Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
23.3.06 13:50

Kklarko primo o tomto jsem slysela samou chvalu…Mutsy Urban rider
 http://deti.bazos.cz/obr/84517.jpg

A mas tu minimalne 3 diskuse o Mutsy…muzes si je precist :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 13:56

Evi , mě to neva kvůli oslovování, my říkáme že je to mimísek, tak se o něm i bavíme, ale jestli je to mimíska, to ještě nevíme. Jak jsem psala, že jsem nakoupila ty pidivěcičky, tak manžel říká, že jsou takový neutrální a asi za 10 vteřin, nojo, vždyť vlastně nevíme jestli to bude kluk nebo holka. 8O Ale některé byly do modra a jedno body je vyloženě modré, ale myslím, že případná holčička to v něm přežije. :wink: Stejně asi budu kupovat červený kočárek, prostě se mi ta barva líbí. A manžel tvrdí, že na velkém UTZ neviděl NIC mezi nožkama, tak to prý bude holčina, ale jisté to není, já zavřela oči, Dr. jsme řekli, že to nechcem vědět a manžel tomu houby rozumí. :D

Jančo , já myslím, že na „velký“ UTZ by tě měl tvůj Dr. někam pozvat, můj Dr. mi taky dělá UTZ každou prohlídku, ale ten velký ti právě zkoumá ty věci jako páteř, srdíčko,… a to ten v ordinaci asi neumí. Asi je potřeba větší rozlišení, třeba jak dělali mě ten velký, tak dokonce měnil ty „koncovky“ podle toho jestli koukal na srdíčko, nebo páteř apod. Zeptej se u svého Dr., za to určitě nic nedáš. Třeba moje kamarádka, která má roční holčičku a říkala jsem jí že půjdu na genetiku na gen.UTZ apod. tak se divila, že ona nic takového neměla. Chodila do poradny do Rokycan(u Plzně), takže asi záleží i na každém Dr. co to doporučí.

Holky, taky na vás manžel(přítel) mluví v množném čísle??? Na mě od velkého UTZ, kdy našeho mimíska „viděl naživo“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.3.06 13:56

Kklarka

Tak takhle jde nejvíc položit. Na mimi chci stejně hlubokou korbu a do sporťáku ho plánuju až tak kolem 6-8m. Záleží jak bude mimi velké. Ale ten sklon je tam minimální. Ovšem teda pokud nechceš tašku.

http://www.detskydum.cz/obr/1040_5.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.3.06 13:58

Takhle vypadá s hlubokou korbou…

http://www.detskydum.cz/obr/1040_7.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
23.3.06 14:01

Moni to já jsem si zase neodpustila jedno růžové bodýčko,ale jinak je tam pár věcí už taky modrých. Pořád lepší holčička v modrém než chlapeček v růžovém a kdyby musel do růžového,tak to je jen to bodýčko a to nebude na podzim vidět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 14:07

EvikP **no právě, že jde položit jen tak málo, a chtěla jsem právě jen sportovní variantu a dokoupit k tomu tu vloženou taškou na mimi..... .. díkes za fotku

CINQ**
tak děkuji za vložení fotky, jdu hledat více na referencích…na webu

Kouknete se na ten BOHEMIA PATRON
sjet dolů na té stránce - červená modrá varianta + verze sporták plus verze hluboký s vloženým lůžkem

http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.3.06 14:13

Ahoj holky!

Sorry, ze uz vam sem zase lezu… :D (Stejne si myslim, ze nakonec budu taky srpnova :lol: )

Koukam, ze resite velky UTZ. Nekteri doktori si ho delaji sami ve sve ordinaci (u me to bylo taky tak). Zalezi na tom, jaky maji UTZ a asi i na tom jaky jsou diagnostici. Tak je dost mozne, ze vas nikam neposlou.

Danielka - take ti preju, aby vysledky byly v poradku. :D

Mooni (Plzenanda) - tak uz to vypada, ze budete mit fakt holcicku! :D Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 14:14

No tak jsem ještě neodolala a zkusila znovu na Ticker … mětřík tak zkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 14:14

Evik - no s tím překvapením nás bude víc. Koukni:
http://srpen2006.wz.cz
Kdo má překvapení, snaží se to vydržet :-)
Ostatní doufám budou aktuality zasílat, aby se to časem zaplnilo. Potom přidáme i jména :-D

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 14:22

Kklarko zkus do toho metriku pridat pred a po 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 14:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 14:29

zkouška jsem fakticky asi trotl… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 14:31

Kklarko zkus tam okopirovat co co mam ve zprave nad tebou :D jinak uz nevim…a kdyz to nepujde,tak si klikni na muj tehu-metrik a zkus si ho udelat tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 14:32

CINQ tak jsem fakt hlupon, o vytváření metříků jsem opravdu přečetla dost diskuzí tady na webu i na jiných diskuzích a ono mi to nejde ani už na těch www.rodice.cz a o tom Ticker… ani nemluvim, no nic tak zase zkusím za chvíli nebo zítra uff uff uff :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí