Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
23.3.06 15:31

Kklarka - musis mit nekde na netu album, kam si obrazky vlozis. Ja mam na Photobucket.com, kde se ti automaticky generuji i kody ke kazdemu obrazku. Je to zdarma. Uploadujes si tam sve obrazky/fotky a potom uz si proste vyberes obrazek, ktery chces vlozit, a okopiruje do zpravy img kod. To je vsechno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 15:32

kacenko78
no vidíš, u mne další kontrola 26.4. a zítra se rozhodnu, jestli bude překvápko…ale asi ano, já bych nevydržela to nevykecat :oops: :lol:
Kklárko ,
vůbec nic si z toho nedělěj, občas se to prostě nazadaří hned. A alespoň bylo veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 15:36

Jé a zrovinka mi volala jedna paní, že ji moc bolí záda a jestli jsem schopná ji ještě nabaňkovat :lol: Hm, tak to mne nezná, to já budu i s pořádným pupíkem:-))
Takže za hodinku si zařádím s energiemi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 15:40

Kklarko tak to je pro tebe,ze uz mas ten metrik :D
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/33.gif gratuluji :D

Matulienko koukam,ze ty jsi porad plna enrgie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 15:44

Cinq ,hm, já to jinak neumím, se nedivím, po kom je malej takovej divoch. :lol:
Víš, ale ono je to vážně super, jsou lidi, co mne utahají a druzí, co mi dodají sílu. Kolikrát jen přejedu rukou nad nimi a cítím horko, že mne pálí ruce:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 15:46

Matulienko , neměla bys raději ležet a hýčkat si mimíska, než nějaký paní baňkovat záda??? Ale ty jsi asi moc velký hodňousek,co? :wink:

Kačko , já jdu na kontrolu 27.3. Nevím jestli má cenu to tam psát, když už je to v pondělí. Jak se ti bude chtít. Ještě jsem se chtěla zeptat, dnes se mi ta tabulka objevila bez políček, která jsou prázdná. Nevím jak to vysvětlit. Prostě kde není vyplněná tabulka, není ta tabulka ani zobrazená, jen čistá plocha. Tak nevím, jestli mi blbne počátač, nebo jsi to tak schválně upravila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 15:49

Monikab ja to tak mam taky s tou tabulkou 8O myslela jsem,ze to je moje chyba(teda pocitace :wink:

Matulienko tak to ja bych ti dala jenom tu negativni silu 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 15:52

Cinq , dnes jsem si v tabulce všimla, že jsme měli svatbu na narozky tvojí Denisky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 15:53

CINQ
děkuji také za velikou grafickou květinu - pugét.. .skvělé.

Sonule

no tak podle tvého popisu na to dneska nemám … smích, fakt… smích to by jsem asi opravdu zešílela, na to je dneska Klárka slabý hráč, aby zvládnul potakových orgiích s metříkem ještě svoje vlastní album s obrázky apod… děkuji, okopíruji si tvůj popis a pak zkusím…

Kacenko 78 zanes mě to tabulky, nebo to mám nějak udělat sama, ale ta tabulka s odkazem nejde jen tak doplňovat a ukazuje se nějak rozházene bez čar apod… ? ? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.3.06 15:54

Ahoj holciny, zase se po nejake dobe hlasim.

Vitam Kklarku a gratuluji ke krasnemu metriku.
Matulienko jsem rada, ze ti je jiz lip a mas energii i na bankovani. Ale nemala by jsi radeji odpocivat :wink:
Jinak gratuluji vsem, co meli uspesne vysledky a Danielcet preji, at je to priste jiz v poradku a at ji doktori jiz priste zbytecne nestrasi !

U mne je jinak vse v pohode. Dneska si jdeme se skoro manzou prohlidnout prvni porodnici. Mame tady ve meste 3 a jeste nevim, do jake jit… ale jiz to chceme do 14 dnu rozhodnou, abych se mohla prihlasit na predporodni dviceni a kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 15:56

MonikoB ,
ale já ho hýčkám, tu paní mám za půl hodinky hotovou, jí bude dobře a nám s pecičkou taky. Je to super paní a těším se na ni.

Cinq ,kdepak od tebe a něco negativního......víš, tohle vycítím na dálku, z tebe nejde nic negativního. Jo a mimochodem..nejde o to, jakou mi chceš dát..já si vezmu sama tu, kterou potřebuju:-)) Asi to zní divně, já na to nikdy moc nevěřila, ale co masíruju, je to jiné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 15:58

Holky, dnes už jdu domů, cítím se úplně vyřízená. Papa, opatrujte se. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 16:00

IvcoM ,
vážně je mi líp a nedokážu prostě ležet a odpočívat. :oops:
A navíc té paní moc pomůžu a já neumím říct trp si dál. Už jen ten pocit, když vstane a řekne, že je jí tak krásně volně, pak ti druhý den zavolá, že je jako znovuzrozená…to ti mi udělá hezký celý den:-))
Hm, ještě jdu nachystat čajík a svíčky, aby tu bylo kráááásně a útulno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 16:00

Monikab tak to jsme meli stesti ve stejny den :lol: ja dcerku a ty svadbu :wink:

Kklarko do te tabulky muze pridavat jenom Kacatko78,to je jenom aby jsi se mohla mrknout,jak je kdo stary(mlady :?: nebo kdy bude rodit atd…

Matulienko ja bych ti rozhodne nechtela dat neco negativniho 8O :D ja jenom,ze se citim vetsinou negativni :D uvnitr…ty jses tak hodna,ze jsi zaslouzis jenom pozitivni veci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 16:02

CINQ

koukám, podle tabulky, že más už malou - malého ?
A pokud se můžu zeptat tak podle veku to bylo hodně brzy ne?
a ještě Francie, tedy ty máš zajímavý osud, ..... ? Můžeš napsat trochu víc, o sobě?
Pokud je to ode mne troufalá otázka předem se omlouvám a jako že nic nezaznělo… jo?

Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital