Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
24.3.06 16:05

Matulienko , velká gratulace ke zdravýmu mimískovi i k chlapečkovi!!! Princezna může být ještě příště, ne?? :wink: :lol:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 16:08

Cinq
já chlapečka vážně moc chci, brečela bych i u holky, já to nedokážu vysvětlit, prostě mne to dostalo.
A vydržím to nevykecat, hlavní je manžel a ten to ví, už jsem našim i tchánům nahlásila, že je to stydlín a že to nevíme:-)) tak už se ptát nebudou :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 16:10

Helli …moc moc děkuji.
příště…človíčku to zkusím nadhodit doma, velkýho by štrejchlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 16:14

Matulienko ja to chapu :wink: ......tak to je dobre,ze jsi hned rekla,ze to je stydlin…aspon se ptat nebudou :lol: ja uz se nemuzu taky dockat :( :D

Helli vsem vzdy poslu obrazek pro mimi a ty jsi tu dlouho nebyla,tak posilam pro ty tvoje dve mimiska :wink:
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 16:16

Matulienko a to si ale musis ted davat pozor 8O abys nenakupovala moc veci v klucicich barvach a nemluvila porad jako,ze to je on …to ja bych se nejak podrekla :oops: :D ja se znam az moc :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 16:19

Cinq
v tomhle máme výhodu, miminku říkáme pecička..je to tak až do porodu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 16:23

Matulienko to aby mu to pak nezustalo :lol: i po porodu…ja rikala dcerce drobecek a jeste ted ji to obcas rikam :D

Holky koncim 8O jdu pro dcerku a kdyz nezacne prset zustanem venku :D jeste vecer jsem juknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.3.06 16:24

Ahojky vsem

Hlasim se az po delsi dobe,zase se mi vratila asi chripka,je mi hrozne,boli me cele telo a nevim co si muzu vzit za leky,..namuzete mi nekdo poradit?

Tak ted si jdu precist co vse jste napsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.3.06 16:25

Matulienka
Ty lumpíku!!! To bylo hrozně napínavý :P !!!

Přidávám se ke gratulantům, jsem moc ráda, že je vše v pořádku. Teď už bude jen dobře :wink: , to je jasný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 16:29

Tamik
moc moc děkuji. už se cítím líp, teď už musí být jen dobře.

Kikina
no, paralen si můžeš vzít, jinak na bolesti v krku je šalvějový vývar kloktat, na kašel, odvar z cibule a do toho trošku majoranky, osladit medem, usnadní vykašlávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 16:30

No, jdu se taky rozloučit a zase večer nebo zítra. papa všem pupíkům:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.3.06 16:30

Matulienka

take se pridavam ke gratulacim,je to krasne to videt ze?

no zavidim,u me to videt nebylo,nebo aspon se doktor nechtel podivat,tak jdu v utery znova,…

uy mas jmenicko?

holky nenapiseme do toho naseho graficku i predpokladana jmena,..a po porodu muzeme zkouknout jestli jsem u toho zustali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.3.06 16:32

Matulienka

diky moc za rada zkusim to,jak chutna ten odvar z cibule s medem?

mam uplne plny nos a trsti mi hlava a obcas kaslu a z toho me pak bopli brichio,tak se snazim ten kasel zadrzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
24.3.06 16:32

Jééééé, Cing , to je krásný!!!! Moc moc děkuju, vlastně děkujeme - všichni tři!!!!! :lol:

Kikino , to je mi tě líto. Tady je každá rada drahá, viď? Jedině ležet, horký čaj s citrónem a ev. paralen. Nic jinýho nevím. :(

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.3.06 16:33

Matulienka
Brrrr, ty receptíky na kašel zní děsně! Ale asi pomáhají co? Je pravda, že ten čaj co o něm píšu Kikině taky chutná jak sádra, ale pomůže.

Kikina
Já vždy na kašel čaj od Dr. Popova - Islandský vánek (jen nevím, jestli se to může v těhu) a tymiánový krém od firmy Just (je trošku dražší, ale vždy mi pomůže). Vím, že by se bylinky neměly, ale nevím které a tohle mi vždy pomáhá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí