Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
23.3.06 09:04

Přeji krásný jarní den všem srpnovým maminkám.
Všem, které dnes čeká nějaká kontrola držím palečky, protože i já za chvíli vyrážím na „velký“ ultrazvuk. Tak doufám, že se tu pak sejdeme s těmi nejkrásnějšími zprávami o našich mrňouscích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 09:28

Hezký sluníčkový den!

Včera jsem byla u dr. a rovnou mi udělala velký utrazvuk. Mimísek je v pořádku, roste skoro tabulkově, co má mít dvakrát, tak má dvakrát, co jednou tak jednou :lol: Tripple testy mi skutečně vyšly OK, toxoplazmózu nemáme. Prostě pohoda. Akorát prcek byl stydlín, takže opět pohlaví nevíme. To asi bude holka. :wink:
Nejvíc mě dostalo, když nám dr. pustila záznam srdíčka … Holky, to je můj nejhezčí pocit z UZ! Škoda jen, že se prcek už nevejde celý na obrázek. Poslední kontroly byl líný a teď už jeho skopičiny není moc vidět.

Takže holky, co jdete dnes na kontrolu, doufám, že budete mít taky všechno OK a že si mimísky pořádně prohlédnete a ty vám aspoň zamávají.

A teď se jdu pustit do restu - nebyla jsem tu24h a přibylo 7 stránek! Tedy holky, jsem moc zvědavá, co se to tu důležitého řešilo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.3.06 09:30

Mooni - připojuji se k Tvému přání a dodávám, že jsem jednou z nich. Dnes ve dvě nás to také čeká. Snad bude všechno OK a taky si přeji, aby se miminko ukázalo a bylo vidět, co nosím, jsem moc zvědavá.
Jinak zdravím po ránu, u nás taky vykukuje sluníčko. Já si jdu ještě před tím udělat radost na manikuru. Takže pá, pá, dnes dorazím až k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.3.06 09:34

Ahojky holky-maminky, hezké ráno plné sluníčka, konečně pozitivní dny :) a ještě jednou děkuji za přivítání od všech KKlarka.

• Citovat
  • Upravit
77
23.3.06 09:38

Holky, jak ještě deláte ty zvárazněné jména nás uživatelek, kterým chcete většinou „vypýchnout“ že to je mínené pro ně - jméno je vždy napsané tučně ? ? ? Děkuji, potřebuji se nějak dostat do toho .. smích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 09:41

A ještě jedna žádost na Vás zkušené, ten metřík mě nějak úplně ještě nesedí už jen, že neukazuje správně týdny + dny, a na na Lily… to nejak nešlo - neukazovala se mi to… přitom jsem vkládala tu druhou adresu BBcode… ? ? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 09:42

Ahoj holky,
taky přeji krásný den. Opět svítí sluníčo, kéž by to zůstalo…
Jinak včera mě docela zamrazilo. Vraceli jsme se odpoledne domů a v koloně do nás nabourala jedna slečna - prý silně sváteční řidička. Byla to pěkná pecka, nato, že se jelo jen po kouscích. Měla jsem docela strach, aby se mimi nic nestalo. Auto celkem v pohodě, jen trochu poopravit, takže teď mám zase jiné auto. A to je za půl roku už podruhé s novým autem, chjo.. asi to naše autí je magnet na ostatní auta.
Doufám, že když nekrvácím nebo mě břicho nebolí, nic se nestalo a mimi je v pořádku.
Všem přeji dobré výsledky a krásný den :-)
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 09:46

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 09:47

Kklarka - tučně můžeš psát cokoliv - když píšeš odpověď, nad textem jsou klasické značky pro různý styl psaní: B - tučné i - kurziva , u - podtržené. Když v textu něco dvojklikem (nebo tažením) označíš a potom klikneš na příslušný symbol, udělají se ti tam tagy - začátek a ukončení toho vybraného stylu písma. Hlavně to nemaž.
Co se týče toho špatného ukazování v metříku, pokud máš vidět metřík v pořádku a jen špatně ukazuje počet týdnů a dnů, není to chyba vložení nebo nastavení, je to chyba přímo v tom kódu.
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 09:48

Klarko,

pokud chceš cokoliv zvýraznit, když píšeš odpověď, nad tabulkou do které to píšeš je B, takže ty si označ text /zamodřit/,který chceš zvýraznit a pak dej to B a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 09:51

Kačenko 78
děkuji za zprávu ohledně tučného písma- smích - jak je to jednoduché já myslela, že to je nějaký odkaz vždy na dané jméno uživatelky a ono je to obyčejné psaní jako ve Worldu :) no nic… :)
Ohledne metříku, jsem zkoušela ted na Ticket Factory a to se mi už nezobrazí vůbec ach jo tak jdu zkoušet… na testík, aby jsem to tady nezaplnovala zbytečně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 09:51

Kacenko78
jejda tak buď opatrná a nsaž s ebýt trošku víc v klidu. Pokud nekrvácíš a nemáš bolesti, tak to bude dobré. Ono miminko má výhodu, že si plave v plodovce a je dobře schované v bříšku a jen tak nějaký otřes ho nezastraší:-), až bude větší, bude to horší.
Každpodádně buď co nejvíc v klidu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 09:52

Matilienko
dekuji také za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
23.3.06 09:53

Krásný den všem těhulinkám :-) opět žasnu, kolik jste toho probrali a absolutně nestíhám číst ;-) je nás už pěkné stádečko :lol:

Posílám info do aktualizace seznámku: po dnešním velkém UTZ by mělo být vše dobré. Mimi zřejmě spinkalo v kleče na kolínkách a ukazovalo se jen z leva :lol: byla krásně vidět páteř (dokonce taky lopatka - dr se nechala slyšet, že je to lopata přes celá záda :-D, byla neuvěřitelně milá a vstřícná :-), to jen na okraj) , srdíčko, žaludek, močový měchýřek… pak si cuclo palec, natáhlo i nožičku a ručičku ;-) a nakonec na nás vystrčilo prdýlku a trošku rozcapilo nožky…a pindík nikde :lol: takže dr myslí, že to bude holčička (Barborka). Jisté to ale není, je to stydlivka, to naše žížalátko :lol: Na další kontrolu - jen na malý UTZ - jdeme 12/4. Příští týden na kardiologii. Jo, tatínek byl s námi a moc jsme se mu líbili(y) ;-) Mějte pěkný den a užijte si sluníčka, pokud u vás svítí :D Tady konečně jooooooooooooooooo, hurááááááááááááá :lol:

Všem přeju dobré výsledky z kontrol a těm, co je mají úspěšně za sebou, gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 09:56

Tedy Kačenko , ještěže se Ti a mimískovi nic nestalo.Taky mě úplně mrazilo, když jsem to četla. Lidi jsou neopatrní a i když si dáváme pozor, tak nikdy nevíš, co někdo jiný vyvede.
Já se bojím i v MHD, kdo kdy na mne spadne. Že jsem těhu na mně v zimní bundě není vidět a asi i kdyby bylo, tak stejně si lidi větší pozor nedají. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí