Poradna duly
Jana Čurdová
Přeji krásný jarní den všem srpnovým maminkám.
Všem, které dnes čeká nějaká kontrola držím palečky, protože i já za chvíli vyrážím na „velký“ ultrazvuk. Tak doufám, že se tu pak sejdeme s těmi nejkrásnějšími zprávami o našich mrňouscích.
Hezký sluníčkový den!
Včera jsem byla u dr. a rovnou mi udělala velký utrazvuk. Mimísek je v pořádku, roste skoro tabulkově, co má mít dvakrát, tak má dvakrát, co jednou tak jednou
Tripple testy mi skutečně vyšly OK, toxoplazmózu nemáme. Prostě pohoda. Akorát prcek byl stydlín, takže opět pohlaví nevíme. To asi bude holka. ![]()
Nejvíc mě dostalo, když nám dr. pustila záznam srdíčka … Holky, to je můj nejhezčí pocit z UZ! Škoda jen, že se prcek už nevejde celý na obrázek. Poslední kontroly byl líný a teď už jeho skopičiny není moc vidět.
Takže holky, co jdete dnes na kontrolu, doufám, že budete mít taky všechno OK a že si mimísky pořádně prohlédnete a ty vám aspoň zamávají.
A teď se jdu pustit do restu - nebyla jsem tu24h a přibylo 7 stránek! Tedy holky, jsem moc zvědavá, co se to tu důležitého řešilo. ![]()
Mooni - připojuji se k Tvému přání a dodávám, že jsem jednou z nich. Dnes ve dvě nás to také čeká. Snad bude všechno OK a taky si přeji, aby se miminko ukázalo a bylo vidět, co nosím, jsem moc zvědavá.
Jinak zdravím po ránu, u nás taky vykukuje sluníčko. Já si jdu ještě před tím udělat radost na manikuru. Takže pá, pá, dnes dorazím až k večeru.
Ahojky holky-maminky, hezké ráno plné sluníčka, konečně pozitivní dny
a ještě jednou děkuji za přivítání od všech KKlarka.
Holky, jak ještě deláte ty zvárazněné jména nás uživatelek, kterým chcete většinou „vypýchnout“ že to je mínené pro ně - jméno je vždy napsané tučně ? ? ? Děkuji, potřebuji se nějak dostat do toho .. smích…
A ještě jedna žádost na Vás zkušené, ten metřík mě nějak úplně ještě nesedí už jen, že neukazuje správně týdny + dny, a na na Lily… to nejak nešlo - neukazovala se mi to… přitom jsem vkládala tu druhou adresu BBcode… ? ? ?
Ahoj holky,
taky přeji krásný den. Opět svítí sluníčo, kéž by to zůstalo…
Jinak včera mě docela zamrazilo. Vraceli jsme se odpoledne domů a v koloně do nás nabourala jedna slečna - prý silně sváteční řidička. Byla to pěkná pecka, nato, že se jelo jen po kouscích. Měla jsem docela strach, aby se mimi nic nestalo. Auto celkem v pohodě, jen trochu poopravit, takže teď mám zase jiné auto. A to je za půl roku už podruhé s novým autem, chjo.. asi to naše autí je magnet na ostatní auta.
Doufám, že když nekrvácím nebo mě břicho nebolí, nic se nestalo a mimi je v pořádku.
Všem přeji dobré výsledky a krásný den ![]()
Kačkač
Kklarka - tučně můžeš psát cokoliv - když píšeš odpověď, nad textem jsou klasické značky pro různý styl psaní: B - tučné i - kurziva , u - podtržené. Když v textu něco dvojklikem (nebo tažením) označíš a potom klikneš na příslušný symbol, udělají se ti tam tagy - začátek a ukončení toho vybraného stylu písma. Hlavně to nemaž.
Co se týče toho špatného ukazování v metříku, pokud máš vidět metřík v pořádku a jen špatně ukazuje počet týdnů a dnů, není to chyba vložení nebo nastavení, je to chyba přímo v tom kódu.
Kačkač
Klarko,
pokud chceš cokoliv zvýraznit, když píšeš odpověď, nad tabulkou do které to píšeš je B, takže ty si označ text /zamodřit/,který chceš zvýraznit a pak dej to B a bude to.
Kačenko 78
děkuji za zprávu ohledně tučného písma- smích - jak je to jednoduché já myslela, že to je nějaký odkaz vždy na dané jméno uživatelky a ono je to obyčejné psaní jako ve Worldu
no nic… ![]()
Ohledne metříku, jsem zkoušela ted na Ticket Factory a to se mi už nezobrazí vůbec ach jo tak jdu zkoušet… na testík, aby jsem to tady nezaplnovala zbytečně.....
Kacenko78
jejda tak buď opatrná a nsaž s ebýt trošku víc v klidu. Pokud nekrvácíš a nemáš bolesti, tak to bude dobré. Ono miminko má výhodu, že si plave v plodovce a je dobře schované v bříšku a jen tak nějaký otřes ho nezastraší:-), až bude větší, bude to horší.
Každpodádně buď co nejvíc v klidu, ju?
Krásný den všem těhulinkám
opět žasnu, kolik jste toho probrali a absolutně nestíhám číst
je nás už pěkné stádečko ![]()
Posílám info do aktualizace seznámku: po dnešním velkém UTZ by mělo být vše dobré. Mimi zřejmě spinkalo v kleče na kolínkách a ukazovalo se jen z leva
byla krásně vidět páteř (dokonce taky lopatka - dr se nechala slyšet, že je to lopata přes celá záda
, byla neuvěřitelně milá a vstřícná
, to jen na okraj) , srdíčko, žaludek, močový měchýřek… pak si cuclo palec, natáhlo i nožičku a ručičku
a nakonec na nás vystrčilo prdýlku a trošku rozcapilo nožky…a pindík nikde
takže dr myslí, že to bude holčička (Barborka). Jisté to ale není, je to stydlivka, to naše žížalátko
Na další kontrolu - jen na malý UTZ - jdeme 12/4. Příští týden na kardiologii. Jo, tatínek byl s námi a moc jsme se mu líbili(y)
Mějte pěkný den a užijte si sluníčka, pokud u vás svítí
Tady konečně jooooooooooooooooo, hurááááááááááááá ![]()
Všem přeju dobré výsledky z kontrol a těm, co je mají úspěšně za sebou, gratuluju ![]()
Tedy Kačenko , ještěže se Ti a mimískovi nic nestalo.Taky mě úplně mrazilo, když jsem to četla. Lidi jsou neopatrní a i když si dáváme pozor, tak nikdy nevíš, co někdo jiný vyvede.
Já se bojím i v MHD, kdo kdy na mne spadne. Že jsem těhu na mně v zimní bundě není vidět a asi i kdyby bylo, tak stejně si lidi větší pozor nedají. ![]()