Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
20.3.06 10:53

Yoursan - manžela tam určitě pustí. Moc držím palce. Nás to čeká ve čtvrtek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.3.06 10:57

Polin : dekuju :) , az se vratim, dam vedet, jak jsme dopadli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.3.06 11:00

Mňa tiež čaká vo štvrtok poradňa a myslím, že aj UTZ, mne to lekár dopredu nehovorí, pretože ho má u seba v ambulancii, ale sestrička hovorila, že sa mám pri tejto poradni vyzlieť, lebo sa bude robiť väčšie vyšetrenie. Ja už taaaaaak strašne chcem vidieť drobca. A na budúci týždeň v piatok idem do Brna na 3D UTZ do Heliosu. Len keby už bol aspoň ten štvrtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.3.06 11:05

Yuorsun tak si to uzij :D a dej nam potom vedet.....taky uz chci 8O :D
A manzela tam urcite pusti :wink: prece by ho neobrali o takovy zazitek 8O

Mimulik ja jdu taky ve ctvrtek,ale az ten dalsi :( uz se tak tesim…mozna taky budem vedet co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.3.06 11:26

Dobré ráno,
tak máme za sebou poradnu, Dr. říkal že bolesti bříška nejsou zcela běžné, ale že je vše OK, mám se šetřit a netahat nic těžkého (ani mi nepředepsal Mg)

Holky, že by už tu bylo JARO????????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.3.06 11:54

Ahoj holky,
ani to nestíhám všechno pročítat, ale už budeme mít i doma brzo internet, tak budu mít víc času :P
No konečně se venku trochu otepluje, ta zima je nekonečná, navíc mě to začíná štvát v práci, jsme tady s kolegyní jenom ve dvou a teď když jsem oznámila, že bych měla jít na mateřskou, tak jí sem nechtějí nikoho dát. Já vím, že to už není ani moje starost, ale štve mě to, navíc bych se sem chtěla po těch třech nebo třeba i dvou letech vrátit, kdyby to šlo a s tímhle jejich přístupem ani nebudu vědět kam se vrátit, no je to hrozný.
Asi se na to vyprdnu a nebudu si tím zatěžovat hlavu a rozčilovat se, nestojí mi to za to ne? :?
Tak se mějte a já zase něco písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.3.06 12:41

ERIZO ,
teda, to je mi tě líto s tím počasím. Víš, tady je to tak krásné, je to vážně nádhera a táhne mne to ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.06 12:41

Ahoj holky,
taky je u vas tak krasne? Tady v Plzni je nadhera uz od vcerejska - hned se mi zlepsila nalada.
Zitra jdu do poradny, tak jsem natesena, jak to maly zase vyrostlo.
V patek jsem byla poprve na cviceni a bylo to super - sranda a zabava a jeste jsem dostaly rady, jak nakupovat hracky na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.3.06 12:57

Praha hlásí sluníčko a teplíčko (dle možností :wink: )

My chodíme se Evikkem na těhu břišní tance a je to super i v tom, že nejen tančíme, ale také povídáme (a protože tam jsou holky v různých stupních těhu, tak si vzájemně předáváme rady, zkušenosti, nápady) a relaxujeme… vždycky si tam úžasně odpočinu, zapomenu na stresy a nervy a soustředím se jen na sebe a miminko…
Také pořádají tance s miminkem, takže po porodu můžeme volně navázat… je to tam moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.3.06 13:14

Ahojky děvčátka,
hlásím návrat od dr. Dalších 14dní budu na 100% doma. Pan dr. se o mé neschopence ani slovem nezmínil… Ale možná je to tím,že už asi 4.den mě hodně bolí pravá část pánve. Pan dr. říkal,že ji mám rozhozenou (nevím co si pod tím představit) a že mě na to pomůže jen plavání. Musela jsem mu to říct,protože včera ta bolest byla tak velká,že mi vypověděla pravá noha a já s sebou bacila mezi stěnu a křeslo. Ale mimi to neublížilo, nebyl to tvrdý dopad. Moc mě nepotěšil, protože mi řekl, že to bude jen horší.
Pohyby zatím nic. I když mi občas sem tam přijde, jako by mě něco uvnitř šimralo. Ale to můžou být včerejší fazole… :wink: :oops:
13.4. jdeme na velký utz k nějaké paní dr. Doufám,že se paní dr. neprokecne a neřekne nám co to bude. :wink: Jinak já jsem si čímdál víc jistá holčičkou… :wink:
Přeji krásný slunný den… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.3.06 13:31

EvikP
teda dávej na sebe pozor, jasný? Jak to, že jsi si jistá holčičkou? Jsem zvědavá, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.06 13:47

To ja jsem si zase nejak jista, ze budeme mit kluka. Ale proc, to vam rict nedokazu. Proste mam jenom takovy pocit :wink:

Ja se na plavani chystam zrovna dneska. Doktor mi to doporucoval a je fakt, ze mi to hodne pomaha na zada.
Tak se Eviku hlavne opatruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.3.06 14:03

Danielko taky by se mi libilo neco takoveho :D brisni tance 8O :D ale nejak nejsem schopna si tu u nas neco najit :oops: musim k tomu poprosit pritele 8O aby se mi tu po necem podival,prece jenom v te franine nejsem profesional :oops: :lol:

EvikP tak na sebe davej pozor :wink: a o tu marodni bych mu stejne rekla…

Jinak holky,ja bych chtela tu holcicku a mooooc :! :D :! ale kazdy mi rika,ze to bude kluk jak buk 8O ja vim hlavne at je to zdrave :wink: ale kdybych si mohla vybrat,tak tu holcinu :oops: :lol:
A vubec,cela rodina chce holcicku,tak jak naschval to bude chlapecek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.3.06 14:25

Matulienka

No hlavně aby to bylo zdravé, ať je to co je to. Ale vím,že by všechny moc potěšil kluk… proto tuším,že to bude holčička. Naschvál… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.3.06 14:30

EvikuP: tak to je skvělé že budeš doma :lol: hlavně aby tě nic nebolelo!!

Cinq: je to úžasný, já jsem chodila na břišní tance i rok před tím, ale teď je to o něčem jiném… dřív to bylo hlavně abychom zvládly správně všechny prvky, teď hlavně houpeme miminko a posilujeme svaly

Já si myslím, že to bude kluk (ale nevím, jestli to není tím, že ho oba moc chceme :wink: )… a jak jsem to za žádnou cenu vědět nechtěla, tak jsem si řekla, že bude-li mimi natočen tak, aby to bylo dobře a jasně vidět… nechám si to říci… abch měla jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí