Poradna duly
Jana Čurdová
Janey to prijde
jelikoz to je tvoje prvni,tak to muze prijit az po 20tt…ale to se dockas
…a jestli uz neco citis,jako bublinky nebo plovouci rybicku,tak to prijde uz brzo ![]()
No, nejdriv jsem mela termin 5.8. a ted mi gynekolog napsal podle hlavicky 22.7. a podle stehenni kosti to odpovida 27.7. takze z toho vyplyva, ze Filipek ma velkou hlavu a bude to radost rodit ![]()
Doktor mi rikal, ze ten termin je jen orientaci a stejne muzu porodit kdykoliv, dokonce jedna kamoska rikala, ze pro doktory mesic tam, nebo sem nic neznamena ![]()
Akorat by me zajimalo, podle ktereho terminu budu mit nastup na materskou.
Cinq To doufám, ale to víš, jsem nedočkavka
![]()
Jo holky, tak já se s vámi pro dnešek loučím. Jdu se objednat na velký ultrazvuk a přihlásit do porodnice.
Mějte se krásně a užijte si víkend ![]()
Přeju všem sluníčkové poledne!
Nestíhám ani číst ani psát - jste strašní rychlíci. Pokouším se doma o úklid, takže počítač nezapínám, aby mě to nelákalo.
Všem co mají nějaké potíže přeju, ať brzy zmizí a už je jim jen a jen dobře
a všem co mají výsledky z testíků a vyšetření gratuluji k dobrým výsledkům.
Tak a teď jdu zase makat ![]()
Helli: držím palečky a budu na vás moc myslet!!!!!
já jsem se až tak dlouho nerozhodovala… protože než se 20 týdnů nervovat, esli je všechno OK a co když ne… prostě jsme se s manžou domluvili že to chceme vědět
Yoursun ja jsem cetla,ze miminka v brisku tu hlavinku maji vzdy trosku vetsi
a s tema terminama bych si hlavu taky nedelala,protoze kdyz se ti mimi narodi treba mesic pred terminem,ale ma normalni miru a vahu,tak stejne uz ti napisou nedonosene,coz mi prijde hloupe,kdyz je zcela normalni a jenom doktor treba neodhadl termin porodu ![]()
U dcerky jsem mela prvni termin 9cervna a narodila se az 17cervna,byla malinka a hubenour(normalne by rekli nedonosena podle vahy ) a oni napsali,prenasena(proste je to nejak z miry nevyvede,ze to oni nemuseli dobre odhadnout ![]()
Ahoj holky,
tak si Vás každý den čtu, protože mám termín také v srpnu, ale nikdy jsem nenapsala.
Mám termín 5.8.2006 nebo 12.8.2006. Jsem ve dvacátém týdnu. Všechny testy jsou v pořádku. UTZ také.
Chtěla jsem se zeptat, kolik jste doposud přibrali.
Toto těhu je mé druhé - dceři jsou 2 roky a 2 měsíce a přibírala jsem tehdy hrozně rychle. Teď je to méně.
pa
![]()
Cinq : myslim, zes to odhadla, doktori se nesmi brat az tak vazne, proste porodim, az porodim, hlavne at je mimco v poradku ![]()
Verulinka : ja uz deset kilo
![]()
Yoursun vis,ze jsi me potesila
nechtela jsem to psat,ale ja mam 11kg navic
ale co…hlavne,ze se citime fajn
aspon ja ![]()
Cinq : jenze ty jsi tak hezky tehotna
(podle te fotky v galerii) mas jen brisko a zbytek ti zustal stihly, ja tloustnu vsude a pripadam si takova cela zavodnena a otekla
ale stejne se citim fajn
jestli to nebude tim, ze jsem tak stastna, ze jsem tehotna
a vubec, po porodu vsechno zhubnu ![]()
Hezky den, tak se dneska zase hlasim.
No ja jsem pribrala jiz taky skoro 10 kg, hlavne mamce to prijde nejak moc a porad mne nuti abych min jedla. Ale to by mel i mimisek hlad, ja mu radsi dopreju ![]()
Gratuluji k novym uspechum z testu a Danielce preji, aby vse dopadlo uplne v poradku.
Ted si jeste prectu, co jste napsali drive nez na posledni strance…
No holky, to já ještě nepřibrala. Nejdřív jsem 2 kg ubrala a teď jsem pořád téměř na váze jako na začátku. Ale přesně nevím, na kontrolu jdu až 5.4., kde má sestřička o trochu méně vážící váhu. Takže myslím, že jsem ještě tak kilo nebo půl pod. Ale pupek už mám velký. Taky jsem nebyla žádná štíhlotina - spíše naopak ![]()
No a co se týče těch pohybů. Z bublinek to pomalu přejde ve „škrábání“. bublinky už cítím tak tři týdny. Jen jsem nevěděla, co to je.
Hlavně už se těším, až to bude cítit i přítel. Už se na to moc těšíme.
Yoursun dulezite je jak se citime
a po porodu to pujde rychle dolu
aspon u prvni kdyz jsem sla z nemocnice po porodu domu,tak 9kg bylo uz dole
a zbytek uz jsem mela do pul roku dole taky
(mela jsem navic 18-20kg) ja myslim,ze kdyz neco chces tak to jde ![]()
IvcaM ja to rikam porad…prece neosidim moje mimi o to uzasne jidlo,jenom proto,ze mamtrosku kilicek navic ![]()
A proste stihle az hubene holky pribiraji rychleji a vic nez ty normalni az plnostihle (nechci tim nikoho urazit
![]()
Ahojky, vy teda píšete jak draci!!!
S tím přibíráním, to je nějaký divný. Já jsem celkový objem dost zvětšila
, ale na kila je to „jen“ asi 6. Teď už totiž taky jím jako člověk
, ze začátku to byla klasická bodová dieta! I když to si asi jen myslím, že jím jako člověk, přítel to vidí jinak… No ale už to není obžérství.
A spánek? Mohla bych spát pořád a kdekoliv, ale to i před těhu, takže žádná změna. Jen se častěji v noci budím. No častěji, každou noc, mezi 2 a 5 ráno, vždy na záchod a pak zase spííím až do rána. Spíš do dopoledne
. Kdyby byl mimísek takový spáč jako já, ani bych o něm nevěděla!
Pro aktualizaci seznamu: UTZ 29. 3., výsledky amnio: cca kolem 5. 4.
Tak já jsem 3kg „vyzvracela“ a teď mám 2 zpátky… takže jsem pořád mínus kilo
… což jsem ráda, protože jsem celkem „prostorově výrazná“, takže nabrat nad 12 kg neprojdu dveřma
(ale nijak to neřeším, jím co si mimi žádá
- to je super argument, teď třeba pro jahodovou milku
)