Poradna duly
Jana Čurdová
saryk75
teda, to nebude žádný stydlínek:-)) To musela být krása.
No já se na velký chystám zítra a tak se moc těším:-))
Ahoj Holky vsem krasne slunecne ranko preji ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/andel/3.gif
Tak jsem byla u zubare
dneska byl
ista
asi se spatne vyspal,normalne je tak hodny ![]()
Dneska tady mame demonstraci......je tu vsude velky bordel a do toho ma dcerka maskarni
pujde za lva…tak vam pak hodim fotecku ![]()
matulienko, držím palečky, ať má mimísek všechno, co má mít
a pořádně si to užívej a prohlédni ho ze všech stran, jestli ti to dovolí
je to krásný pocit, vidět to mrně, jsem nabitá energií minimálně do další kontroly
kéž to vydrží
jo, čendíkovi je už 3. den výborně
Dostal tedy injekci s kortikoidy…z čehož jsem nebyla moc odvázaná, ale taky dostal zase tu svou injekci na játra, tak to zřejmě dohromady zabralo. Dokonce bych řekla, že se mu ztrácí ta voda z bříška, dýchá se mu lépe a je veselý a chutná mu i dietka
kééééééééž by byly všechny dny tak vydařené, jako dnes ![]()
U tebe, doufám, že je také už vše v pořádku, myslela jsem na tebe
opatruj se ![]()
Erizo,
děkuji
Doufám, že se z toho nakonec nevyklube Brambůrek
Ale co, hlavně, že bude zdravá(ý) ![]()
Dobré ránko ![]()
u nás taky krásně svítí sluníčko,hned je všechno veselejší ![]()
Už se nemůžu dočkat odpoledne,abych zavolala na předběžné výsledky testíků…hned vám dám vědět.
Monikab
To je zvláštmí,že tě nehnali na tu plodovku.Mě vyšlo riziko DS 1:250,což je hraniční a je mi 30…a přesto už mám druhý odběr za sebou,doporučili mi ho i přímo v Gennetu..
HOLKY
co jste z okolí a z Brna, byly jste na tom veletrhu já jsem z Prahy a chystáme se s manželem tady na veletri ProHabit for KIDS ale to je až v květnu, tak jsem se chtěla zeptat jaké tam byly vidět kočárky, a věci ?
Strašlivě mě zklamala nová kolekce HOCO a KNORR, ty potahy z toho silnonu se my vůbec nelíbí, a hlavně ty kombinace, je to normál ní silon - šustát - a přitom to byl z webu můj veliký favorit a pak ve skuečnosti - tedy alespon pro mě nic zajímavého takže to bude asi BOHEMIA Patron, F4/S4. ach jo mě fakticky příjde , že výběr kočárů vypadá jako obrovský ,alepo užším výběru a požadavcích na váhu, skaldnost, velikost, pérování apod atd … je výběr zúžený tak na dve značky .. uff uff Jaké chcete vy holky kočárky ?
Saryk75
jej, to jsem ráda, že je Čendíčkovi líp. Budu držet pěstičky, aby to tak vydrželo. Třeba to jaro mu vleje spoustu energie:-))
No, na UTZ určitě budu koukat, taky si to necháme natočit na divko.
Jsem trošku rozladěná z rizika DS 1:370, ale kašlu na to, holt jsem asi stará větev
![]()
Jo a určitě budu koukat a už jsem docela rozhodnutá, že si to říct nechám a manžel to vědět nemusí, když nechce…no, jak se znám, názor změním ještě asi stokrát:-))
Kklárko,
no, jít jsme na veletrh chtěli i s bambulkou, ale ta nakonec nepřijede a tak tam nepůjdeme. Stejně to tam prý není nic moc atak si po zítřejším ultrazvuku raději půjdu s manželem projít po městě, zajdeme na nějakou dobrou mňamku a koupíme mimíškovi něco krááásného:-))
Matulienko, určitě bude mimi zdravé, přijde mi, že testy jsou jen proto, aby nás znervóznily. Podívej na Bambulku, taky jí vše dobře dopadlo a to je moc dobře ![]()
Hezky si s manžílkem zítřek užijte
Já byla včera rabovat mimi obchůdek. Donesla jsem Bramborce
dupačky a bodýčka
jo a dvoje ňuňánkovský ponožtičky
Zítra jdeme omrknout kočárky ![]()
Matulienko,
no já práve, že to bude asi podobné i u nás v Praze, tak jsem chtěla vědět dobředu, a co myslíte o nákupu v Polsku, já jsem v šoku z tady pražský obchodů - i to CHICCO prodává věci z polska - na setech peřinek , nebes, mantinelů na zadní straně MADE IN POLAND.. tak jsem si říkakal, že tam to musí být prostě levnější než tady celý set za 2000,– a to bez matrace, máte zkušenost někdo - vyplatí se to cenově a halvně kvalitou ?
Kklarko, z Polska je fakt snad bohužel všechno. Začínám mít alergii… já si vyhlídla kočárek DorJan a je taky polský…ale pěkný. Teď se mi víc líbí Danny Sport, předtím jsem měla zálusk na Cross Country…ale ještě je dost času na závěry ![]()
Saryk75
to já vím, že je v pohodě mímátko naše, však sebou hezky mele a vůbec nějaké riziko…neřeším:-))
Tak ty jsi nakupovala?A pěkně jsi se rozjela, co? To je moc dobře.
Já mám spoustu věcí po malým a tak toho moc kupovat nebudu, ale včera jsem si koupila bílou vlnu na svetřík, čepičku, rukavky a botičky, jedna bábinka mi to uplete.