Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
23.3.06 09:56

saryk75
teda, to nebude žádný stydlínek:-)) To musela být krása.
No já se na velký chystám zítra a tak se moc těším:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 09:57

Ahoj Holky vsem krasne slunecne ranko preji :D
 http://www.sirmi.ic.cz/andel/3.gif

Tak jsem byla u zubare :? dneska byl :,-(ista 8O asi se spatne vyspal,normalne je tak hodny :?

Dneska tady mame demonstraci......je tu vsude velky bordel a do toho ma dcerka maskarni :D pujde za lva…tak vam pak hodim fotecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 09:59

Saryku , gratuluji k Barborce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 10:01

Tak to zkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 10:02

matulienko, držím palečky, ať má mimísek všechno, co má mít :-) a pořádně si to užívej a prohlédni ho ze všech stran, jestli ti to dovolí :lol: je to krásný pocit, vidět to mrně, jsem nabitá energií minimálně do další kontroly :lol: kéž to vydrží :lol: jo, čendíkovi je už 3. den výborně :D Dostal tedy injekci s kortikoidy…z čehož jsem nebyla moc odvázaná, ale taky dostal zase tu svou injekci na játra, tak to zřejmě dohromady zabralo. Dokonce bych řekla, že se mu ztrácí ta voda z bříška, dýchá se mu lépe a je veselý a chutná mu i dietka ;-) kééééééééž by byly všechny dny tak vydařené, jako dnes :-)

U tebe, doufám, že je také už vše v pořádku, myslela jsem na tebe :-) opatruj se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 10:03

no nic tak to bude asi bez metřiku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 10:04

Erizo,
děkuji :! :D
Doufám, že se z toho nakonec nevyklube Brambůrek :lol: Ale co, hlavně, že bude zdravá(ý) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.3.06 10:06

Dobré ránko :D
u nás taky krásně svítí sluníčko,hned je všechno veselejší :wink:
Už se nemůžu dočkat odpoledne,abych zavolala na předběžné výsledky testíků…hned vám dám vědět.

Monikab
To je zvláštmí,že tě nehnali na tu plodovku.Mě vyšlo riziko DS 1:250,což je hraniční a je mi 30…a přesto už mám druhý odběr za sebou,doporučili mi ho i přímo v Gennetu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 10:08

HOLKY

co jste z okolí a z Brna, byly jste na tom veletrhu já jsem z Prahy a chystáme se s manželem tady na veletri ProHabit for KIDS ale to je až v květnu, tak jsem se chtěla zeptat jaké tam byly vidět kočárky, a věci ?

Strašlivě mě zklamala nová kolekce HOCO a KNORR, ty potahy z toho silnonu se my vůbec nelíbí, a hlavně ty kombinace, je to normál ní silon - šustát - a přitom to byl z webu můj veliký favorit a pak ve skuečnosti - tedy alespon pro mě nic zajímavého takže to bude asi BOHEMIA Patron, F4/S4. ach jo mě fakticky příjde , že výběr kočárů vypadá jako obrovský ,alepo užším výběru a požadavcích na váhu, skaldnost, velikost, pérování apod atd … je výběr zúžený tak na dve značky .. uff uff Jaké chcete vy holky kočárky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:08

Saryk75
jej, to jsem ráda, že je Čendíčkovi líp. Budu držet pěstičky, aby to tak vydrželo. Třeba to jaro mu vleje spoustu energie:-))
No, na UTZ určitě budu koukat, taky si to necháme natočit na divko.
Jsem trošku rozladěná z rizika DS 1:370, ale kašlu na to, holt jsem asi stará větev :lol: :lol:
Jo a určitě budu koukat a už jsem docela rozhodnutá, že si to říct nechám a manžel to vědět nemusí, když nechce…no, jak se znám, názor změním ještě asi stokrát:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:11

Kklárko,
no, jít jsme na veletrh chtěli i s bambulkou, ale ta nakonec nepřijede a tak tam nepůjdeme. Stejně to tam prý není nic moc atak si po zítřejším ultrazvuku raději půjdu s manželem projít po městě, zajdeme na nějakou dobrou mňamku a koupíme mimíškovi něco krááásného:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 10:17

Matulienko, určitě bude mimi zdravé, přijde mi, že testy jsou jen proto, aby nás znervóznily. Podívej na Bambulku, taky jí vše dobře dopadlo a to je moc dobře :D

Hezky si s manžílkem zítřek užijte :D Já byla včera rabovat mimi obchůdek. Donesla jsem Bramborce :-) dupačky a bodýčka :-) jo a dvoje ňuňánkovský ponožtičky :lol: Zítra jdeme omrknout kočárky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 10:18

Matulienko,

no já práve, že to bude asi podobné i u nás v Praze, tak jsem chtěla vědět dobředu, a co myslíte o nákupu v Polsku, já jsem v šoku z tady pražský obchodů - i to CHICCO prodává věci z polska - na setech peřinek , nebes, mantinelů na zadní straně MADE IN POLAND.. tak jsem si říkakal, že tam to musí být prostě levnější než tady celý set za 2000,– a to bez matrace, máte zkušenost někdo - vyplatí se to cenově a halvně kvalitou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 10:20

Kklarko, z Polska je fakt snad bohužel všechno. Začínám mít alergii… já si vyhlídla kočárek DorJan a je taky polský…ale pěkný. Teď se mi víc líbí Danny Sport, předtím jsem měla zálusk na Cross Country…ale ještě je dost času na závěry ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:20

Saryk75
to já vím, že je v pohodě mímátko naše, však sebou hezky mele a vůbec nějaké riziko…neřeším:-))
Tak ty jsi nakupovala?A pěkně jsi se rozjela, co? To je moc dobře.
Já mám spoustu věcí po malým a tak toho moc kupovat nebudu, ale včera jsem si koupila bílou vlnu na svetřík, čepičku, rukavky a botičky, jedna bábinka mi to uplete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí