Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
22.3.06 11:45

Ono je to na tých stránkach rôzne, niekde je prvý, niekde druhý. V každom prípade tam má ísť ten BBCODE 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.3.06 11:49

Doufám, že v tom nedělám zmatek, já totiž PC moc nerozumím, takže co nemám napsané to nevím. Tak se omlouvám za šumy, které tu vytvářím. 8O :D Prostě BB Code a je to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.06 11:51

Mimulik - už tam mám ten BBCode, ale pořád mi to zobrazuje jenom tu adresu, ne obrázek, aspoň u mě v pc v náhledu zprávy, tak nevím, co jsem udělala špatně. v pátek tu bude kolegyňka, která už je na emiminu dlouho, tak snad mi pomůže… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.3.06 12:01

saary Mně přijde, že to ta máš správně, teda alespoň podle toho, když to porovnám s tvarem jak to mám vložené já :?: To je fakt divný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 12:04

Saary kdybys jsi to chtela zkusit u jineho,tak ti tu davam navod…je to u Lilypie:

1. zvolení pravítka + posuvníku + obrázek (volitelně)
  • nevolte možnost zadat jméno miminka (doděláme ručně viz. bod 13)
  1. kliknout na „Create Ticker“
  2. Zobrazí se tři bílá okénka s „divnou“ změtí …
  3. Klikněte do prostředního „BBCode“
  4. udělejte ctrl-c
  5. jděte na e-mimino
  6. přihlaste se pod Vaším jménem
    vlezte si do nějaké diskuze (libovolné)
  7. v horní třetině obrazovky je bílý obdélník s několika ikonami
  8. zvolte „nastavení“
  9. vlezte do políčka „Podpis“
    u popisu políčka by mělo být - „značky“ povoleno
    Pokud nejsou povoleny, posuňte se dolů a zaklikněte v příslušném řádku -„ANO“. Také najděte řádek „Vždy připojit můj podpis“ a dejte „ANO“.
  10. ctrl-v
  11. před vložený kód zadejte " JMENO_MIMINKA " (bez uvozovek)
  12. klikněte na stránce úplně dole - odeslat

Tak doufam,ze to pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.06 12:07

cinq - moc děkuju za návod, za chvilku to zkusím, třeba se mi to povede…ach jo, jsem holka nešikovná a vy máte tak krásné metříky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 12:09

Saary to nevadi,ze to nejde,vsak ja stim zapasila taky…a to dokonce 2dny :oops: 8O :lol: proste to obcas nejde......ale nakonec se to povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.3.06 12:11

Ahoj holky,

přeju vám krásné poledne:-)

Já jsem se konečně propracovala DPH… uf uf… ještě teď vydím všude čísla:-), ještě že se daňový přiznání podává jednou měsíčně:-)

Všem, které čeká vyšetření, držím moooc palečky! Zároveň se omlouvám, že to nevypisuju jmenovitě, ale už se tady moc neorientuju, protože vy jste vážně rychlý spisovatelky:-)

Poslala jsem do galerky fotečku štěstíčka z pondělního vyšetření. Za 14dní jdu na velký UTZ, tak se už těším, protože můj Dr. nemá moc kvalitní ultrazvuk:-(.

A ohledně jmen… my máme jméno pro holčičku Karolínka a pro chlapečka Matouš. I když jméno pro chlapečka se do porodu ještě několikrát změní:-), ale holčičí jméno zůstává:-)

Tak Vám přeji krásný den, tady v Teplicích to vypadá, že bude odpoledne docela pěkně, je škoda sedět v práci, takže za chvíli mizím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 12:12

Jo a Saary mas tam v nastaveni u sebe zaskrtnuty povoleny znacky atd???????To by pak mohlo jit,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.3.06 12:14

Saary, je to tak jak píše Cinq, akorát ten BBC kod vlož takto:

Teď, když se podíváš na horní lištu, tak tam vidíš „nastavení“ (přímo nad diskuzí je okýnko), tak na to klikni a do podpisu vlož ten kod. Nakonec dej uložit.

Držím palečky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.3.06 12:32

Juuu. hura, už tam mám taky metřík.
Díky moc cinq, mimulik a monalisa24… jak malo staci ke stesti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.3.06 12:39

Tak holčiny,
já se s váma pro dnešek loučím, mám na zbytek dne dovolenou a pak i ve čtvrtek a v pátek. Zítra jdeme na ten ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Taky se chci doktorky zeptat na darování pupečníkové krve, doufám, že to v naší porodnici bude možné… No, a po ultrazvuku máme v plánu obejít nějaké obchůdky s věcma pro mimi a možná i něco málo i koupit. V pondělí dám vědět, jak jsme dopadli. Mějte se moc hezky, ať všem, co je čeká vyšetření dopadne dobře.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.3.06 12:41

Saary od toho jsme tu…kdyz jedna neco nevi,ostatni ji pomuzou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.3.06 12:46

Teda od rána toho tady zase přibylo, už se v tom pomalu přestávám orientovat :o
Saary - ten porod jsem v pondělí ve Víkendu viděla, ale podle těch ukázek co byly předtím jsem od toho čekala mnohem víc, bylo to hrozně krátký, téměř bez emocí, paní byla absolutně v pohodě, no přišlo mi to jak procházka růžovým :,-(em, byla jsem z toho docela zklamaná, takže Erizo vůbec nemusíš litovat, že jsi to neviděla.
MonikaB - to jsem ráda, že se tu mezi klučičími jmény objevil i Daniel, takže jsem ráda, že nejsem sama kdo o tomhle jménu uvažuje :D , dále pak ještě Vítek, ten tu už taky koloval nebo Ondra a holčička je jasná Petra po tatínkovi :lol:
DanielkaT - tak to ti to v práci nezávidím, ale řeknu ti, že u mě to probíhá absolutně stejně, po mě nikoho nechtějí přijmout, akorát někoho na poloviční úvazek, kdo je tu teď nevytíženej a zbytek práce šoupnout kolegyni, ta už z toho je teď na prášky, ani se jí nedivím, občas tady vyloženě lítám „po hubě“ (omlouvám se za ten výraz ale nevím jak líp to napsat), takže jsem zvědavá jak to tady budou stíhat. Ale chtěla bych vydržet do června a pak už zůstat doma, přece jenom ta nemocenská není plat :cry: , takže ještě chvíli vydržet se snad vyplatí :? Ale mimi je samozřejmě přednější, takže kdyby se náhodou něco vyskytlo, tak na to okamžitě kašlu a zůstávám doma :)

Počasí je nanic, klasika, ráno dokonce chumelilo jak v lednu a teď už z toho prší, fakt se snad toho jara nedočkáme :(
Jinak všem holkách gratuluju k dobrým výsledkům :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
22.3.06 13:27

Ahojky, všem co jdete na kontroly přeji, ať to dopadne dobře!

U nás je počasí taky pěkný hnus!!! Včera jsem si říkala, že zrovna když začne být hezky, tak já budu nemocná a ono to s tím pěkným počasím fakt není tak horký!

Z reportáže ve víkendu jsem měla také smíšené pocity, byla to v jejich podání celkem zívačka! Schválně jsem příteli říkala, ať to sleduje, že ho to taky čeká, no, prý ne, že by to s ním seklo. Ještě mě rozesmál, když byl záběr na šťastného tatínka a přítel říká: Chudák kluk! To mě dostal.

My máme inzerát na našich stránkách na moje místo, chudák holka, co po mě nastoupí! Dneska jsou pohovory, hlásí se tam dost kamarádek, všem to rozmlouvám a oni mi nevěří! Ale nástup je tam myslím v květnu - červnu, nebo o měsíc dřív? Nevím a je mi to celkem jedno. Ale stejně jsem workholik, protože hned jak mi bude líp, budu asi docházet aspoň v rámci vycházek. Teda když mi to šéfová zaplatí, že :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí