Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
24.3.06 09:09

Tak, doprohlídla jsem fotečky, bříška se nám krásně klubou.

Já mám dnes sraz s kámoškama, které budou mít digifoťáky, tak se nechám blejsknout a v úterý sem dám fotečku(v pondělí mám lítání po doktorech). Manžel mi říká, jak mám ten sraz, neukazuj jim bříško, jen si vyhrň mikinu, to bříško je jen naše. :)

Jinak, myslím, že jsem přibrala max. tak 2-3 kila, ale k Dr. jdu až v pondělí a už měsíc jsem se nevážila. A změřit si míry mě napadlo teď v pondělí a to jsem měla přes břicho 92cm a přes zadek 95cm (manžel prohlásil, že je to nějak moc, tak jsem mu řekla, že modelky mají 90cm a já nejsem modelka a ještě ke všemu v pátém měsíci :) , tak co by chtěl) a přes prsa si nepamatuju, ale to bude slabota. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 09:11

Děkuji za přivítání.
Jééé je, to je krásná nadílka. Gratuluji k holčičce. Nejsem moc, tedy vlastně vůbec, zkušená, čekáme s manžílkem první miminko a moc se na něj těšíme, ale už jsem hróózně moc zvědavá, co to bude. Taky bych chtěla holčičku, tak snad to vyjde. Holky, řekně te mi ve kterém týdnu už by to mohlo být vidět, sím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:15

Matulienko a to my kazdy rika,ze druhy tehu se neda prozivat stejne jako to prvni,ze to uz neni ono 8O pritom to ja citim jako kdyby to bylo poprve(taky to bude jako poprve,prece jenom 7let pauza 8O :twisted:
A moje dcerka je stejna,pochovat,povozit atd…ale prebalit ne,to smrdi 8O no jo,trosku ji ten nosanek leze nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 09:18

Ahoj všem ! !
Prvně Danielko - moc na Tebe myslím a včera, jak jsem byla v té euforii, tak mi to přišlo strašně líto, že některá se musí trápit. Ale Hned jsem si vzpomněla, že první screening i tripple testy jsi měla bezvadné, tak dle mého laického názoru o vývojovou vadu nepůjde, to už by se přece muselo ukázat. Moc držím palce a hlavně neplakej, určitě to dobře dopadne.
No, my a včerejší ultrazvuk. Takže to, co má být dvakrát máme dvakrát a co má být jednou, máme jednou. Miminko máme nahrané na kazetě, ručičku mělo za hlavou, takže na závěr to vypadá, jako by nám mávalo. Srdíčko je v pořádku, pan Dr. našel i žaludek, ledviny, játra, močový měchýř. Nebudu dlouho napínat, je to… je to… je to… HOLČIČKA ! ! 

Já jsem šťastná jako blecha, manžel sice už jednu dceru má, ale nic nenamítal. Tak já bych chtěla, aby to byla Michaela, po manželovi. On by zase chtěl Kláru. Ta se mi také líbí, ale má svátek 12.8. a navíc máme v příjmení R, takže kdyby náhodou ráčkovala, tak by si dost užila. Tak jsem se neudržela a koupila růžové dupačky.
Saary - díky za info z veletrhu. Chystáme se v sobotu a to hlavně kvůli kočárku. Nevzpomeneš si, jestli tam měli Inglesinu ? ? Jinak se těším na strážnický obchod, nějakou zavinovačku bych taky uživila. Díky.
Matulienko - moc držím palečky a jsem ráda, že vím, že je to holčička. Doteď jsem na ní mluvila jako na kluka, navíc jsem měla tendenci dívat se po modrých věcech. A teď mám radost, že budu mít červený kočárek. Tak třeba Tě tady tím taky trošku nahlodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 09:20

Děvčátka omlouvám se, nechápu, co jsem zmáčkla. Jak jezdím myší, tak asi plevý i pravý najednou a ten můj příspěvek tam vyskočil znovu, takže pardon.
Moc děkuji za přání a zvláště Cinq za krásný obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 09:22

Matulienko nééééé, to mi neříkej, jestli bude spát takhle, jak spím teď já, tak to moc dlouho nepřežiju :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:23

Květulík , asi nejlépe vidět je to v období od 19 týdne.
Cinq …mají to dobře promyšlené ti naši cipísci, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765

Polin to je v pohode.....me se to stava taky :lol: proste to tam obcas naskoci......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322

Janey , v té Bille jsem koupila kalhoty já. Je to přímo v budově Billy, v té zadní části, kde jsou jen obchůdky. Je tam velká autodráha a za ní je obchod s mimi a těhu věcma. Doufám, že budeš mít více štěstí, včera tu některá holčina psala(omlouvám se, zapomněla jsem kdo to byl :oops: ), že nic nekoupila, že jí bylo všechno velké. Je pravda, že ty těhu věci dělají nějaké veliké, já mám 173cm/64kg(normálně) a vel.38 a těhu kalhoty mi byly i vel.36, ale radši jsem si vzala ty větší, přece jen nevím jak nakonec přiberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 09:24

Květulíku - vítám Tě mezi námi. No, mě Dr. řekl, že to půjde poznat, až na tom velkém UTZ, a to bylo včera a byla jsem 20+0. Ale myslím, že některá děvčata to už věděla dříve. Určitě záleží na kvalitě UTZ.
Jo, když jsem u toho, víte co mi včera Dr. řekl ? Že mám špatně transparentní břišní stěnu, jako, že přes moje břicho je mimčo špatně vidět. Tak jsem se ho ptala, jestli je to tím špekem. Tak se smál a říkal, že ne, že to záleží, jaká je tkáň. No, to mě fakt pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463

Teda holky, vy jste se pěkně rozepsaly po ránu, to asi to sluníčko na všechny krásně působí. 8)
Polin - Ingelsina na veletrhu měla stánek a jméno Klárka máme pro holčičku taky vybrané. Hrozně se nám líbí, jenom má svátek 12.8., tak to bude mít kousek od narozenin, ale snad se nebude na nás zlobit. A gratuluji k holčičce.
Holky já vám hrozně závidím, že víte, co to bude, protože ten náš raubíř nás hrozně napíná.
papa saary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058

Janey
taky jsem z toho mírně rozhozená, ale třeba je to jen pověra:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 09:26

Saary - děkuji, už se těším, jak si omrknu nějaký červeňoučký, to je totiž moje nejmilovanější barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 09:27

monikab Mockrát děkuju a ještě se zeptám, nevíš jestli mají otevřeno i v neděli? Jestli ne, tak tam budu muset až pondělí :? No já má taky velikost 38 a zatím všude kde jsem byla měli oblečení obrovské, tak třeba tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:29

Matulienko a Janey tuhle poveru znam taky :lol: tak jestli to je pravda,tak to je super :D protoze vetsinu tehu jsem zatim prospala :oops: :D ale jestli jsi vzpominam dobre 8O s dcerkou jsem v tehu byla aktivni(a to dost) a spala krasne(mozna jsem ji prave utahala v tom tehu :D

Matulienko vis,ze uz se nemuzu dockat,az prijdes z UTZ?Jsem tak zvedava,jestli si to nechate rict nebo ne :oops: 8O :D delam jak kdybych tam mela jit ja 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí