Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienko , velká gratulace ke zdravýmu mimískovi i k chlapečkovi!!! Princezna může být ještě příště, ne??
![]()
Cinq
já chlapečka vážně moc chci, brečela bych i u holky, já to nedokážu vysvětlit, prostě mne to dostalo.
A vydržím to nevykecat, hlavní je manžel a ten to ví, už jsem našim i tchánům nahlásila, že je to stydlín a že to nevíme:-)) tak už se ptát nebudou
![]()
Helli …moc moc děkuji.
příště…človíčku to zkusím nadhodit doma, velkýho by štrejchlo ![]()
Matulienko ja to chapu
......tak to je dobre,ze jsi hned rekla,ze to je stydlin…aspon se ptat nebudou
ja uz se nemuzu taky dockat
![]()
Helli vsem vzdy poslu obrazek pro mimi a ty jsi tu dlouho nebyla,tak posilam pro ty tvoje dve mimiska ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/53.gif
Matulienko a to si ale musis ted davat pozor
abys nenakupovala moc veci v klucicich barvach a nemluvila porad jako,ze to je on …to ja bych se nejak podrekla
ja se znam az moc ![]()
Cinq
v tomhle máme výhodu, miminku říkáme pecička..je to tak až do porodu:-))
Matulienko to aby mu to pak nezustalo
i po porodu…ja rikala dcerce drobecek a jeste ted ji to obcas rikam ![]()
Holky koncim
jdu pro dcerku a kdyz nezacne prset zustanem venku
jeste vecer jsem juknu ![]()
Ahojky vsem
Hlasim se az po delsi dobe,zase se mi vratila asi chripka,je mi hrozne,boli me cele telo a nevim co si muzu vzit za leky,..namuzete mi nekdo poradit?
Tak ted si jdu precist co vse jste napsali
Matulienka
Ty lumpíku!!! To bylo hrozně napínavý
!!!
Přidávám se ke gratulantům, jsem moc ráda, že je vše v pořádku. Teď už bude jen dobře
, to je jasný!!!
Tamik
moc moc děkuji. už se cítím líp, teď už musí být jen dobře.
Kikina
no, paralen si můžeš vzít, jinak na bolesti v krku je šalvějový vývar kloktat, na kašel, odvar z cibule a do toho trošku majoranky, osladit medem, usnadní vykašlávání
No, jdu se taky rozloučit a zase večer nebo zítra. papa všem pupíkům:-))
Matulienka
take se pridavam ke gratulacim,je to krasne to videt ze?
no zavidim,u me to videt nebylo,nebo aspon se doktor nechtel podivat,tak jdu v utery znova,…
uy mas jmenicko?
holky nenapiseme do toho naseho graficku i predpokladana jmena,..a po porodu muzeme zkouknout jestli jsem u toho zustali?
Matulienka
diky moc za rada zkusim to,jak chutna ten odvar z cibule s medem?
mam uplne plny nos a trsti mi hlava a obcas kaslu a z toho me pak bopli brichio,tak se snazim ten kasel zadrzovat
Jééééé, Cing , to je krásný!!!! Moc moc děkuju, vlastně děkujeme - všichni tři!!!!! ![]()
Kikino , to je mi tě líto. Tady je každá rada drahá, viď? Jedině ležet, horký čaj s citrónem a ev. paralen. Nic jinýho nevím. ![]()
Matulienka
Brrrr, ty receptíky na kašel zní děsně! Ale asi pomáhají co? Je pravda, že ten čaj co o něm píšu Kikině taky chutná jak sádra, ale pomůže.
Kikina
Já vždy na kašel čaj od Dr. Popova - Islandský vánek (jen nevím, jestli se to může v těhu) a tymiánový krém od firmy Just (je trošku dražší, ale vždy mi pomůže). Vím, že by se bylinky neměly, ale nevím které a tohle mi vždy pomáhá!