Poradna duly
Jana Čurdová
Matulienka
Ahojky, tak jsem se tu dočetla, že ti není úplně nejlíp. To je mi moc líto, ale neboj, vše bude OK. Drž se, všichni na tebe myslíme, ale to určitě víš, viď?
Všem ostatním gratuluju ke zdravým mimískům!!!
My zatím pohlaví nevíme, jsem po amnio a mám na měsíc neschopenku (a antibiotika a magnesium). Pan doktor se tvářil že jsem na palici, když jsem mu řekla, že chci jít ještě pracovat. Ale zase budu stíhat číst naší diskusi!!! No a přítel začíná dostávat rozum (asi mu někdo řekl, že bude vážně tatínek
), takže vám tímto všem děkuji za podporu!
Na nějaký nejspíš větší UTZ jdu 29. 3., tak snad poznáme jestli ten divoch, co mě začíná okopávat bude fotbalista po taťkovi nebo lumpice po mamince…
Hlavně mi ten UTZ chtěla paní doktorka z genetiky zrušit, protože: Když jdu na amnio, která je dost drahá, tak ten UTZ už není tak potřeba!!! No ale já se nedala, ať je to potřeba podle paní doktorky nebo ne, žádanku o vyšetření jsem měla odminula a nedala jí z ruky ![]()
Tady davam jeste adresu na ten kojici polstar,uz nevim kdo to chtel
ale je docela levny,maji nejakou akci…
http://www.kojicipolstar.cz/polstar.htm
Bambulko taky moc gratuluji a posilam obrazek ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/deti/55.gif
Ja vam tak zavidim,ze uz to vite a taaky,ze uz vite,ze mimi je v poradku
ja to budu vedet az za 10 dni ![]()
Tak najskôr samí chlapci a teraz sa tuším roztrhol pytel s dievčatkami.
Ještě jsem zapomněla, „začíná“ mi růst bříško!!! Bohužel to nemáme čím zdokumentovat a upíchnout do galerie, ale třeba nějaký ďábelský stroj pořídíme
!
Dneska jsem si byla koupit tepláky na doma - vel. XL, dost vytahovací, tak na chvíli vydrží (ale zase si na ně šlapu). Pak mi taky kamarádka upravuje starší džíny, abych nechodila v pytli!!! Tak těhu oblečení asi kupovat nebudu, mám jedny lacláče, pak kalhoty s gumou, to taky chvíli vydrží a pak ty poupravené džíny a jak začne teplo, asi volné šaty, i když na ně moc nejsem.
No a jak tu někdo psal o váze, já odminula nepřibrala, ale při 168 cm mám 68 kg. Jelikož jsme maloměsto a skoro nikdo kromě rodiny a nejbližších kamarádů o našem tajemství neví, tak budou asi brzo koukat
!!!
Bambulka
Máš SZ - odpověď na tvou zprávičku z minulého týdne!!!
Tamiku - SZ jsem četla, ale nestíhám na nic odpovídat. Příjímám gratulace ze všech stran.
Holky takový kámen mi spadl ze srdíčka - moc bych vám to přála všem!!!
Ahoj všem,
těm, co mají problémy se zdravím, přeji, aby se vše a hodně rychle zlepšilo. Matulienko, ty se drž a dej vědět, jak dopadla kontrola. Snad to bude OK.
Jinak gratuluji
Yoursun k chlapečkovi a Woodoo a Bambulce k holčičkám.
Hezky se nám ten seznámek plní, že? ![]()
http://srpen.wz.cz
Jinak jsem si dneska ráno zkoušela šaty na ples, kam jdeme příští týden a musím uznat, že s bříškem jsou ještě hezčí a hlavně, že mi jsou. ![]()
Tak se zatím mějte a smějte ![]()
Kačkač
Mischiina …gratulace k holčince:-)) Nám se to tu začíná vyrovnávat, tak to rozhodnou ty, co si to nenechají říct, jako já:-))
BambulkoH
já to nevydržela a musela jsem alespoň trošičku dopředu vyzradit tu hezoučkou zprávu.
Jinak špiním pořád a dost to i tlačí, takže zase šupajdím do pelíšku, nohy nahoře a ležet a ležet. Ale kvůli pecičce to vydržím.
Kačenko: koukala jsem na miminkův deníček a moc jsem se pobavila!!! ![]()
Bambulko: velká gratulace!!!!!
Tamiku: super že je doma lepší, myslela jsem na tebe ![]()
DanielkaT: díky
Budu tam muset dát taky to první kopání, co mi tu v břiše podniká. Je to holt rošťák anebo taky rošťanda ![]()
Ahoj holky,
moc gratuluji těm, kterým
a/ dopadly dobře vyšetření a testy
b/ už vědí, co budou mít - takže ať vám ty holčičky a chlapečkové hezky rostou (a nám ostatním, co ještě nic nevíme taky
)
c/ pořídili nějaké super věcičky
Bambulko, jsem ráda, že je vše OK a Matulienko opravdu odpočívej, ne že budeš pořád u počítače, my budeme radši, když budeš v pořádku! ![]()
Já jsem byla dneska cvičit, teď jsem příjemně utahaná a vyřizuji si mailíky. Prostě ten dnešní den mi zase utekl.
A zítra jdeme na kontrolu, tak doufám, že mimísek bude spolupracovat. Měl nějaký aktivní víkend, od pondělka odpočívá, moc o něm nevím, tak doufám, že nám aspoň zítra zamává a ne že bude celé vyšetření zase chrupčit. ![]()
Tak si holky představte,že mi před chvílí volala dr. z Gennetu a výsledky nebudou,protože v plodovce bylo moc krve…je to strašný,člověk se 14 dní nervuje a nakonec nešlo nic nakultivovat…
Jedeme tam zítra na genetický utz a zřejmě opět na odběr plodovky…jsem z toho úplně rozhozená ![]()
Holi, to mě moc mrzí. Myslíš, že to skutečně budeš muset znovu podstupovat?
To by Ti snad dr. řekla. Přece Ti zítra jen tak zase nevezmou plodovku. Překvapuje mě, že teprve po dvou týdnech zjistí, že nemohou udělat výsledky.
No Holi,
tak to aby človeka vážne porazilo. Dúfam, že to zajtra dopadne lepšie. Inak nechápem, ako sa toto môže stať. Ach joj.
Holi tak to mi je taky lito…urcite to bude v poradku,pro miminko to urcite vydrzis,ja vim,nemelo by se to stat,tak ale ted uz tim nic nezmenis…drzim palecky,at to mas vse v poradku a at to tentokrat dopadne dobre
ale,ze to zjistili az za 2tydny,ze to nejde
Vzdyt nektere testy uz maji par dni po tom,tak to snad mohli vedet driv ![]()
Myslime na tebe ![]()