Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
24.3.06 17:21

Ahoj holky,

všem, který mají dobré výsledky a vědí pohlaví miminka gratuluji. Je to nádherný pocit, také si ho užívám.
A všem, které čekají na výsledky nebo mají nějaký menší problém přeji, ať je vše naprosto OK!!!
Matulienko - tvé pocity chápu a jsem šťastná, že je vše OK!!! Také tě obdivuji, že to vydržíš nikomu neříct! Já už jsem to vykřičela do celého světa. :)
Jinak já trpím nespavostí od začátku těhotenství. Dnes jsem musela dohnat spánkový dluh za celý týden a spala jsem teď odpoledne asi tři hodiny. :oops: Ale když to tělo potřebuje, tak se nebudu přeci přemáhat že?!
Přibrala jsem zatím asi 3 kg a řekla bych že z toho mám 1 kg na prsou. :)
Připadá mi to jako dobrá váha, ale mou mamku s osmi kg asi předeženu. V posledních týdnech se prý přibírá 0,5 kg za týden, tak je na co se těšit. :)

Mějte fajnový večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.3.06 17:48

Matulienko : tak nakonec jste neodolali, jo? :wink: Gratuluji k chlapečkovi!!!
Ta jména do seznámku už jsem navrhovala, ale nechala bych to možná na později, dost lidí se rozmýšlí, která dá… Ale můžu to klidně měnit :-)
Kačkač.

http://srpen2006.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 18:08

Kikino ja zase delam cibuly s cukrem(med vetsinou totiz doma nemame :oops: a pomaha to…i pro dcerku to delam…ale sama k tomu mam odpor 8O ale kdyz uz jsem nemocna,tak radeji tohle nez leky :D

Jinak co budete delat o vikendu :?: kdyz uz nam prislo to jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.3.06 18:35

Tak tedy pozor pozor, připisuji do seznámku jména . Kdo tedy již máte jakž takž jasno, dejte vědět a já doplním :-)
 Kačkač

http://srpen2006.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.3.06 18:40

Kacenko78 moc děkuji za doplnění jména do seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 18:52

Kacenko poslala jsem ti SZ na ty jmena,ale kdyby jsi ji nedostala,tak jeste tady :D jmena jsou EMMA a GABRIEL :D
Dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 19:33

ahoj holky, celý týden sem jukám, ale nemám čas reagovat :( Tak aspoň krátce:

Kikino: mě se to taky pořád drží, ne přímo chřipka, ale nemůžu se zbavit rýmy a kašel jsem měla snad 3 týdny. K tomu co doporučovaly holky ještě můžu přidat sirup Stodal (na kašel, vhodný pro těhotné) a Vincentku - buď kloktat, pít, inhalovat nebo prodávají i sprej na rýmu

Matulienka: gratuluju k chlapečkovi!! moc jsem se pobavila jak jsi nás napínala a pak ten uslzený závěr… :)

všem které čekají na výsledky testů držím všechny čtyři palce a vzkazuju že to bude OK!

a všem které už mají za sebou velký UZ tiše závidím, mě to čeká až za 2 týdny a to už budu ve 22.tt, navíc na konci, takže už se mi asi Lvíče nevejde na fotku. A do té doby si ještě musíme promyslet, jestli chceme znát pohlaví - to je dilema :)

jo a se spaním problémy nemám - leda se vstáváním :)

TAK KRÁSNÝ VÍKEND!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
24.3.06 19:45

AHOJ holky,

zdravím vás při pátečním večeru.

MATULIENKA : GRATULUJI k chlapečkovi !!! :lol: Je tu zatím nějak převaha holek, uvidíme co dál, jaký bude nakonec počet kluků a holčiček v deníčku srpen 2006.

Jinak co se týče jmena, tak naše holčička se bude jmenovat VERONIKA, na 90 %, jestli to teda ovšem jeste nezměníme…

Papa a hezký večer

Mischiina + Verunka 20 tt + 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 20:08

Mamouškové moc moc díky všem za gratulace…právě jsem je tlumočila manželovi,sedí a pyšně do sebe cpe zapékanou cigárku:-)) Ovšem jsem si neodpustila poznámku, že on asi holky dělat ani neumí:-)) :lol:

Kikino
ten čajík nechutná vůbec špatně, dáš tam jednu střední cibuli, špetku majoranky a pak když to dochutíš tím medem, vůbec to nechutná zle:-))

Tak dobrou noc človíčkové, já si jdu lehnout a koukat na fotr je lotr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 21:11

Matulienko - také se připojuji ke gratulacím. I když byla Dr. protivná, hlavně, že je mimčo v pořádku. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.3.06 09:23

Dobre sobotni rano !
Tak jsem si poranu pustila radio z netu a nevim, co budeme dneska delat. Na cely vikend hlasi jen dest a ted prsi jiz docela hezky :cry: Ani pro cerstve housky k snidani se mi nechtelo…

Matulienko gratuluji k chlapeckovi !!
Kacenko do seznamku muzes napsat, ze nas klucina se bude jmenovat Jonasek (holcicka Janicka, ale ta to asi nebude :( )
Kikuno a Evusho preji bezke uzdraveni. Ja nastesti jeste vubec nastydla nebyla, tak doufam, ze to vydrzi.

Tak hezky den a preji Vam vice slunicka, nez mame tady.

• Citovat
  • Upravit
172
25.3.06 09:24

Tak to jsem byla ja - neprihlasena IvcaM. Uz jsem zase zapomnela, ze se musim doma prihlasovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
25.3.06 09:54

Vsem krasne slunecne ranko preji a tem kdo ho nema tak ho posilam :D to je tak uzasne rano,kdyz slunce sviti,teploucko a muzem uz mit okynko otevreny do koran :D konecne to JARO :! :D

Jinak to je nemozny,je vikend,my muzeme vsichni spat jak dlouho chcem a my jsme cela rodina od 7hodin vzhuru 8O to je tim slunickem :D

IvcaM posilam ti slunicko :D
http://www.sirmi.ic.cz/slunce/34.gif

Matulienko ja prave nekde cetla,ze kdyz par ma prvni miminko kluka,tak je snad 80%(uz presne nepamatuju,ale bylo to velky cislo) sanci,ze druhe mimi bude stejneho pohlavi..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.3.06 10:19

Kacenko : nase jmeno je Filípek :wink: (uz mu tak rikame, takze menit to temer jiste nebudem :)
Matulienko : gratuluju k chlapeckovi :wink:
Cinq : takze druhe budu mit taky kluka ??? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.3.06 10:26

Cing dekuji za slunicko ! Tady vazne porad prsi. Ty se mas, ze tam mate slunicko.
No aspon jiz neni takova zima. Asi pujdeme jen na chvilku do lesa v nepromokavych vecech. Ted jsem prave odmocila vsechny znamky, co se nam asi za rok naschromazdily a odpoledne je muzu zalozit :) Takze delam same nenarozne domaci prace :)
Ted je prave na Impulsu pisnicka Ladova zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí