Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
24.3.06 08:50

kvetulik2 : Ahoj, jestli mas potiz s metrikem, tak na ten je odbornice Cinq :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 08:54

Ahojky všicí,
tak ještě jednou, zkouším můj metřík, doufám, že už úspěšně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 08:54

Monikab tak to je taky dobry :D
Ted me tak napadlo,ze my to mame v osudu 8O protoze babicka mela tatu v 16letech,moje mamka me mela v 17letech a ja dcerku mesic po 18ti,to znamena,ze dcerka by mela mit prvni dite v 19ti aby to pokracovalo 8O no to se mam na co tesit :lol:
A stim rozmazlovanim,to znam taky :( u nas v rodine je neco podobneho…

Yoursun fotecky nadherny,ale musim ti pochvalit vlasy :oops: 8O ty jsou opravdu krasne.......Jinak dik za pochvalu :oops: pry odbornice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 08:55

Kvetulik vitam te tu u nas......at se ti tu libi mezi nama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.3.06 08:56

Kvetulik2 Vítám tě mamino :)
Holky, mám na vás dva dotazy. Začala jsem strašně špatně spát. Teda večer usnu klidně i ve stoje, ale budím se po dvou hodinách a ráno v pět jsem už vzhůru a už nezaberu :( A to chodím spát kolem 22:30. Nemáte nějaký zaručený recept na spánek?
No a pak tady některá z vás psala o prodejně těhu oblečení v Praze na Proseku, někde u Billy, kde to tam přesně je? Chystám se na nákupy :wink:
Jo a jinak krásný den maminy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 08:57

Jééé je, už mi tu fachčí, super :lol:
Tak už můžu psát. Všechny vás budoucí mamči zdravím a přeji, ať si krásně užíváte svého požehnaného stavu. Já si to tedy užívám. Dneska snad sním vše, na co příjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.3.06 08:57

Ahoj všem ! !
Prvně Danielko - moc na Tebe myslím a včera, jak jsem byla v té euforii, tak mi to přišlo strašně líto, že některá se musí trápit. Ale Hned jsem si vzpomněla, že první screening i tripple testy jsi měla bezvadné, tak dle mého laického názoru o vývojovou vadu nepůjde, to už by se přece muselo ukázat. Moc držím palce a hlavně neplakej, určitě to dobře dopadne.
No, my a včerejší ultrazvuk. Takže to, co má být dvakrát máme dvakrát a co má být jednou, máme jednou. Miminko máme nahrané na kazetě, ručičku mělo za hlavou, takže na závěr to vypadá, jako by nám mávalo. Srdíčko je v pořádku, pan Dr. našel i žaludek, ledviny, játra, močový měchýř. Nebudu dlouho napínat, je to… je to… je to… HOLČIČKA ! ! 

Já jsem šťastná jako blecha, manžel sice už jednu dceru má, ale nic nenamítal. Tak já bych chtěla, aby to byla Michaela, po manželovi. On by zase chtěl Kláru. Ta se mi také líbí, ale má svátek 12.8. a navíc máme v příjmení R, takže kdyby náhodou ráčkovala, tak by si dost užila. Tak jsem se neudržela a koupila růžové dupačky.
Saary - díky za info z veletrhu. Chystáme se v sobotu a to hlavně kvůli kočárku. Nevzpomeneš si, jestli tam měli Inglesinu ? ? Jinak se těším na strážnický obchod, nějakou zavinovačku bych taky uživila. Díky.
Matulienko - moc držím palečky a jsem ráda, že vím, že je to holčička. Doteď jsem na ní mluvila jako na kluka, navíc jsem měla tendenci dívat se po modrých věcech. A teď mám radost, že budu mít červený kočárek. Tak třeba Tě tady tím taky trošku nahlodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 08:58

Cinq : :oops: :oops: vy chcete, at se ucervenam :D
no jo, odbornice urcite jsi, kdyz si clovek precte vcerejsi diskuzi :wink:
vlasy nastesti nezmenily kvalitu, tim, ze je to kluk, tak mi snad az tak nebere krasu :D :D , zato jim porad sladke, nechci videt, na jake vaze zkoncim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 08:59

Cinq : :oops: :oops: vy chcete, at se ucervenam :D
no jo, odbornice urcite jsi, kdyz si clovek precte vcerejsi diskuzi :wink:
vlasy nastesti nezmenily kvalitu, tim, ze je to kluk, tak mi snad az tak nebere krasu :D :D , zato jim porad sladke, nechci videt, na jake vaze zkoncim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:00

Květulíku
vítám tě u srpňátek. Krásnej metřík:-)))
Ale odbornice na metříky je u nás po včerejšku jedině Kklára......sory kočko, jen si z tebe tak trochem utahuju, dnes mám rozvernou náladu:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.3.06 09:03

Polin : moooooc gratuluju k holcicce :wink: obe jmena jsou hezka, ted uz si jen vybrat :)
My jsme nakonec zkoncili u Filipka a uz mu tak i rikam, manza sice chtel jeste vymyslet jine, ale stejne nic hezciho nevymyslel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
24.3.06 09:03

Polin tak to ti gratuluju k holcicce a ze vse je v poradku :D
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/89.gif

Janey se spani mam problem taky,ale to je prechodne,podle me…

Yoursun jen se cervenej :lol: chvaly neni nikdy dost :wink: a kort kdyz je to pravda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.06 09:04

Ahojky, taky se mi občas stává, že se probouzím a nemůžu zabrat. Mě vždy a zaručeně zabere, když se nepřevaluji v posteli, vstanu, projdu se po bytě(nebo jsem chvili na balkoně), pak si ohřeju hrnek mléka s lžičkou medu a teplé to vypiji. Pak spím jak zabytá. Někdy se ráno nemůžu asi z postele vyhrabat. Ale tyto stavy mám jen občas. Většinou, když mám náročný den, plný běhání, úklidu atd, tak večer spím jak zabitá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:05

Janey ,
vítám do klubu nespavců, já to mám takto od začátku těhu. A tak si vesele od páté lebedím v pelíšku a jen si povídám s miminkem.
Ani po obědě nejsem schopná spát. Prý jak spí maminka v těhu, tak bude spát miminko…no v tom případě se vážně zcvoknu:-.)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
24.3.06 09:09

Polin
já už jsem na to sono tak natěšená…a pak že druhé těhu se prožívá míň..ha ha . nejen já, ale i manžel to žere mnohem víc a navíc náš Petříček, ten už by ho chtěl chovat, umývat…ala maminko, přebalovat nebudu v žádném případě, to by bylo na mne příliš, víš? :lol: :lol: no nebude mít naše mímátko skvělýho bráchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí