Poradna duly
Jana Čurdová
Cinq
jen buď pěkně zvědavá, alespoň an to nejsem sama
![]()
Já si tady čas posunuju snad i očima:-))
Je super, že se tu teď tak hezky plká, protože to rychleji uteče ![]()
Janey , to bohužel nevím a už se ti nestihnu podívat, protože doma nemám net. Nebo mi napiš do SZ číslo na mobil, já jezdím okolo, tak se tam mrknu a písni ti SMSku.
monikab Jů, to jsi zlatíčko, tak já píšu SZ, doufám, že to zvládnu
![]()
Janey neni za co
ale taky to je tim,jak ty jsi byla aktivni,me mamka rikala,ze kam me polozila tam me nasla
a pritel je to same,kam ho polozili tam ho nasli.....tak to by bylo dobre taky ![]()
Matulienko vsak ti to uz utika
uz jenom chvilinku.....za to ja musim cekat az do ctvrtka a aby toho nebylo malo,tak tam jdu az odpoledne v 15.30
oni se zblaznili
nechapou moje tehu pocity ![]()
Cinq
jejda, tak to ti to čekání vůbec nezávidím. A tak pozdě odpoledne? Ti jsou ale hnusní, co?
Cinq No jo, na to se budu muset našich zeptat, ale jak se znám, tak jsem řádila jak černá ruka ![]()
Matulienko je videt,ze jsi opravdu v tehu.....chapes me pocity
to ta sestra;ktera me objednavala nechapala,protoze ona neni v tehu
a jeste mi rikala,ze mam stesti,ze to neni az vecer
oni jsou tam totiz 2× v tydnu do 21.00hodin
no to bych ji uplne podekovala.....a vis co?Jak jsem si ojednavala ty zavinovacky a jednu deku
tak pristi tyden to budu mit doma
sestrenka mi to poslala postou,at si to pry uziju
no ta je hodna
ale ta cena za postovne asi bude velka
to ji pak prispeju na studia neco ![]()
Janey a taky pritele se zeptej
treba on byl svatousek a tim se to muze vyrovnat ![]()
No tak holky, jak tak koukám, tak jsem z vás na tom nejhůř, budu čekat nejdýl
(mám termín posledniho srpna, nebo 1.září). Už aby bylo alespoň léto, příjde mi, že to vůbec neutíká. Nejradši bych, aby prďolka byl už na světě:-)
Hezké dopoledne!
Polin - gratuluji k holčičce.
Moje kamarádka je docela velký spáč a její holčička už od narození nic moc nespí - od 6 měsíců je šťastná, když jí usne přes den na třičtvrtě hodiny. Ale třeba je to výjimka, která potvrzuje pravidlo.
Já jsem se tedy dneska mizerně vyspala - pořád jsem se v noci budila a 6,30 jsem vzhůru úplně. Už mám vyzkoušené, že když jdu spát do 22h, tak spím dobře celou noc (budím se jen na čůrací pauzy), ale když ponocujeme - jako včera - tak to spaní za nic nestojí.
Včera se mi zamotala hlava v obchodě, asi teplo a vydýchaný vzduch - stává se vám to taky? Neměla jsem dosud žádné potíže, tak že bych začala s tím teď?
Cinq Nooo, tak můj manžucha a svatoušek to má od sebe hooooodně daleko
Ale třeba byl jako mimčo jinej ![]()
Eriza Mě se taky občas zamotá hlava a to jak ve vydýchané místnosti, tak třeba když rychle vstanu. Naštěstí jsem sebou ještě nesekla, ale občas mám na mále ![]()
Já se pravidelně budím tak kolem 2. a 5. hodiny, honem na WC a šup zpátky do pelíšku. ![]()
Cinq .
oni někteří zdravotníci jsou fakt jiní
Posuzuju to z hlediska svého, jelikož jsem jedním z nich ![]()
Jé, tak ty už se budeš muckat s dečkou a spol? To je dobře, přesně to teď potřebujeme.
Já chci taky dnes něco koupit, tento měsíc jsem si vyděla baňkováním 1500 a tak koupím něco miminku, něco malýmu a taky velkýmu.
Už vidím jeho nadšení, až ho budu vláčet po obchodech, ale třeba se budu divit.
Erizo , mě bylo tak mdlo v sobotu, že jsem při vaření musela sedět na židli. Moc pohodlné to nebylo, ale manžel mi pomohl, vydrhnul brambory na uvaření ve šlupce.