Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
24.3.06 09:31

Cinq Díky za útěchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:32

Cinq
jen buď pěkně zvědavá, alespoň an to nejsem sama :lol: :lol:
Já si tady čas posunuju snad i očima:-))
Je super, že se tu teď tak hezky plká, protože to rychleji uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.3.06 09:33

Janey , to bohužel nevím a už se ti nestihnu podívat, protože doma nemám net. Nebo mi napiš do SZ číslo na mobil, já jezdím okolo, tak se tam mrknu a písni ti SMSku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 09:35

monikab Jů, to jsi zlatíčko, tak já píšu SZ, doufám, že to zvládnu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:37

Janey neni za co :lol: ale taky to je tim,jak ty jsi byla aktivni,me mamka rikala,ze kam me polozila tam me nasla 8O a pritel je to same,kam ho polozili tam ho nasli.....tak to by bylo dobre taky :twisted:

Matulienko vsak ti to uz utika :lol: uz jenom chvilinku.....za to ja musim cekat az do ctvrtka a aby toho nebylo malo,tak tam jdu az odpoledne v 15.30 8O oni se zblaznili :evil: nechapou moje tehu pocity :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:39

Cinq
jejda, tak to ti to čekání vůbec nezávidím. A tak pozdě odpoledne? Ti jsou ale hnusní, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 09:42

Cinq No jo, na to se budu muset našich zeptat, ale jak se znám, tak jsem řádila jak černá ruka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:44

Matulienko je videt,ze jsi opravdu v tehu.....chapes me pocity :lol: to ta sestra;ktera me objednavala nechapala,protoze ona neni v tehu :? a jeste mi rikala,ze mam stesti,ze to neni az vecer 8O oni jsou tam totiz 2× v tydnu do 21.00hodin 8O no to bych ji uplne podekovala.....a vis co?Jak jsem si ojednavala ty zavinovacky a jednu deku :D :D tak pristi tyden to budu mit doma 8O :D sestrenka mi to poslala postou,at si to pry uziju :D no ta je hodna 8O ale ta cena za postovne asi bude velka 8O to ji pak prispeju na studia neco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:46

Janey a taky pritele se zeptej :lol: treba on byl svatousek a tim se to muze vyrovnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 09:49

No tak holky, jak tak koukám, tak jsem z vás na tom nejhůř, budu čekat nejdýl :( (mám termín posledniho srpna, nebo 1.září). Už aby bylo alespoň léto, příjde mi, že to vůbec neutíká. Nejradši bych, aby prďolka byl už na světě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.3.06 09:52

Hezké dopoledne!

Polin - gratuluji k holčičce.

Moje kamarádka je docela velký spáč a její holčička už od narození nic moc nespí - od 6 měsíců je šťastná, když jí usne přes den na třičtvrtě hodiny. Ale třeba je to výjimka, která potvrzuje pravidlo.

Já jsem se tedy dneska mizerně vyspala - pořád jsem se v noci budila a 6,30 jsem vzhůru úplně. Už mám vyzkoušené, že když jdu spát do 22h, tak spím dobře celou noc (budím se jen na čůrací pauzy), ale když ponocujeme - jako včera - tak to spaní za nic nestojí.

Včera se mi zamotala hlava v obchodě, asi teplo a vydýchaný vzduch - stává se vám to taky? Neměla jsem dosud žádné potíže, tak že bych začala s tím teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 09:56

Cinq Nooo, tak můj manžucha a svatoušek to má od sebe hooooodně daleko :twisted: :lol: Ale třeba byl jako mimčo jinej :lol:
Eriza Mě se taky občas zamotá hlava a to jak ve vydýchané místnosti, tak třeba když rychle vstanu. Naštěstí jsem sebou ještě nesekla, ale občas mám na mále :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.3.06 10:00

Já se pravidelně budím tak kolem 2. a 5. hodiny, honem na WC a šup zpátky do pelíšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 10:00

Cinq .
oni někteří zdravotníci jsou fakt jiní :lol: Posuzuju to z hlediska svého, jelikož jsem jedním z nich :lol:
Jé, tak ty už se budeš muckat s dečkou a spol? To je dobře, přesně to teď potřebujeme.
Já chci taky dnes něco koupit, tento měsíc jsem si vyděla baňkováním 1500 a tak koupím něco miminku, něco malýmu a taky velkýmu.
Už vidím jeho nadšení, až ho budu vláčet po obchodech, ale třeba se budu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
24.3.06 10:02

Erizo , mě bylo tak mdlo v sobotu, že jsem při vaření musela sedět na židli. Moc pohodlné to nebylo, ale manžel mi pomohl, vydrhnul brambory na uvaření ve šlupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí