Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
24.3.06 12:46

Janey to prijde :wink: jelikoz to je tvoje prvni,tak to muze prijit az po 20tt…ale to se dockas :wink: …a jestli uz neco citis,jako bublinky nebo plovouci rybicku,tak to prijde uz brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 12:48

No, nejdriv jsem mela termin 5.8. a ted mi gynekolog napsal podle hlavicky 22.7. a podle stehenni kosti to odpovida 27.7. takze z toho vyplyva, ze Filipek ma velkou hlavu a bude to radost rodit :lol:
Doktor mi rikal, ze ten termin je jen orientaci a stejne muzu porodit kdykoliv, dokonce jedna kamoska rikala, ze pro doktory mesic tam, nebo sem nic neznamena 8O
Akorat by me zajimalo, podle ktereho terminu budu mit nastup na materskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 12:50

Cinq To doufám, ale to víš, jsem nedočkavka :oops: :lol:
Jo holky, tak já se s vámi pro dnešek loučím. Jdu se objednat na velký ultrazvuk a přihlásit do porodnice.
Mějte se krásně a užijte si víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.3.06 12:53

Přeju všem sluníčkové poledne!

Nestíhám ani číst ani psát - jste strašní rychlíci. Pokouším se doma o úklid, takže počítač nezapínám, aby mě to nelákalo.

Všem co mají nějaké potíže přeju, ať brzy zmizí a už je jim jen a jen dobře
a všem co mají výsledky z testíků a vyšetření gratuluji k dobrým výsledkům.
Tak a teď jdu zase makat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.3.06 12:53

Helli: držím palečky a budu na vás moc myslet!!!!!

já jsem se až tak dlouho nerozhodovala… protože než se 20 týdnů nervovat, esli je všechno OK a co když ne… prostě jsme se s manžou domluvili že to chceme vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 12:56

Yoursun ja jsem cetla,ze miminka v brisku tu hlavinku maji vzdy trosku vetsi 8O :D a s tema terminama bych si hlavu taky nedelala,protoze kdyz se ti mimi narodi treba mesic pred terminem,ale ma normalni miru a vahu,tak stejne uz ti napisou nedonosene,coz mi prijde hloupe,kdyz je zcela normalni a jenom doktor treba neodhadl termin porodu :wink:
U dcerky jsem mela prvni termin 9cervna a narodila se az 17cervna,byla malinka a hubenour(normalne by rekli nedonosena podle vahy ) a oni napsali,prenasena(proste je to nejak z miry nevyvede,ze to oni nemuseli dobre odhadnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 13:00

Srpen 2006

Ahoj holky,
tak si Vás každý den čtu, protože mám termín také v srpnu, ale nikdy jsem nenapsala.
Mám termín 5.8.2006 nebo 12.8.2006. Jsem ve dvacátém týdnu. Všechny testy jsou v pořádku. UTZ také.
Chtěla jsem se zeptat, kolik jste doposud přibrali.
Toto těhu je mé druhé - dceři jsou 2 roky a 2 měsíce a přibírala jsem tehdy hrozně rychle. Teď je to méně.
pa :) :)

• Citovat
  • Upravit
304
24.3.06 13:10

Cinq : myslim, zes to odhadla, doktori se nesmi brat az tak vazne, proste porodim, az porodim, hlavne at je mimco v poradku :wink:
Verulinka : ja uz deset kilo :oops: :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 13:15

Yoursun vis,ze jsi me potesila :D nechtela jsem to psat,ale ja mam 11kg navic :oops: 8O :D ale co…hlavne,ze se citime fajn :lol: aspon ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 13:22

Cinq : jenze ty jsi tak hezky tehotna :D (podle te fotky v galerii) mas jen brisko a zbytek ti zustal stihly, ja tloustnu vsude a pripadam si takova cela zavodnena a otekla :D ale stejne se citim fajn :D :wink: jestli to nebude tim, ze jsem tak stastna, ze jsem tehotna
a vubec, po porodu vsechno zhubnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.3.06 13:25

Hezky den, tak se dneska zase hlasim.
No ja jsem pribrala jiz taky skoro 10 kg, hlavne mamce to prijde nejak moc a porad mne nuti abych min jedla. Ale to by mel i mimisek hlad, ja mu radsi dopreju :wink:

Gratuluji k novym uspechum z testu a Danielce preji, aby vse dopadlo uplne v poradku.

Ted si jeste prectu, co jste napsali drive nez na posledni strance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.3.06 13:33

No holky, to já ještě nepřibrala. Nejdřív jsem 2 kg ubrala a teď jsem pořád téměř na váze jako na začátku. Ale přesně nevím, na kontrolu jdu až 5.4., kde má sestřička o trochu méně vážící váhu. Takže myslím, že jsem ještě tak kilo nebo půl pod. Ale pupek už mám velký. Taky jsem nebyla žádná štíhlotina - spíše naopak :-)
No a co se týče těch pohybů. Z bublinek to pomalu přejde ve „škrábání“. bublinky už cítím tak tři týdny. Jen jsem nevěděla, co to je.
Hlavně už se těším, až to bude cítit i přítel. Už se na to moc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 13:40

Yoursun dulezite je jak se citime :wink: a po porodu to pujde rychle dolu :D aspon u prvni kdyz jsem sla z nemocnice po porodu domu,tak 9kg bylo uz dole :lol: a zbytek uz jsem mela do pul roku dole taky :lol: (mela jsem navic 18-20kg) ja myslim,ze kdyz neco chces tak to jde :wink:

IvcaM ja to rikam porad…prece neosidim moje mimi o to uzasne jidlo,jenom proto,ze mamtrosku kilicek navic :lol:

A proste stihle az hubene holky pribiraji rychleji a vic nez ty normalni az plnostihle (nechci tim nikoho urazit 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.3.06 14:07

Ahojky, vy teda píšete jak draci!!!

S tím přibíráním, to je nějaký divný. Já jsem celkový objem dost zvětšila :roll: , ale na kila je to „jen“ asi 6. Teď už totiž taky jím jako člověk :lol: , ze začátku to byla klasická bodová dieta! I když to si asi jen myslím, že jím jako člověk, přítel to vidí jinak… No ale už to není obžérství.

A spánek? Mohla bych spát pořád a kdekoliv, ale to i před těhu, takže žádná změna. Jen se častěji v noci budím. No častěji, každou noc, mezi 2 a 5 ráno, vždy na záchod a pak zase spííím až do rána. Spíš do dopoledne :wink: . Kdyby byl mimísek takový spáč jako já, ani bych o něm nevěděla!

Pro aktualizaci seznamu: UTZ 29. 3., výsledky amnio: cca kolem 5. 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.3.06 14:13

Tak já jsem 3kg „vyzvracela“ a teď mám 2 zpátky… takže jsem pořád mínus kilo :lol:… což jsem ráda, protože jsem celkem „prostorově výrazná“, takže nabrat nad 12 kg neprojdu dveřma :lol: :lol: (ale nijak to neřeším, jím co si mimi žádá :lol: - to je super argument, teď třeba pro jahodovou milku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí