek asi skytal,uplne mi nadskakovalo bricho a lechtalo to,…bylo to takove „divne“,fakt to vypadalo jak kdybych tam mela maleho vetrelce,to bylo bricho nahoru a hned zase dolu,pekne to skakalo.
Jinak ja chci uz slunicko a teplicko,na prochazky atd,tohle je nuda byt porad doma.v televizi nic nedavaji a filmy mam vsechny zkoukle.
Kikino
teda ty jsi se do vaření pustila s plnou vervou. Co takhle odpočívat když jsi nachlazená?
Jinak na rýmu mám taky jeden trik..trošku drsně zní, ale není to nic hrozného, do dlaně si dej vlažnou vodu a špetku soli, rozpusť a trošku vtáhni nosem, ty minerály ze soli ti pročistí dutiny a spustí se to a rýma bude pryč.
Jasně, čaj z cibule není tak hroznej, malej ho má přímo rád:-))
Jo a toho vetřelce mám dnes v bříšku taky, připadá mi, jakoby mne lechtal prstíky na pupíku:-))
Tak a ty si utíkej lehnout, jasný?
Ahoj holky,
taky čekám miminko v srpnu - 20.8.2006. Koukám co už nás tu je. Zatím ještě nevíme, co to bude. Na velkém UZ už jsme byli, ale miminko se nechtělo ukázat. Doufám,že to bude holčička, protože kluka už máme. Jsou mu 2 roky.
Je tu někdo z Jičína a okolí?
Mějte se všechny krásně a ať vám bříška hezky rostou jako mě ![]()
Minka
Ahoj holky,
zrovna jsem si četla, jaké vybíráte jména pro miminka. Nevíte kde se dá najít seznam jmen, která jsou povolená v ČR a bez problémů je zapíšou do rodného listu?
Díky
Minka tak te tady vitam
a doufam,ze se ti tu s nama bude libit ![]()
Tak jmena jsem nasla jenom tyto,kdyz tak jse na to muzes mrknout ![]()
http://cs.wikipedia.org/…C3%ADch_jmen
http://www.rodina.cz/…/default.asp
http://jmena.webpark.cz/kalendar.html
Tady je i vyznam jmen ![]()
http://aba.wz.cz/jmena.htm
a tady je spousta jmen ktere se moc nepouzivaji ![]()
http://www.jmena.psinec.com/jmena.php
Kikino teda ty jsi se rozvarila
radeji koukej odpocivat,nez budes zdrava…
Matulienko vsak on k nam ten dest zase prisel
ted se tam zatahuje a bude asi prset…ale musim se vytahnout trosku
dneska jsme tu meli 21stupnu ![]()
Hezky vecer vsem.....
Zdravím večerní osazenstvo (pokud tady ještě někdo je) ![]()
Hlásím zprávy z veletrhu. Lidí strašně moc. Kdybysme nešli na jisto, tak asi budu zklamaná. Ale protože jsme si šli obhlédnout Inglesinu, tak jsem spokojená. Opravdu jsem si to tak nějak představovala. Korba je skoro jako loď, byla zrovna na pěkném podvozku, který se snadno houpal. A navíc jej měli vystavenou i v červené, takže jsme rozhodnuti. Je to Inglesina Trilogy, na podvozku Ergo Bike. Teď budu brouzdat po netu a zjišťovat ceny. Jinak jsme to jen tak obešli. Koupila jsem si kojící polštář za Kč 310,–-, sice už poslední, tak nebyl na výběr desing. Už si na něm lebedím. No, pak jsme to vzali ještě přes modelářský veletrh a pak se stavili v kině na Rafťácích. Tak to bylo super. Doporučuji. Asi se to líbilo i mimču, protože se pořád ozývala.
Tak já se jdu pomalu uložit, necítím vůbec nohy. Dobrou ![]()
Ahojky,
Cinq, díky moc za adresy se jménama. Určitě si tam něco pěkného vyberem. Škoda,že zatím nevíme, co se nám to v bříšku klube.
Ahojky Minka, Jiřík 2 roky a Mimi 19 tt
Ahojky holky,
přeji hezký nedělní podvečer
opět s námi nespolupracoval internet,takže se zprávou z amnia a genetického utz hlásím až teď
Podle utz vypadá mimísek úplně v pořádku,má jen trochu zvětšené ledvinové pánvičky,ale to je prý ok.
Odběr mi tentokrát dělali přímo v Gennetu a bylo to mnohem lepší než minule,prý kvůli děloze,která zase za těch 14 dní vyrostla a dokonce tam nechali i manžu ![]()
První výsledky z amnia dopadly DOBŘE
a na zbytek si 14 dní počkáme ![]()
DanielkaT
nic se neboj,vše dobře dopadne,stále si myslím,že nás doktoři dost straší,a pak je vše ok :wink
O druhém odběru jsem také musela rozhodnout sama,dr. mi ho pouze doporučili…a je lepší nervovat se 14 dní a ne 20 týdnů,v tom s Tebou úplně souhlasím.....
Matulienka
gratuluji k chlapečkovi
Moje reakce byla úplně stejná…taky bych radši holčičku a když mi řekli,že to bude kluk taky jsem upustila pár slziček…
Holi,
jé, to jsem ráda, že nejsem sama:-)) myslím uřvanec. Hrozně moc chci miminko a zdravé a nevadí mi kluk, jen ta zpráva byla trošku hr:-))
Jinak naprosto všichni v našem okolí jsou přesvědčeni, že to bude holka, tak těch šoků bude asi ještě dost:-))
Jinak gratuluji k předběžným dobrým výsledkům. Už aby jsi konečně měla klid. Držím pěstičky:-))
A vítám nováčka, ať se ti tu líbí ![]()
Krasny nedelni vecer
Ted jsme byli skoro venku na prochazce s pejskem,konecne neprsi a venku je prijemne,jen je to divny tak dlouho svetlo,byla jsem uplne prekvapena,ze uz je pul osme.
Dneska jsem nevarila jen vegetim,dneska jsem jen „zrala“.hihi.
Akorat si jdu po zpravach udelat vecu,ama chut na chleba ve vajicku,se syrem a rajcatkem a cajicek.
Zitra rano v jedenact jdu na kontrolu k zubarovi,kvuli tomu jak mi krvaceji dasne,nejak si to doktorce nelibi.
Jinak holky uz skoro mame hotovy bytecek,uz chybi jen plovoucka a stropy,a mame hotovo,tak uz se tesim az zaceneme zarizovat,uz se nemuzu dockat.
Kacenko ,doplneni info,..na kontrolu jdu 21.4.
v utery snad budu vedet jestli mame buchtu nebo pipiska.
tak zatim pa
jeste sem vecer mrknu
ahoj
Take zdravim nove brisko.
Jsem zvedava kolik nas bude na konci,…
ahoj matulienko
Ahoj vsichni tak dneska nikdo
nepise…
My jsme tu meli uplne nadherny den,slunicko cely den,pres 20stupnu,skoro vsichni meli tricka a i nekteri sortky
ja mela poctive svetrik(jsem se potila,ale nechci byt nemocna ![]()
Akorat pritel mi onemocnel
od vcera vecera ho boli bricho a ma horecku,ale byl mooooc hodny,protoze i presto,ze je nemocny,tak jsme se jeli podivat na veletrh dum a zahrada
bylo tam spoustu uzasnych veci (a vsechno 30% slevy).....takze dobra koupe ![]()
Ale zitra pokluse k doktorovi(slibil to a ja mu stejne neverim
protoze on vzdy vse prechodi)…je to moje slibotechna v tomto…
Holi tak at je vse v poradku a uz se jenom tesite z miminka
drzim vam palecky ![]()
Hezky vecer vsem ![]()