Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
23.3.06 10:23

Kklárko,
jinak já pár věcí z Polska mám a vydržely všechny bez rozdílu stejně, jako ty odtud. Vážně jsem nekápla na jediný špatný kousek.
No a rozhodla jsem se, že tam koupím i kočár. Má ho manželova setřenka a její známá taky a jsou obě spokojené. Kočár koupily v Taku hned u hranic, používají 7 měsíců a je fakt krásný a půjdu do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 10:25

Saryku , i Brambůrek by byl v pohodě, ne? Hlavně, aby to nebyl(a) pak brambora :lol:

Holi , držíme palce!

Holky, já měla pocit, že dr. mi včera řekla, že mám riziko DS 1:50000. To jsem se asi přeslechla … to číslo mi ve srovnání s vámi příjde divné. Asi to muselo být 1:500.

Matulienko , jedna moje kamarádka to udělala stejně, nechala si říci, co to bude a manžel o tom nevěděl. Svěřila se několika nejbližším kamarádkám a ty to samozřejmě řekly svým manželům. Pak když jsme se všichni setkali, tak problém byl v tom, že to občas někdo prokecl, ostatní to pak zachraňovali a po porodu se její manžel divil, jaktože jsme tak správně tipovali, co to bude. :lol: 8)

Kklárko , a ten vybraný Patro jsi viděla také na veletrhu? A co jinak tam bylo k vidění? Oblečky taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.3.06 10:27

Kklarko já budu mít koočárek od Chicca, trojkolku, trojkombinaci. Moc jsem o tom neslyšela a nikdo o tom moc nepíše, nebo to neumím najít :oops: Ale kamarádka ho měla a byla spokojená. Já chci hodně jezdit na bruslích, tak jsem rozhodnutá pro sportovní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.3.06 10:31

Eriza Chi, tak to já mám podobný zážitek, kamarádka taky věděla co se jim narodí a její manžel ne a ve finále to dopadlo tak, že už jediným kdo to nevěděl byl ten manžel…bylo to docela legrační jak byl pořád v očekávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:32

Erizo,
no, jinak to asi nepůjde, nějak začínám prostě chtít vědět, co to bude a manžel pořád ne, tak říkal, ať si to klidně nechám říct a on to vědět nebude. Ovšem, chci vědět, jak to já se svou pusou neprokecnu…možná tohle rozhodne, jestli si to nechám pošeptat do ouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 10:32

Matulienko a Erizo : snad je to v pořádku, dneska jsem jen v kanceláři a datluju do PC nebo zařizuji, takže klid a pohoda. Navíc se teď mimi probudilo a vysílá „bublinky“ :-D tak jsem už klidná. Ale můžu říct, že pro mě i přítele byl ten náraz docela šok a zprvu jsme si mysleli, že máme celý zadek auta pryč. No a nejvíc jsme se samozřejmě báli o mimi, ale je to dobré.
Tak i pro všechny, ať vás žádná nehoda nepotká!!!

Kklarko , ten kod máš nějaký opravdu špatný, zkus to znova a okopíruj ten Bbcode - ten co máš ty vidět, vypadá na jiný.

Jinak co se týče kočárků, poté co jsme ten svůj vybraný viděli, ubezpečili jsme se, že ho opravdu chceme - Inglesina Magnum - 2006 - Ergo bike podvozek. Budeme kupovat celý set i s autosedačkou a taškou na přeb., hygienickou vložkou… Je hodně skladný a hlavně veliký a vcelku jednoduchý, klasický design. A ještě nějaký ten odkaz: http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.3.06 10:35

Holy , oni mě právě hnali, ale lidi z Gennetu, už jsem dokonce byla objednaná, ale můj Dr. řekl, že není důvod, ať mi jen udělají znovu odběry krve. Ale může to být tím, že mi dost posouvali termín porodu a na něm ty testy dost závisejí (myslím, týden těhotenství, ve kterém se odběry krve dělají), primář mi tam kreslil grafy a vysvětloval spoustu věcí, ale je pravda, že mi také řekl, že můj Dr. není těhotný, tak mu tak o tu plodovku nejde, ale nemyslel to ve zlém, jen to prostě konstatoval, že těhotná jsem já a né můj Dr. Doufám, že bude vše v pořádku, nikdy jsem nekouřila, alkohol jen velmi sporadicky(před těhu, teď samo nic), žádné vážné nemoci nemám(krom hooodně křivé páteře a krátké nohy, ale to s tím určo nesouvisí). Musím říct, že jsem z toho primáře byla chvílema dost vedle, jako jeho otázky, kdy jsme do toho s manželem začali bušit(doslova), nebo že mongolíci jsou roztomilí, ale přežijou mě apod. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 10:38

Teda vy jste toho zase napsali 8O 8O 8O nestiham,a to jsem nekoukla jenom par minut 8O

Matulienko ja bych to urcite vykecala :oops: anebo bych se prokecla,ja se znam v tomto :oops: :lol:

Kacenko kocar moooc hezky.....a budte opatrni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.06 10:40

Matulienko , jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneš. Nejsou špatné oběvarianty - vědět i nevědět.
My to chceme vědět oba dva a náš prcek nám to nechce říct. Takže třeba budeme mít překvápko, i když nechceme :D
Někdo psal, že na 3D UZ to jde poznat vždycky, tak se snad dočkáme.

Na 3D UZ mě objednali docela pozdě - až na 27tt, mají dost plno, snad ještě něco uvidíme. Díky, že jste to tady probíraly, já myslela, že se mi to dr. bude snažit nabídnout sama …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:42

Cinq
to je právě ono, já co nevím nepovím:-)) Tak nevím, vědět bych pohlaví chtěla, ale na druhou stranu vím, že to nedokážu utajit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:44

Erizo
taky jsem zvědavá, jak se rozhodnu:-))
Pořád na to myslím, jestli nechat nebo ne, už z toho začínám blbnout.....ale výhoda těhu je, že to můžu svádět na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.3.06 10:44

Tak teď v radiu hlásili, že tato zima je nejdelší za posledních 36 let. Vzhledem k procentuálnímu pokrytí republiky sněhem.. No tak doufejme, že i to léto to trochu prodlouží. Docela by se to hodilo, že? :-D
Kačkač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.3.06 10:46

Matulienko to muj pritel to vedet nejdriv nechtel,ale kdyz jsem mu rekla,ze ja si to necham rict,tak vis co mi sprostak rekl :?: ze to si to muze nechat rovnou rict taky,protoze ja bych mu to pry vyslepicila 8O :? :lol: a ma pravdu :lol: ale stejne by to prasklo,i kdybych mu to nerekla,protoze kdyby to byla holka,tak samosebou,ze koupim neco ruzoveho…a to by hned taky vedel,ze :D
A jak se citis?Je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.3.06 10:54

Cinq ..teď jsi mne rozesmála..sprosťák, co ti na to řekl…
Už je to dnes lepší, ráno sice byla trošku depka a dost to ještě bolelo, ale teď se cítím líp, bolí to asi stejně, ale uklízím balkon a to sluníčko je náboj.
Právě jsem umyla šňůry a prádlo so se dopere fičím mrsknout na sluníčko, to bude krásně vonět:-))
Jinak ještě k pohlaví, nejlepší varianta by byla, aby se neukázalo. Jinak pokud budu koukat, tak to stejně poznám a vykecám, přiznávám si to :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.3.06 10:54

Kacenka78 Koukám na ten tvůj kočárek a moc se mi líbí. Super jsou ty návleky na kola :) To je do bytu skvělý, taky se je pokusím sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí