Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
23.3.06 16:05

IVCA M

zdravím také Ivko, málem jsi přišla o mé -no spíš celo světové vytváření metříku .. smích smích, zaměstnala jsem snad všechny holky na netu tady na Sprnovkách… jsou ale

zlatíčka a všechny mi pomáhaly..... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 16:06

Cinq ,
jej, ty mi ale lichotíš:-))kamarád to říká jinak…něco ve smyslu..že jsem tak hodná, až jsem blbá:-)) Ale on to myslí dobře.
A neboj, já ti pošlu trošku toho pozitivna ze sebe, vážně je to o přístupu, snažím se radovat z blbin…asi díky těm testíkům a tomu všemu kolem se nějak raduju ze života.
Ale opravdu ti řeknu, že i z tebe jde jen pozitivno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.06 16:07

**Holky, to byla metříková přestřelka :lol:

Sonule,** máme skoro stejný metřík ;-)

Danielko, držím palečky, ať je srdíčko v pořádku. Já jdu na dětskou kardiologii příští týden, tak se taky modlím, aby bylo vše dobré.

Matulienko, to vážně vycítíš i na dálku, kdo vysílá negativní energii? Já myslela, že to jde jen osobně. Jinak ze mně musíš cítit děsnou nervózu :lol:

Kklarko, gratulace k metříku :D

Krásné slunečné odpoledne. Jdu žehlit, nenávidím to :roll: :evil: :cry:

• Citovat
  • Upravit
3787
23.3.06 16:08

Tak ta nepřihlášená příšera jsem byla já :lol:

Hlavně že se vytahuju s metříkem :lol: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 16:09

Kklarko nevadi,ze se ptas…ja jsem takova ukecana 8O :D rada povim :oops: Uz mam dcerku(Denisku)tehotna jsem byla v 17letech…nehoda a i presto,ze jsem brala hormonalni antikoncepci a ke vsemu jsem mela menstruaci az do 3mesice(takze pozde neco delat,ale ja bych stim stejne nic nedelala) takze nehoda,ale kraaasna :D Ted ji bude 7let 8O ale skolu jsem si dodelala a jsem stastna :D
Jinak do Francie jsem se dostala kvuli priteli :lol: je to francouz :wink: takze proto jsem tady…
Ala osud je stejne tezky…kdyz nechces byt tehotna,tak to jde ani nevis jak a kdyz chces tak to nejde :( zkouseli jsme to pres rok a pul s pritelem,nez jsem byla znova v tehu.....
To je asi vse :lol: kdyz neco budes chtit vedet,klidne se ptej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 16:10

Tak já se pro dnešek loučím, ještě musím neco pokoupit manžel jede trasnfer- služebku do Nemecka tak mu neco pokoupit. a zítra se těším holky - maminky - sprnové :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 16:11

Saryk75 ,
no, ze stylu psaní, komentářů usoudíš, jaký člověk je a tím vycítíš i to, co mají v sobě. A opravdu třeba někoho potkám a mám z něj husí kůži a naopak.
Ale jinak jsem fakt normální:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 16:14

Matulienko tak to ze je nekdo tak hodny az blby to znam taky(taky mi to rikaj)ale ja rada pomuzu kdyz to jde :wink:

Saryk75 tak to zehleni nezavidim…jsem na tom stejne,to je snad jedina vec,kterou delam s odporem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 16:14

Matulienko, to máš pravdu. Když si vzpomenu jenom na lidi tady v baráku… někdo se ani nemusí špatně podívat a taky se v jeho přítomnosti necítím. A někdo může nadávat a přesto je cítit, že to není špatný člověk :-) Ještě to taky odhaduju podle žvížat ;-) kdo je má rád, je dobrý člověk ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 16:15

Cinq

tak to ještě narychlo v bundě odpovídám. tak to klobouk dolů, fakt můj obdiv, ale stojí to za to taková rozhodnutí, vím, že jsem si to tak vždyckytaké říkala, když človek chce tak to nejde a když neche jde vše… zákon chválnosti - prostě klasika…

Náš „koblížek“ je vytoužené miminko - trvalo nám to přesně rok od svatby, známe se s manželem skoro už to bude 11 let co jsme spolu od 16, no takže celkem celý život… smích… smích. .....

tak pádím pa a ještě jednou

DĚKUJI VŠEM ZA DNEŠNÍ CELODENNÍ POMOC S METŘÍKEM PREVÍTEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 16:16

Cinq, pořád to žehlení odkládám :oops: koš už mi nestačí :oops: prádlo se plazí po celém obýváku :wink: radši bych šla tapetovat ;-) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 16:17

Saryk tak podle zvirat?? a pocita se kdyz je mam rada na pekaci v troube?????
(to je sranda) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 16:19

Saryk tak nejak tak to vypada u nas s pradlem 8O :?

Holky koncim,jdu pro dcerku do skoly :D ale pak jsem jeste mrknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 16:19

Cinq, ty saďoure jeden! :wink: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
23.3.06 16:27

Ahojky,
tak jsem našla nějaké info k té věci co ráno našli drobíčkovi na srdíčku, je to jakási zvápenatělá část srdečního svalu (eif se to jmenuje), která ukazuje na vývojovou vadu, pokud je ve spojení s nějakým dalším ukazatelem (např. cosi s ledvinami). Pokud je vše ostatní Ok a triple testy také, nemělo by to znamenat vůbec nic…
Což u nás tak je, nicméně ještě zítra dojdu za mým Dr. a uvidím co on na to…
uf… ale velký balvan mi spadl ze srdce (sice tam ještě nějaký balvánek leží, ale tohle mě uklidnilo)

děkuju za vaší trpělivost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital