Poradna duly
Jana Čurdová
Kklárko,
jinak já pár věcí z Polska mám a vydržely všechny bez rozdílu stejně, jako ty odtud. Vážně jsem nekápla na jediný špatný kousek.
No a rozhodla jsem se, že tam koupím i kočár. Má ho manželova setřenka a její známá taky a jsou obě spokojené. Kočár koupily v Taku hned u hranic, používají 7 měsíců a je fakt krásný a půjdu do něj.
Saryku , i Brambůrek by byl v pohodě, ne? Hlavně, aby to nebyl(a) pak brambora ![]()
Holi , držíme palce!
Holky, já měla pocit, že dr. mi včera řekla, že mám riziko DS 1:50000. To jsem se asi přeslechla … to číslo mi ve srovnání s vámi příjde divné. Asi to muselo být 1:500.
Matulienko , jedna moje kamarádka to udělala stejně, nechala si říci, co to bude a manžel o tom nevěděl. Svěřila se několika nejbližším kamarádkám a ty to samozřejmě řekly svým manželům. Pak když jsme se všichni setkali, tak problém byl v tom, že to občas někdo prokecl, ostatní to pak zachraňovali a po porodu se její manžel divil, jaktože jsme tak správně tipovali, co to bude.
![]()
Kklárko , a ten vybraný Patro jsi viděla také na veletrhu? A co jinak tam bylo k vidění? Oblečky taky?
Kklarko já budu mít koočárek od Chicca, trojkolku, trojkombinaci. Moc jsem o tom neslyšela a nikdo o tom moc nepíše, nebo to neumím najít
Ale kamarádka ho měla a byla spokojená. Já chci hodně jezdit na bruslích, tak jsem rozhodnutá pro sportovní…
Eriza Chi, tak to já mám podobný zážitek, kamarádka taky věděla co se jim narodí a její manžel ne a ve finále to dopadlo tak, že už jediným kdo to nevěděl byl ten manžel…bylo to docela legrační jak byl pořád v očekávání ![]()
Erizo,
no, jinak to asi nepůjde, nějak začínám prostě chtít vědět, co to bude a manžel pořád ne, tak říkal, ať si to klidně nechám říct a on to vědět nebude. Ovšem, chci vědět, jak to já se svou pusou neprokecnu…možná tohle rozhodne, jestli si to nechám pošeptat do ouška ![]()
Matulienko a Erizo : snad je to v pořádku, dneska jsem jen v kanceláři a datluju do PC nebo zařizuji, takže klid a pohoda. Navíc se teď mimi probudilo a vysílá „bublinky“
tak jsem už klidná. Ale můžu říct, že pro mě i přítele byl ten náraz docela šok a zprvu jsme si mysleli, že máme celý zadek auta pryč. No a nejvíc jsme se samozřejmě báli o mimi, ale je to dobré.
Tak i pro všechny, ať vás žádná nehoda nepotká!!!
Kklarko , ten kod máš nějaký opravdu špatný, zkus to znova a okopíruj ten Bbcode - ten co máš ty vidět, vypadá na jiný.
Jinak co se týče kočárků, poté co jsme ten svůj vybraný viděli, ubezpečili jsme se, že ho opravdu chceme - Inglesina Magnum - 2006 - Ergo bike podvozek. Budeme kupovat celý set i s autosedačkou a taškou na přeb., hygienickou vložkou… Je hodně skladný a hlavně veliký a vcelku jednoduchý, klasický design. A ještě nějaký ten odkaz: http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Kačkač
Holy , oni mě právě hnali, ale lidi z Gennetu, už jsem dokonce byla objednaná, ale můj Dr. řekl, že není důvod, ať mi jen udělají znovu odběry krve. Ale může to být tím, že mi dost posouvali termín porodu a na něm ty testy dost závisejí (myslím, týden těhotenství, ve kterém se odběry krve dělají), primář mi tam kreslil grafy a vysvětloval spoustu věcí, ale je pravda, že mi také řekl, že můj Dr. není těhotný, tak mu tak o tu plodovku nejde, ale nemyslel to ve zlém, jen to prostě konstatoval, že těhotná jsem já a né můj Dr. Doufám, že bude vše v pořádku, nikdy jsem nekouřila, alkohol jen velmi sporadicky(před těhu, teď samo nic), žádné vážné nemoci nemám(krom hooodně křivé páteře a krátké nohy, ale to s tím určo nesouvisí). Musím říct, že jsem z toho primáře byla chvílema dost vedle, jako jeho otázky, kdy jsme do toho s manželem začali bušit(doslova), nebo že mongolíci jsou roztomilí, ale přežijou mě apod. ![]()
Teda vy jste toho zase napsali
nestiham,a to jsem nekoukla jenom par minut ![]()
Matulienko ja bych to urcite vykecala
anebo bych se prokecla,ja se znam v tomto
![]()
Kacenko kocar moooc hezky.....a budte opatrni ![]()
Matulienko , jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš. Nejsou špatné oběvarianty - vědět i nevědět.
My to chceme vědět oba dva a náš prcek nám to nechce říct. Takže třeba budeme mít překvápko, i když nechceme ![]()
Někdo psal, že na 3D UZ to jde poznat vždycky, tak se snad dočkáme.
Na 3D UZ mě objednali docela pozdě - až na 27tt, mají dost plno, snad ještě něco uvidíme. Díky, že jste to tady probíraly, já myslela, že se mi to dr. bude snažit nabídnout sama …
Cinq
to je právě ono, já co nevím nepovím:-)) Tak nevím, vědět bych pohlaví chtěla, ale na druhou stranu vím, že to nedokážu utajit ![]()
Erizo
taky jsem zvědavá, jak se rozhodnu:-))
Pořád na to myslím, jestli nechat nebo ne, už z toho začínám blbnout.....ale výhoda těhu je, že to můžu svádět na to ![]()
Tak teď v radiu hlásili, že tato zima je nejdelší za posledních 36 let. Vzhledem k procentuálnímu pokrytí republiky sněhem.. No tak doufejme, že i to léto to trochu prodlouží. Docela by se to hodilo, že? ![]()
Kačkač.
Matulienko to muj pritel to vedet nejdriv nechtel,ale kdyz jsem mu rekla,ze ja si to necham rict,tak vis co mi sprostak rekl
ze to si to muze nechat rovnou rict taky,protoze ja bych mu to pry vyslepicila
a ma pravdu
ale stejne by to prasklo,i kdybych mu to nerekla,protoze kdyby to byla holka,tak samosebou,ze koupim neco ruzoveho…a to by hned taky vedel,ze ![]()
A jak se citis?Je to lepsi?
Cinq ..teď jsi mne rozesmála..sprosťák, co ti na to řekl…
Už je to dnes lepší, ráno sice byla trošku depka a dost to ještě bolelo, ale teď se cítím líp, bolí to asi stejně, ale uklízím balkon a to sluníčko je náboj.
Právě jsem umyla šňůry a prádlo so se dopere fičím mrsknout na sluníčko, to bude krásně vonět:-))
Jinak ještě k pohlaví, nejlepší varianta by byla, aby se neukázalo. Jinak pokud budu koukat, tak to stejně poznám a vykecám, přiznávám si to
![]()
Kacenka78 Koukám na ten tvůj kočárek a moc se mi líbí. Super jsou ty návleky na kola
To je do bytu skvělý, taky se je pokusím sehnat.