Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
17.3.06 08:49

ahoj vsichni :D

http://www.me-2-you.net/…img00019.jpg

Mam dotaz,vcera jsme se tu bavili o tvrdnuti briska(jsem psala,ze to jeste nemam a ani nepamatuju s prvni dcerkou) jenomze vecer jsem mela bolesti jak pred menstruaci,slo to az do zad a do toho takove bodani a brisko vzdy jakoby ztvrdlo :( tak ja nevim…jak casto to muze byt? A kdy bych mela volat doktorovi,kdyby neco?
Jsem hrozna,ale kdyz neco nevim,tak panikarim :oops: :cry:

Jinak rano zacalo uzasne 8O bydlime v podkrovi(5patro)rano jdu s dcerou do skoly a vytah nejezdi.....no malem jsem vypustila dusi 8O :?

Jinak se sexem :oops: :D pred tehu to bylo minimalne obden :lol: :oops: ted?Jsem rada kdyz se zmuzu 1× za tyden(a to jenom kvuli priteli :wink: proste nemam chut 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.3.06 09:35

Zdravím všechny ! !
Jsem nepořádnice, už jsem tady pěkně dlouho nebyla. No, budu dočítat od str. 213, uf… Snad to stihnu za víkend. Tak prosím, zatím moc nepište, ať mi to nenarůstá. :lol:
No, já jsem se stihla v sobotu vdát. Svatba vyšla, taková větší rodinná oslava. Až budu mít nějaké foto, tak hodím do galerky. Jinak s mimi snad všechno v pořádku, pohyby - nevím, nevím - teď dva dny po sobě jsem cítila něco jako slabé napínání v podbřišku, ale nedokážu říct, jestli to může být ono. Navíc to bylo jen jednou každý den. Ale už bych snad měla něco cítit, když začínám 20tt, ne ? ?
Zatím se loučím a budu svědomitě přočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.3.06 09:53

Dobré ráno!

Napřed moc gratuluji Polin ke svatbě, hodně lásky štěstíčka a zdravého mimíska! A co říká novomanžel, že si nás budeš celý víkend číst?
Cecetko, to je svělé, že mám neg.výsledky, hned je člověku lépe na dušičce, viď?

Tento týden jsem taky měla tvrdnutí břicha :( , řeknu do na kontrole dr., jinak s tím plašit nebudu, zatím piju magnézii a doufám, že se to nebude opakovat, moc příjemné to nebylo. Asi jsme v období, kdy se to může začít objevovat.

Píchání v bříšku jsem taky tento týden měla, naštěstí vždy po nějaké době přestalo. Říkala jsem si, jestli to nemůže být od toho, jak se nám zvětšuje děloha, že by se nám napínaly ty svaly, co ji drží. Ale jinak fakt nevím.
S tulením na tom taky moc slavně nejsme - první tři měsíce jsme se netulili vůbec (kvůli mým sklonům ke krvácení), teď tak jednou týdně, ale oba dva z toho moc dobrý pocit nemáme. Mám pocit, že pak mi pracuje děloha a manža se bojí o mimíska. Jsme to ale dvojka :roll: Myslím, že těchto pokusů asi brzy zanecháme a začneme se věnovat jiným postelovým aktivitám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.3.06 09:55

Holky, říkala jsem si, zda bychom nemohly údaj o kočárku, který jsme si vybraly, vést taky v naší tabulce.
Já brzy zapomenu, co jste si psaly, a když bych se chtěla podívat pro srovnání, co jste si vybraly, najít to v tom počtu stránek je skoro nemožné.
Jak se vám to zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.3.06 09:59

Ahoj holky,
krasne rano :D

tak se taky pripojim do diskuze - co se tyka tuleni. Je to take dost omezene, protoze me potreby se dost snizily. Alespon na zacatku. Ted se zase trochu stupnuji. Prozitek musim rict je i jeste trochu intenzivnejsi.
Ale obcas mi to byva trochu neprijemne a mam pak divne pocity v brise. Ale zase to nevydrzi nejak dlouho.
Nastesti manzel je tolerantni - i kdyz na nem nekdy vidim, ze trpi :lol:

a jinak jeste k tem rucnim pracem - tak jsem si udelala tu fotogalerii, tak se chlubim :wink:
 http://moje.dama.cz/myfoto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.3.06 10:32

Pěkný dobrý ráno,
k tomu tulení: my to máme doma úplně opačně. Já chuť mám, ale přítel chodí po práci stavět na barák a když přijde je dost utahanej. Včera jsme se o tom zrovna bavili, že se bohužel neshodnem. Jednou jsem unavená já, podruhé on.

Dneska ráno sem se probudila a docela nemilé zjištění bylo, že mi z prsou vytéká tekutina (mlezivo), no a mam od toho celou noční košili.
Zatím se mi to nestalo, ani mi z prsů nic nevytékalo a tohle mě docela překvapilo, doufám, že nebudu muset na noc nosit podprsenku s vložkama. Už se vám to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.3.06 10:44

Dobré ráno
Polin: tak hodně štěstí a lásky ve vašem manželském životě!!!!

Erizo: to super nápad s kočárky v tabulce

Dneska ráno mi bylo zle, vyklopila jsem snídani v tramvaji (naštěstí do sáčku)… ach jo :( tak snad to byl jen nějaký záchvěv

Jo a k pohybům, jedna holka na tanečkách říkala, že je cítila poprvé až v 23tt, a že rozmezí 17 - 23 je úplně OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.3.06 10:46

Ahoj všichni!
Asi týden jsem tu nebyla (řekla jsem si, že musím PC omezit, kvůli němu nestíhám pomalu nic jinýho :roll: ) a koukám, že to jen tak nedoženu. :wink:

Polin , velká gratulace ke svatbě!! Přeju hodně štěstí, lásky a porozumění!!!! Prostě ať vám to klape!!!!

My byli včera na gengetickém UTZ. Já z toho skoro nic neměla, dr. má vždycky obrazovku natočenou k sobě, ale manžílek se dobře bavil. Malý tam totiž doslova řádil. Jakmile chtěl dr. něco zaměřit, najednou byl pryč. Kopal tam a šermoval ručičkama o 106. Asi to bude fotbalista po tatínkovi. :lol: U 2. mimi nám dr. už potřetí řekl, že si myslí, že je to holčička, ale 100% to zase nebylo. Prostě se stydí, takže to holka určitě je, kluk by se určitě pochlubil! :wink: Měla nožičky u malýho hlavy a pořád ho tam kopala. Jinak podle dr. jsou úplně v pořádku! Nevím, jestli jsem vám to psala, nejspíš ne - minule u obou našel v hlavičce nějaké cysty. Říkal nám, že je to dost častý a že většinou vůbec nic neznamenají a cca do 24.tt zmizí. Na genetice nás ale děsili, že i ty cysty můžou asi v 1% případů signalizovat nějakou poruchu. Včera u Nikolky už nebylo nic, u Lukáška jsou pořád. Dr. byl ale hrozně klidný, říkal, že nic jiného tam nevidí, takže je přesvědčenej, že to je v pořádku. Doufám, že má pravdu. Musíme každou zprávu z UTZ vozit genetikovi a tomu se to samozřejmě zas tak moc nezdálo. Nakonec jsme se domluvili, že za 14 dnů pojedeme na UTZ k jinému dr., prý je nejzkušenější. Pořád na to musím myslet. Říkám si, že kdyby nás můj gynekolog neposlal na genetiku kvůli umělýmu opl., ani bych nevěděla, že cysty můžou znamenat i něco špatnýho a byla bych v klidu. :?
Jéé, to z toho mám slohovku. Tak pardon… :oops:
 http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
17.3.06 10:55

Polin blahopreji k svadbe :wink: tak at jste stastny,ted uz jenom to miminko :wink:

Helli tak at to mas v poradku a miminka jsou zdrave :wink: urcite pak dej vedet,jak to dopadlo,budem na tebe myslet :wink:
Jinak gratuluji k parecku(jestli to teda bude holcina :wink:

Krab chtela jsem se mrknout na tvoje rucni prace,ale asi jsem tak tupa,ale nemuzu to najit :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.06 11:06

Dobré skoropoledne všem /i když tady se to dá určit snad jen podle času na hodinách, venku je stabilně zataženo, šero/
Oběd se peče v remosce, dítko kouká na krtka, tak mám chvilku na psaní 8)
Ráno jsem měla ve schránce nový katalog od Litexu a jsou tam některé pěkné oblečky pro těhule, tak se když tak mrkněte na stránky Litexu.
Helli holčička a kluk najednou, to by bylo skvělé :P Kamarádi mají 10 měsíční dvojčata /po umělém oplodnění/ Lukáše a Veroniku, kluk je celá máma a holka celý táta, jsou skvělí!
Janco u nás je to s tulením dost katastrofa - večer omdléváme buď jeden nebo druhý /případně oba/ únavou do postele, ráno odchází přítel do práce už v 5h a o víkendu, když jsme náhodou někdy doma, se nám nastěhuje do postele kolem 6 ráno synek, takže taky nic :wink:
Tak zatím pa
Bazalka /přihlásit se mi asi nikdy nepodaří :( /

• Citovat
  • Upravit
1882
17.3.06 11:14

Ahojky děvčátka,

u nás je to se sexem tak nějak podobně jako před těhu, ještě než jsem vy:,–(ila HA. Takže jen o víkendu 1× někdy 2×. Manžel chodí z práce pozdě a ráno brzo vstává…Takže přes týden není čas ani chuť. Ale když už je,tak je to super.

Nykam

Mě z prsou teče taky, ale jen když je zmáčknu, samo od sebe ne. A v noci na nich nespím, protože to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
17.3.06 11:15

Polin přeji hodně štěstíčka :D Pošlu Ti SZ. Mám dotaz ohledně genetiky v Olomouci.

Holky, s tím tulením jste mě uklidnily. Už jsem si myslela, že jsem divná, když všude píšou, jak si teď užijeme sexu a chuť na sex pořád nikde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
17.3.06 11:17

Polin
gratulace k svatbě:-)) vše nej nej nej.

Holi
určitě to bude dobré, cysty se většinou ztratí, má je skoro každý člověk.
Tak budu držet pěstičky, aby bylo vše OK.

Jinak tady to smrdíííí :lol: česnek a cibule jsou oloupány, ale nevím, jestli můžu nakoupit mezi lidi, jelikož páchnu taky:-)) Hodím si vanu a bude:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
17.3.06 11:21

Polin

Hodně štěstí,lásky a vzájemného porozumění na společné cestě životem přeje EvikP, pupík a manžel… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
17.3.06 11:25

Polin SZ mi nejde odeslat :( Zkusím to později.

Jo a na velký UZ nás objednali na 5.4. Tak to po dlouhé době konečně zase uvidím naše miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí