Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
21.3.06 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 11:46

Mimulík
děkuji moc, snad už to bude dobré. už mne to nějak zmáhá, místo užívání jen strach a strach.

I vám všem ostatním holčičkám moc děkuji, je skvělý ten pocit, že na to nejsem úplně sama. I manžel už je vystresnutej, jelikož jsem se mu rozbrečela do telefonu. Tak mi chudáček volá snad po půl hodině.
Tak mám fakt skvělou depku, bolí mne hlava, každým dnem bych měla mít výsledky těch onkologických testů :roll: :roll: ach jo, už ať je to za mnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 11:53

Kikina dekuju,urcite to jeste okouknu :D

Matulienko to bude v poradku uvidis :wink: myslime na rebe a setri se.....nic nedelej,uvar si treba kaficko(jestli ho muzes nebo kakao) a dej nozky nahoru a mysli na neco jineho…chapu tveho manzela,ja bych taky volala kazdou pul hodku…

Jinak holky jak je u vas?Dnaska to vypada jenom na dest 8O ale porad tu mame 15stupnu…tak doufam,ze to jaro tu uz zustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.3.06 11:55

Matulienko ,je mi to moc lito,ale uvidis to bude dobre,zkus se nestresovat a trosku si odpocin,pust si telku nebo nejaky hezky film,…
Posilam velikansky objeti,no hlavne mi nevyklub ruce,hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
21.3.06 11:56

Ahojte holky, zase po nějaké době zpět. Teď jsme byli přes víkend a pondělí 3 dny lyžovat, pro mě asi poslední pořádné lyžování na několik příštích let, a bylo to absolutně parádní … lepší sníh a počasí jsme si snad ani nemohli přát. Takže taková pěkná tečka :D
Vy všechny jdete na ten velky UTZ uz ve 20tt? Já až příští týden, a to už budu na konci 21tt :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 12:07

Evikk ja jdu na velky UTZ az na konci 22tt,to vubec neva,ne velky se chodi od 19tt do 22tt,takze se nic nedeje :wink:
Jinak to je dobre,ze jsi si uzila vikend na lyzich :D a ze jsi v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.3.06 12:10

Cinq a Kikino
holčičky děkuji moc moc.
Uvařila jsem si kafíčko, sousedka mi vyzvedne malýho ze školky..výhoda stejně starých dětí v jednom domě:-)) No a film si taky nějaký pustím, třeba dobrýho striptéra, ten mne vždy naladí na správnou chechtací vlnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.3.06 12:14

Matulienko
jo nejakou peknou komedii,jen souhlsim,ja jsem si pujcila,Zahulime,uvidime a Klub sracu,sice jsem to uy idela nekolikrat ,ale pokazde se nemuzu udrzet smichy,…nebo najed na netu www.ftipky.cz tak je take plno paradnich ptakovinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
21.3.06 12:16

Cinq , prosim Te, rekni mi, jestli jsi dostala ‚carnet de matérnité‘ po odeslani ‚déclaration de la grossesse‘.
Manzelovi dneska rekli, ze carnet uz neexistuje, ze dostanu jen nejakou pidi knizecku se seznamem 3 nejdulezitejsich vysetreni… 8O

A taky to vypada, ze po druhe v pojistovne ztratili nasi déclaration de la grossesse… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.3.06 12:18

holky tak ja si jdu udelat konvici caje,zase se mi blbe dycha a zalezu pod perinu,tak zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.3.06 12:20

Ahoj holky.
UTZ - taky jsem byla na velkém ultrazvuku až ve 21.týdnu a prý to nevadí. Asi to každý doktor dělá malinko jinak.
Na 3D ultrazvuk jsem se chtěla objednat do Podolí a tam mi řekli, že si mám zavolat až v ukončeném 25.týdnu, že ho dělají 28. - 32.tt, tak jsem byla překvapená.
Cinq - nádherné soupravy s kapsářem (4 díly) jsem našla na www.beruska-veruska.cz, mají to tam i za super ceny, aspoň mně to tak připadá, tak se chystám, že si tam objednám nějaké věci na začátku dubna, napřed to chci všechno okouknout na veletrhu v Brně.
Matulienka - udělej si pěkně pohodlíčko, uvidíš, že to bude zase dobré. úplně vím, jak bych stresovala já a ze mě můj manžel, takže ti držím palce, ať to za chvíli přejde.

Jinak gratuluju všem k negativním testíkům.
Určitě jsem chtěla reagovat ještě na spoustu dalších věcí, ale nějak jsem to pozapomínala, než jsem došla do konce. 8O

Ahoj Saary 21+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
21.3.06 12:23

Jinak vas vsechny moc zdravim!

Tento tyden jsem zacala nosit tehotenske obleceni… velikost meho bricha se zhruba ztrojnasobila… :lol: Je to prijemne - nikde me nic netlaci. A vsichni uz vidi, ze jsem maminka… :lol:

Jinak - to obleceni mam od svagrove… pujcila mi ho, tak se jim inspiruju pro nakupy… :D

A co vy? Uz taky tehulite v tehulkovskem obleceni? A co vaha? Ja se nezvratne priblizuju k hranici 70kg… zacinala jsem na 65kg a s 178 cm.
Nastesti nemam opravdove chute, takze muzu jist zdrave a odeprit si ruzne dobrutky… 8)
Zatim se mi neobjevily strie a jine jizvicky… za coz jsem opravdu rada. Taky stale mastim a kremuju… :D

Tak se mejte moc hezky a ja si ted jdu precist, co jste za posledni tyden prozily… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.3.06 12:24

Matulienko tak kdybych ten film neznala,myslela bych,ze mas neco zaluben,prece jenom teb nazev,,stripter,, :oops: :lol:

Panoramko vubec nic takoveho taky nemam…a ani nevim jestli budu,oni vzdy neco poslou,my to odeslem a nic.....Tak dej vedet kdyby neco,az prijde pritel,tak se ho zkusim zeptat,prece jenom vetsinu vyrizuje on :D

Saary dekuju,jdu to tam omrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.3.06 12:47

Přeji všem krásný první jarní den!

Chci se jen rychle pochlubit, a pak zase budu číst dál, co jste stihly napsat fčera.

Byli jsme na velkém UTZ a vše je v nejlepším pořádku. Ve zprávě máme napsané i pohlaví miminka: ne chlapeček, ale HOLČIČKA!!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
21.3.06 12:53

Woodoo a všechny ostatní co máte za sebou utz: moc blahopřeju!!!!

Myslíte, že se pořád ještě děje to, že se doktoři s pohlavím „seknou“? Já jdu ve čtvrtek a pořád s tím bojuju, mám si to nechat říct nebo ne…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí