Poradna duly
Jana Čurdová
IVCA M
zdravím také Ivko, málem jsi přišla o mé -no spíš celo světové vytváření metříku .. smích smích, zaměstnala jsem snad všechny holky na netu tady na Sprnovkách… jsou ale
zlatíčka a všechny mi pomáhaly..... ![]()
Cinq ,
jej, ty mi ale lichotíš:-))kamarád to říká jinak…něco ve smyslu..že jsem tak hodná, až jsem blbá:-)) Ale on to myslí dobře.
A neboj, já ti pošlu trošku toho pozitivna ze sebe, vážně je to o přístupu, snažím se radovat z blbin…asi díky těm testíkům a tomu všemu kolem se nějak raduju ze života.
Ale opravdu ti řeknu, že i z tebe jde jen pozitivno ![]()
**Holky, to byla metříková přestřelka ![]()
Sonule,** máme skoro stejný metřík ![]()
Danielko, držím palečky, ať je srdíčko v pořádku. Já jdu na dětskou kardiologii příští týden, tak se taky modlím, aby bylo vše dobré.
Matulienko, to vážně vycítíš i na dálku, kdo vysílá negativní energii? Já myslela, že to jde jen osobně. Jinak ze mně musíš cítit děsnou nervózu ![]()
Kklarko, gratulace k metříku ![]()
Krásné slunečné odpoledne. Jdu žehlit, nenávidím to
![]()
Tak ta nepřihlášená příšera jsem byla já ![]()
Hlavně že se vytahuju s metříkem
![]()
Kklarko nevadi,ze se ptas…ja jsem takova ukecana
rada povim
Uz mam dcerku(Denisku)tehotna jsem byla v 17letech…nehoda a i presto,ze jsem brala hormonalni antikoncepci a ke vsemu jsem mela menstruaci az do 3mesice(takze pozde neco delat,ale ja bych stim stejne nic nedelala) takze nehoda,ale kraaasna
Ted ji bude 7let
ale skolu jsem si dodelala a jsem stastna ![]()
Jinak do Francie jsem se dostala kvuli priteli
je to francouz
takze proto jsem tady…
Ala osud je stejne tezky…kdyz nechces byt tehotna,tak to jde ani nevis jak a kdyz chces tak to nejde
zkouseli jsme to pres rok a pul s pritelem,nez jsem byla znova v tehu.....
To je asi vse
kdyz neco budes chtit vedet,klidne se ptej ![]()
Tak já se pro dnešek loučím, ještě musím neco pokoupit manžel jede trasnfer- služebku do Nemecka tak mu neco pokoupit. a zítra se těším holky - maminky - sprnové ![]()
Saryk75 ,
no, ze stylu psaní, komentářů usoudíš, jaký člověk je a tím vycítíš i to, co mají v sobě. A opravdu třeba někoho potkám a mám z něj husí kůži a naopak.
Ale jinak jsem fakt normální:-))
Matulienko tak to ze je nekdo tak hodny az blby to znam taky(taky mi to rikaj)ale ja rada pomuzu kdyz to jde ![]()
Saryk75 tak to zehleni nezavidim…jsem na tom stejne,to je snad jedina vec,kterou delam s odporem......
Matulienko, to máš pravdu. Když si vzpomenu jenom na lidi tady v baráku… někdo se ani nemusí špatně podívat a taky se v jeho přítomnosti necítím. A někdo může nadávat a přesto je cítit, že to není špatný člověk
Ještě to taky odhaduju podle žvížat
kdo je má rád, je dobrý člověk ![]()
Cinq
tak to ještě narychlo v bundě odpovídám. tak to klobouk dolů, fakt můj obdiv, ale stojí to za to taková rozhodnutí, vím, že jsem si to tak vždyckytaké říkala, když človek chce tak to nejde a když neche jde vše… zákon chválnosti - prostě klasika…
Náš „koblížek“ je vytoužené miminko - trvalo nám to přesně rok od svatby, známe se s manželem skoro už to bude 11 let co jsme spolu od 16, no takže celkem celý život… smích… smích. .....
tak pádím pa a ještě jednou
DĚKUJI VŠEM ZA DNEŠNÍ CELODENNÍ POMOC S METŘÍKEM PREVÍTEM
Cinq, pořád to žehlení odkládám
koš už mi nestačí
prádlo se plazí po celém obýváku
radši bych šla tapetovat
![]()
Saryk tak podle zvirat?? a pocita se kdyz je mam rada na pekaci v troube?????
(to je sranda) ![]()
Saryk tak nejak tak to vypada u nas s pradlem
![]()
Holky koncim,jdu pro dcerku do skoly
ale pak jsem jeste mrknu ![]()
Ahojky,
tak jsem našla nějaké info k té věci co ráno našli drobíčkovi na srdíčku, je to jakási zvápenatělá část srdečního svalu (eif se to jmenuje), která ukazuje na vývojovou vadu, pokud je ve spojení s nějakým dalším ukazatelem (např. cosi s ledvinami). Pokud je vše ostatní Ok a triple testy také, nemělo by to znamenat vůbec nic…
Což u nás tak je, nicméně ještě zítra dojdu za mým Dr. a uvidím co on na to…
uf… ale velký balvan mi spadl ze srdce (sice tam ještě nějaký balvánek leží, ale tohle mě uklidnilo)
děkuju za vaší trpělivost ![]()